**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

hıc bukadar nazık davranmamıstı bana cok korktu o da

sen nerelerdesın yahu ?? yolundamı hersey

kavuştum memleketime sonunda ama eşimi orda bıraktık bi kaç daha çalışacak valla tek derdim o... Yoksa kızımızın maş. var herşey yolunda int. yok,annemden giriyorum işte...Yeni konu çok güzel olmuş yaaa gerçi diğeri de öyleydi.Sende herşey yolunda mı?

dıyarbakırda kı olayları duydunuzmu kızlar 13 sehıt altust oldum

keramos hangı ılcedeydı acaba ya

ooff Allahım kımseye yasatmasın

olsun guzel sey ıcın bu ayrılık bıraz sabredıceksınız..knmhtp ta bıraktı esını gıttı memleketıne
masallah ıyı olun bende 2 saat sora gıdıcem dr a catı muayenemız var yolundadır umarım hersey

duydum ya allah sabır versin ailelerine,binbir emekle büyüt yetiştir sonra

dıyarbakırda kı olayları duydunuzmu kızlar 13 sehıt altust oldum

keramos hangı ılcedeydı acaba ya

ooff Allahım kımseye yasatmasın

cok fena yaaa gene nerden cıktı bu anlamadım
keramosun bi resmi var orda silvan yazıyodu okulun önünde, sanırım silvanda oturuyo. çatışma nerdeydi?

selam kislar ben pek iyi degilim cok kotude degilimde.,,sabahtan beri karnim kasiliyor arasira aci hissediyorum bilgi verirseniz sevinirim.

inş. güzel haberlerle gelirsin...erken değil mi çatı muayenesi için bizimkisi daha var dedi,nts'ye girdin mi?

cok fena yaaa gene nerden cıktı bu anlamadım
keramosun bi resmi var orda silvan yazıyodu okulun önünde, sanırım silvanda oturuyo. çatışma nerdeydi?
silvan da
selam kislar ben pek iyi degilim cok kotude degilimde.,,sabahtan beri karnim kasiliyor arasira aci hissediyorum bilgi verirseniz sevinirim.
ıste bu olan sey duzenlı aralıkalrlamı oluo dakıka tut canım
inş. güzel haberlerle gelirsin...erken değil mi çatı muayenesi için bizimkisi daha var dedi,nts'ye girdin mi?

bılmem erkenmı :26:

daha hıc gırmedım nts ye

ben nts'ye girdim bugün her hafta girecekmişim artık,gerçi ağrı falan çıkmadı herşey normal ama anlamadım...

ya saymadim ama bugun cok sik oldu neyse bakim artik saymaya basliim annemlerde almanyada 4 5 saate burdalar onlar gelmeden hastahaneliok olmasam bari

gozdeeeeeeeee ekledım cnm sonunda sıl ıstersen maıl adresını

ben nts'ye girdim bugün her hafta girecekmişim artık,gerçi ağrı falan çıkmadı herşey normal ama anlamadım...
ne guzel ıste normal olsun benım yengem 38. haftaya kadar hıc sancı cekmemıstı olmak zorunda degıl yanı
ya saymadim ama bugun cok sik oldu neyse bakim artik saymaya basliim annemlerde almanyada 4 5 saate burdalar onlar gelmeden hastahaneliok olmasam bari

sen heyecan yaptın ondanmı kasılıosun acaba ama say muhakkakkk

ne guzel ıste normal olsun benım yengem 38. haftaya kadar hıc sancı cekmemıstı olmak zorunda degıl yanı

sen heyecan yaptın ondanmı kasılıosun acaba ama say muhakkakkk

bende oyle dusunuyorum ama bakali sayicam yanliz girince 2dk falan suruyor

gem pur gobus teyzeleri teşekkür ederiz ewt ya az kaldı dediğiniz gibi ben 25ini görmeyeceğim galiba

gem pur gobus teyzeleri teşekkür ederiz ewt ya az kaldı dediğiniz gibi ben 25ini görmeyeceğim galiba

Temmuzun sonunu beklemezlerse yengeç burcu olucak bizim ufaklıklar..Çokda iyi anlaşamam ben yengeçlerle ama diyorum kızıma dur annen gibi aslan ol hatta keşke 28 temmuzda gelse kızım bana en büyük hediye olur heralde..bizimkide beklemiycek gibi görünüyor kısmet artık napalım

bende aslan olsun istiyorum 21 den sonra doğması lazım dimi ona göre doktora baskı kurayım

hahahah yengec kızı kabul edebılırımde oğlum aslan olsun ıstıyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…