**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ooh ohh negusel haberler kılosuda ıyıkı dert etmee..bak bende zayf dıodum sımdı kılosu sayesınde sezeryana gıdıcem
aman baska bısı olmasında dıkkat et kendınee
sevındım habersız kalmıcaz ozmn..
evet ıste aynen olee yapıcaksın tembel anne adayı olucaksın ..ne kaldı surda dınlenın artık

masalaaah nası gectı o kadar gun yahu
uyuyo desın annen her gelene cıkma bebegın ve senın rahatın onemlı..tamam onlarda senın ıcın gelıyor ama senı ıcın uykusuz kalmıyolar..bızım dogumların ramazana geıcek olması(ınsallah) bu yusden ıyı olacak

zıle basmayın dıye kagıt yapıstırın kapıya bızım apt.da her zılde bole yazı vardır bebek cocuk cok oldugu ıcın

bugün kimse gelmedi mi noldu yaw!!!
geçmişi şimdi okuyacağım.

daha doğurmadım merak etmeyin...

haberleri izliyorsanız, buralar karışık...
pek net ile ilgilenemedim...

Habersiz bırakma bizi :44:

Maaşallah çoçukuna

emir büyük ihtimal yengeç olacak yengeç erkekleri nasıl acaba aslana söz geçmediğini duydum ama
gönülcüm bana öyle geliyo ki emir feyyaz geliyoooo
yok teyzesi bekliyo oğlum akıllı şimdi geçti ağrılarımız
P.tesi gitcek dr gün vercek, 1 haftası yok yani
aynen öyle daha doğurmadım p.tesi belli olacak günü tabi bide doktorrumdan randevu alabilirsem kadın 1 hafta yoktu bütün gebişler hücum eder p.tesi

Kızlar herkese merhaba,

Dün az kalsın doğuruyordum o nasıl bir sancıydı Allahım..2 gün önce ntsye girdiğimdeki değil çok farklıydı..Düzensizdi ama çok şiddetliydi. Sanki böyle büyük tuvaletin varmış gibi deli gibi bir sancı..Normal doğumdan gözüm korktu valla Uff nasıl doğurcazz

Belki biliyorsunuzdur. 4 aylık hamileyken sağ böbreğimdeki şişmeden dolayı böbreğime stent (tel) takıldı. Uzun zamandır çok fazla rahatsız etmeye başlamıştı. Kızım başını ittirdikçe batıyodu artık resmen..Dün aşırı derecede yanmam ve batmam oldu.acıdan ağladım resmen. hemen üroloji dr umu aradım.bugün gel teli çıkaralım dedi. Tam beklemeye başladım bu sefer sancılarım başladı. Ama felaketttt..Hemen eşimi aradım. Annemde gelmişti burdaydı..Ben hazırlandım duşumu falan aldım, doğum çantalarımızı aldık gittik doktora..Ben gerçekten geliyo sandım..Dr alttan muayene etti. Açılma yok.Hala aynı 1 cm dedi. Ntsye bağladılar, çok sancım çıktı.Ama doktor, açılman olmadığı için bişey yapamıyoruz, bekliycez dedi. Pazartesi gel tekrar ntsden bakalım dedi. Sancım azcık azaldı ordan sonra üroloji dr gittik. Popomun üstüne bile oturamıyorken doktorumuzu 2 saat bekledik, deli olduk resmennnn ssonra beni hazırladılar, doğru ameliyathane...teli çıkardılar çok şükür rahatladım ama narkoz verilmeden yapıldığı için inanılmaz çok canım yandı..dr.da dedi, bebek çok baskı yapıyor diye..yaa ben neler çektim o içimdeyken haberin varmı dicektim şimdi çok şükür kurtuldum..doğumdan sonra gidicez bakalım, neden şişme yapmış böbrek onu bakıcaz..

Ara ara yine sancılarım geliyo..Dr yatıp dinlen, gezmek yok dedi. Dinleniyoruz bakalım..

Gem : Bebişinin ve senin iyi olduğuna sevindim.Maşallah O parmak bana 3.ye giriyor..gerçekten dediğin gibi kasınca acıyo ama kasılmıycak gibide değilki anam

TurkuazM : Yat dinlen emi, temizlik falan yapma sakın. Kendine ve bebişine iyi bak..

