**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

yaaaaaaaaaa coook mahcup oldum merak etmıssınız okadar ben solemeyı unuttum galıba annemdeyım 2 gundur dr dan geldım gırdım yazıyım dıye ınternette sorun vardı zaten gec geldım bıde agrım oldu catıdan soora uyumusum kusura bakmayın olurmu

oncelıkle dogurmadım hıcted ogurcak gıbı degılmısım
Şevkom 2900 küsür olmus neyle besledıgımı sordu dr karpuz seftalı sut dedım resmen 15 gundur baska bısı yok ...buna ragmen 13 gunde 500 gr almıs erkekım ..yemesende demekkı alcaksa alıyor onlar kıloyu...
sonuc olarak bole gıderse 1 agustosa kadar beklıyoruz kılosu 4 e yaklastıysa hemen sezeryan ama o gunlerde(ımkansız dıdı dr)3,500 fılansa normalı beklıcez dedı hayırlısı...

Puuuuuuuuurrrrrrrr ıkı parmak gırıp zafer ısaretı dımı evet canım öleeeee san sen oparmakların dıbıne kadar gırcenı solemedın ucu gırcek sadece sanıodum ben..anaaam dedım cocugu tutup cıkarcanmı daha nereye gıdıyosun neyse bıraz kastım ıstemeden sonra 1 saat kramp gırdı hep orama o yusden kasmayın ..

bundan sonra boooolca yuruyus dedı 36 hafta sora kadın yuru dedı ıyımı bu sıcakta :111: muayeneden cıkınca yuruduk baya annemle klınık cok pıyasa bı mekanda
65 yasında bır kadın ve hamıle bır kadının pıyasası asıl olur dusunun ahahahah elde dondurmalar aah uhh dıye yuruyen tıpler
hee bıde akıntım varmıs accık fıtıl verdı bıtane..
bıde catı sırasında 1 cm acılmıs dıdı ama ben kasmaktan dınlemedım pek ne acılmıs fılan dedım neyse sen rahatla ıyı bısı bu dıdı :26:suyumuz ıyımıs hersey ıyı gozukuyor cok sukur

aklıma geldıkce yazarım

hayırlı kandiller güzel anneler, evde olunca pek giremiyorum nete ev temizliği yapılıyor, amaninn ne kadar az günleriniz kalmış ALlhaım inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ara ara ağrılar da başlamış, gem bende çok merak ettim , iyimisin :26: Sezeryan günleri de belli olanlar olmuş

Gem niye gelmedi daha :44:

geemm inşallah iyisindir cnm merak ediyorum

bende cok merak ettim yaa girip surekli baktim ama :26:
umarim hersey yolunda:44:

Kızlar herkese günaydınn. Gem'den haber yokmu merak ettim doğrusu_?:44:

gem den haber yokmu daha çok merak ettimmm

Gemcim herkes birşeyler yazmanı bekliyor

gec oldu ama kusura bakmayın

buarada hayırlı kandıller dılerım herkese dualarınız kabul olsun ınsalllaaahhhhhhhhhhh

gemcim iyiymişsin çok şükür,doğurmamışsında çatı muayenesi baya zorlamış seni :18: hadi baalım oğluşun vakti saatinde gelsin, kilo almalar da hızlı bi şekilde devem ediyor o zaman maşallah

Sen pireleri uçuştururken meraktan çatladık burda, bida affitmem diyim

Maşallah Şevkoya, dana gibin olmuşş

O iki parmağın parmak uçları olmayacağını tahmin ediyordum zaten Kafaya nasıl dokunabilirler ki yoksa

Piyasa yapmanın tanımı değişmiş mekanda, tebrikler

gemcim iyiymişsin çok şükür,doğurmamışsında çatı muayenesi baya zorlamış seni :18: hadi baalım oğluşun vakti saatinde gelsin, kilo almalar da hızlı bi şekilde devem ediyor o zaman maşallah
yok ben dogurcak gıbı degılım zaten sancı dedıgım seylerı kaale bıle almadı dr nts ye gırmedık yıne :86:
buarada dr dıdıkı kılosu ıyı gıden bebekler gunlerını bekler coook rahat olsun ıcın dıdı gorces bakalım

cok agrıdı ama sızmısım normalde uyuyamıorum bılıosun

bıldıgın dana cok sevımlı ama sarı kafalı danam benım
ben cok ıyımser bı hatunum demekkı sole ucunu sokup bakıcak dıye bekledım heep

Uyku tutmadığında bu yöntem başarılı der gibisin

nst ye gerek görmedi mi drun :26: aslında sancım var diye gitmişsin, dr hastasının durumunu anlıyor vallahadi bakalım gününü beklesin paşan da, ne kadar içerde kaldımı o kadar iyi derler ya:26:

Uyku tutmadığında bu yöntem başarılı der gibisin
gorcen sende
nst ye gerek görmedi mi drun :26: aslında sancım var diye gitmişsin, dr hastasının durumunu anlıyor vallahadi bakalım gününü beklesin paşan da, ne kadar içerde kaldımı o kadar iyi derler ya:26:

adını bıle anmadı hatta o sancı dedıgım sey olması gereken seymıs gırmedık sonucta:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…