**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ben bugün düğüne gitcem

aylar sora ilk kez kuaförede gitcem kociş gelcek alcak kuaföre götürcek beni sora işe gitcek sora dönüşte alcak :76::76:

yanlız kuaför 100 m ama yürüyemiyom ben

Ayy çüçük cimcime rahatsız olur gürültüden

yeni topik hayırlı uğurlu olsunngemcim ellerine sağlık bebişlerimizde gelince burdan devam ederiz artık, şimdiden sayfalar ilerlemiş bile ben diğerine yetişemiyordum buna nasıl yetişeceğim bilmiyorum:18:

yeni topik hayırlı uğurlu olsunngemcim ellerine sağlık bebişlerimizde gelince burdan devam ederiz artık, şimdiden sayfalar ilerlemiş bile ben diğerine yetişemiyordum buna nasıl yetişeceğim bilmiyorum:18:

bebıslerı buyuturken yaptık baslıgı su anda da buyutyoruz dıye

korkma korkma bebekler gelıgınde kımse bukadar vakıt ayıramıcak nasılsa

gem süper olmuş ellerine sağlık ilk gördüm topiği dedim ahanda biri doğurdu herhalde ee ben bundan sonra eskisine girmem burdan bakarım artık bu arada benim oğluşun adı emir feyyaz tam tersini yazmışsın düzeltirsen sevinirim beklenen doğum tarihide 27 temmuz

ee gnlcum bebıkler cok cabuk buyuyolar artık haftaya baslıcaak dogumlarda hazırlıksız yakalanmayalım
kusura bakma valla duzeltırım sımdı
tam kesin olmamak üzere babamız Alperen ismini çok istiyor benim bulduklarımı beğenmedi
yazmıorum ozmn sımdı sen ıkna edersın kendı begendıgın ısım ıcın

tabloya neler ekleyelım baska :26:

gem cim;

topik olayına el atmış olmana cok sevindim

doğumlar olmadan açmak da ii olmuş.

inşallahhh doğumun çokkkk kolay olurda bizden çok ayrı kalmassın!!!

hem bebeğinin anası
hem topikimizin anası sensin

bir de ben listeye şehir sütunu eklemeni önereceğim.
yakında çocuk doktoru için hastane konuşmaya da başlayacağız.
malum erkek annleri olarak sünnet olayı da var.
şehir lere göre bilgi paylaşımı olur!!!

ay ne guzel seyler yazmıssın yaaa
hepımız cok kolay guzel dogumlar yapalım bebıklerımızde saglıklı sıhatlı olsun cok ayrı kalmayalım bırbırımızden

topıkana

sehır olayı supper fıkır eklıyorum hemen

kıslar bugün bende bi gariplik var...

karnım sanki aşağı inmiş gibiiiii

yarın kontrol var bakalım nolcek???

haklısın valla bişi kalmadı haftaya başlıyor doğumlar yaşaşın bebişler geliyo artık bebişleirmizin fotolarını eklemeye başlarız ay ne güzel kızlar yaa 8 aydır birlikteydik ve nihayet sonuna geldik allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin neler yaşamadıkki başta bebişlerini kaybedenler oldu 5.5 aylıkken topiğimizin tek ikizi nazın kızlarını kaybettik dawn sendromlu bebişimiz oldu ona destek olduk. benim problemli bebişim için beraber dua ettik neler yaşadık beraber bu yazdıklarım kötüleriydi ama 30 bayanla beraber bu duyguları yaşamak paylaşmak çok güzeldi veda konuşması gibi oldu ama burdayım biryere gitmiyorum. ama hepinize herşey için çok teşekkür ederim.

anaların anası:)

canım bu arada beni 7. sıraya yazmışsın
uğurlu sayımdır denk gelmiş...

tahmini doğum 21 temmuz sehir d.bakır

canım artık karın yavaş yavaş düşer ağağıya korkma normal benimde inmeye başladı

ne bilim yawf!!! hep karnımda kalcak gibiydi... çıkışa mı gidiyo oğluşum

Doğumu yaklaşanlara karnın aşşa inmiş diyorlarmış ama :18::18:

şafak:27 bekliyoruz ailenin küççük misafirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…