Beytlena : Uff o gelen giden..Bizim insanımız çok iyi ama hiç anlayışlı değil..Senin dinlenmeye ihtiyacın var kuzum..Niye anlamıyolarlar yahuu

Anneler bugün formu boş bırakmamış bakıyorumda cumartesılerı pek dolu olmazdı..
Benım sıcaklarla aram hiç iyi değil iyice bunalttı beni artık bu hava, Gecede uyutmuyor hiç nasıl geçicek bilmiyorum artık son günlerimiz ama sıcak yüzünden
dayanılcak gibi olmuyor. Doğrusamda rahatlasam modundayım artık.. Onun dışında bi şikayetim yok..Çarşamba günüde doktorumuza gidicezzz

bende oğlumu tembihliyorum heppp

canım sana bişi sorcam:nst kağıdında iki farklı çizgi var. üstteki kalp atımı
alttaki sancı.
makinede 130-150 arası rakamlar kalp atımı ise
diğer yazan rakamlar ne???
ilk girdiğimde 2-3-4 yazıyordu. bugun 8-9-10-11-12ye bile çıktı

birde sancı varsa bu zigzaglar uzunlu kısalı olmalı dimiii???
benimki hep minnak minnak zikzak. sancın yok diyorlar...

kendi doktorumun eşi hastalanmış. ank ya gitmiş. başkasına gittim de çok sormadım!!!
nasılsa topikta bilenler vardır dedim:)

sağol canım...
yaaa işte sizin böyle şeyler yapmanızı istemiyorlar.
çünkü burası geliştikçe iş imkanı sağlandıkça milletin gözü açılacak...
cahil kalsınlarki kolay yönetelim diyorlar.

okullara da karşılar-gelişimede

allah sabır versin canım
benim kayınbiraderimde diyarbakır da polis
bizim de hergün yüreğimiz ağzımızda
allah bütün askerlerimizi ve polislermizi, .........lerden korusun...

sağol canım.
bizim sıkıntımızda bu.eşim polis.
başka bi meslekten olsak sessiz sedasız evden cıkmadan yaşar gidersin.şarkı bitirirsin...

Allah askerimizi polisimizi korusun

bizde o günleri görecekmiyiz.
paşamızı severken gelen-gidenden yakınacak mıyız

buradada koloni halinde ziyarete geliyorlar.
ramazanda geliyor bakalım nolcek???
annem ve kaynanam yetişir herhalde.
ben oğlumu bırakıp ikram yapmak istemiyorum

bugünkü hastane maceramız:

kendi doktorumun eşi hastalanmış.ank ya gitmişti-3 hft oldu...
gecen hafta muayene olduğum doktor icapcıymış. 7sezeryana girdi.
bayan doktor 3sezeryana girdi
diğer erkek doktorun karısı doğum yapmş-yoktu

canım kojam hemşirelere nst ve kan-idrar testi kağıtlarını yazdırdı.
beklerken onları hallettik
gecen hfta idrar yolu enf demişlerdi
bende ağrı sızı yok diye verilen ilacı içmemiştim
bu hafta normale dönmüşüz.
kanda da bişi yok.

hala normali bekliyoruz

nst de kalp atımı normal-sancı yok

usg de doktor sordu sancın varmı? yok dedim. sancı nasıl oluyor biiliyormusun dedi? yooo dedim
karnın sertleşir.taş gibi olur. biyerde toplanır dedi.
hee ondan oluyor ben bebek dayanıyor sanmıştım dedim

yok işte o sancı dedi. sıklığını takip et. günde3-4 normal dedi.
bebeğin hareketlerini takip et dedi. cars yine gel dedi.

pembe akıntın olursa-suyun gelirse telaş yapma bizi ara dedi

kendi doktorum gelcek ona giderim herhalde:26:

çalışamaz raporu almayı unuttuğum için -sancı konuşmaları yüzünden bebeğin kilosunun yazılı olduğu kağıdıda doktorun masasında unuttuk.

