23 temmuzda aslana gecıo ona goreeeeeeebende aslan olsun istiyorum 21 den sonra doğması lazım dimi ona göre doktora baskı kurayım
hıc bukadar nazık davranmamıstı bana cok korktu o da
PUR hanımcım benım face sorunlu yıneee gozdeeeeeeee ye senın lınkını attım eklersın
selam kislar ben pek iyi degilim cok kotude degilimde.,,sabahtan beri karnim kasiliyor arasira aci hissediyorum bilgi verirseniz sevinirim.
kıslar ben dr a gıdıyorum dua edın sezeryan demesın optum hepınızı
slm emir feyyazın teyzeleri ve kayın valide adayları
biz bugün doktordan geldik biliyorsunuz kendi doktorumuz yoktu başka doktora göründük ve güzel haberler getirdik nts miz iyi sancı felanda yok oğluşumda 3 kg olmuş dedi doktor çok sevindirik olduk yaşasın bu arada kendi doktoruma çarşamba gidicem dedim hayır p.tesi gelir gelmez git çarşambaya sezeryan için gün bile verebilir dedi en geç cuma dedi benim gözler aynen böyle oldusezeryan diyoruz çünkü oğlum hala yan duruyor artık dönmez dedi bu doktorda inanın sevindim
hey emir geliyo haftaya bakalım p.tesi hangi günü vercek bize
kıslar ben dr a gıdıyorum dua edın sezeryan demesın optum hepınızı
maşllahhh yeni bebeğimiz geliyooo
hayırlısıyla al canım kucağına
offf ağrım var ya kopuyo aşağısı
Geeemmmm..Doğurdun mu yoksa??
Ya Face te bi yanlış anlaşılma olmuş,kusura bakmayın.
Benim koca babalar da var Face te diye heyecan yapmış..O pek takılmaz aslında Facebook ta.
Sonra çok mahçup olmuş,kusura bakmayın ..İletmemi istedi.
Sancıları olan var mı? Ben de şöyle bişey oluyo, sanki küçük tuvaletimi kaçıracakmışım gibi bir baskı..
Bir de sıkışınca kasıklar acır ya..Öyle bir acı...Normal mi kiAnlamıyorum..
bende aslan olsun istiyorum 21 den sonra doğması lazım dimi ona göre doktora baskı kurayım
hahahah yengec kızı kabul edebılırımde oğlum aslan olsun ıstıyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?