Ayy neler gelmiş başına yaa, geçmiş olsun çok :26:

keramoscum öncelikle Allah size sabır versin yaşadığınız yerden dolayı..
Rabbim kötülerden korusun
üstteki kalp atımı doğru alttaki de sancıyı gösterir
bebek hareket ederse, prob oynarsa ya da ağrın yoksa minik çizgi çıkar
ağrın varsa karnın sertleşir ve uzun sürer
üstelik düzenli gelir
yani o bahsettiğin 123 ler ya da 10 11 12 vs ler ağrı sayılmas
gerçek doğum ağrısı düzenli aralıklarla gelir uzun sürer işte o vakit alt bölüm tavan yapar

keramos senden güzel haberler almak iyi
dediğin gibi o yöre maalesef gelişmeyi istemiyor engellemek içinde elinden gelen herşeyi yapıyor
nst de kalp atışının yanındaki ben sancı diye biliyorum beni,m hiç 7-8 gibi olmadı genelde 20-25 seviyelerinde gecen 40 lardaydı hemşireye sordum bu ne diye kasılmaların dedi ama benim kasılmam yokki dedim senin farketmediğin dedi pek anlamadım hatta normal doğumlarda o 100 e kadar çıkarmış hemşire öyle dedi...
b iz de market alışverişine gittik ayakta fazla durunca bacaklarım şişti yarın son günüm kuaföre falan gideceğim cesaret edebilirsem ağda aslında tam çıkmadı (belki de jilet istemesem de) ama gene de yaptırmaya çalışacam bir de fön falan çektireceğim bi de manikür falan yaptırayım diyorum doğumdan sonra uzun süre gidemem diye

haa kızlar inanırmısınız bilmiyorum ama kuranı kerim de yunus suresi varmış onu okursanız bebeniz yunus peygamber gibi sakin olurmuş annem benim için 2-3 defa okudu gelinimize okuduğunda bebekte işe yaradı sanki oldukça sakin bir bebesi var şimdi 5 aylık doğduğu zamanlarda da şimdiye kadar da anneyi hiç üzmedi hiç ablası gibi değil

Sizde o günleri göreceksiniz sağlıklıca inşallah, bebek sesten etkilenmiyor çok şükür, gelene gidene de hizmeti ablamlar annemler yapıyor, tek problem gelen gitmiyor, bir de her gün tek tek geliyorlar.Bebeğin üstüne eğilip ayyy ne güzel ,yok ne iyi emiyor bilmem ne diyorlar, bugünkü misafirlerden sonra oğlum bir uyandı çığlıklarla saatlerce ağladı, gazı vardır diye uğraştım bayağı ama galiba oğluma çabuk da nazar değiyor..Dualar okudum bayağı öyle anca uyudu..Bende birazdan uyucam çünkü sabaha kadar 1,5 saat aralıklarla uyanıyor, aman uyuyabildiğiniz kadar uyuyun..Sonra uykular haram yarım yamalak...Herkes kendine ve bebeğine iyi baksın, ev temizliği işi gücü boşverin...Dinlenin,uyuyun..

cok gecmis olsun

cok sicak ya
aranizda HEMEROID sronuyla karsilasan varmi?
cok zor anlar geciriyorum dr fitil verdi ama gecmedi gecmedi

cok sicak ya

allaha sukur ben oyle bi problemle karsilasmadim insallah bundan sonrada olmaz..
bizimde dun doktorumjuz vardi yine alttan bakti ayni yerde duruyo dedi bebegim dogum icin hazirliklara baslamis doktor herseyin cok guzel gidiyor dedi bu zamana kadarda cok iyiydi dedi boyle giderse dogumda iyi olur dedi bakalim insallah hakli cikar

allah kimseye yasatmasin hele dogum yakinken insan utaniyor yaa:78:
hayirlisi artik carsamba dr gidecem cati muanesi olacam acaba acilma varmi:18:

cok sicak ya

Geçmiş olsun canım,
bende öyle bişey olmadı ama olan tanıdıklarım var, gerçekten zor bi durum olduğunu söylüyorlar,
umarım geçicidir..

Maşallah ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…