Turnusol kağıdı ile anlaşılıyormuş amniyotik sıvı mı değil mi..
Gazlı beze sarıp ped gibi kullancaz kağıt renk değiştirirse su geliyor dimekmiş :44::44:
yazık şevket paşaya bu kadar işkence yapılmazki valla kızmasın düğünde çıkar görürsün.bız dun gece oglumla kınaya gıttık acık havada pufurr pufuur pek ıyıdı yedıgım tekmeler cok mutluyum demekmıydı acaba yoksa kesın su muzıgımı anlayamadı bı turlu
yarın taaam 3 dugun var ve hepsınde gorunmek zorundayız nası olcak bılemıyoum
biraz zor çıkar doğana kadar 4 kilo olur o zaten maaşallah tam tosun geliyo vallaslm kızlar biz geldik doktordan. Bizim velet 3.400 kg olmuş bu saatten sonra gelse de problem olmaz dedi doktor.2 hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi yapacak ve doğum şekline karar vereceğiz. Ben doktora gidince aklıma hiçbirşey gelmiyor sormak için. Eşim sordu bir sürü soru benim yerime de :86:Ağrısı falan olursa napcaz, gece de olsa size ulaşabiliriz di mi, epidurali öneriyor musunuz,bebeğin erken gelme ihtimali var mı vb... birçok soru ben de bakakaldımbu arada tansiyonum yüksek çıktı birkaç gün evde tansiyonunu ölç dedi ve bol su iç dedi doktor. Bebiş biraz iri değil mi ya yoksam bende sezercik mi olacağım. Bu kiloda bebiş nasıl çıkar rabbıımmmm
canım benim doktorda son haftaya kadar bekletiyo ilk doğum olduğu için vermedi sezeryan gününü hafta yok doktorum bende başka oktora muyene olacağım 39+1 de kendi doktoruma muayene olup eğer dönmemişse sezeryan günü verecekKızlar herkese merhaba,
Şimdi doktordan geldik. Kendi doktorumuz izne ayrıldı. Ayın 25inde gelicek. Oyüzden bizi hastanedeki diğer kadın doğumcuya yönlendirdi. Doktorumuz demiştiki; Ayın 15 inde sonra bekle, Haftaya gel muayene ol (çatı muayenesi). Eğer çatın uygunsa normal doğum için bekle ama değilse sezeryana gün verir doktor dedi. Bizde bugün gittik doktora. Muayene edecek diye..Bi problem varmı diye sordu. Ultrasonla bile bakmadı. Haftaya gel dedi. Ben çatı muayenesini 39. haftada yapıyorum dedi. Ya o zamana kadar doğum olursa dedim. Oda sezeryanmı istiyorsun dedi. Bende hayır dedim. Ama benim gittiğim 2 doktor daha vardı, onlar bana boyun kısa ve büyük ihtimal çatıların dardır.Sezeryan olursun diyorlardı. Şimdi bu doktor beni muayene etmedi ya çatılarım darsa?? ben boşu boşuna sancı çekmek istemiyorummmmnapıcam kıslar yaa çok canım sıkıldı Bide bu doktor ben sezeryana alırsam temmuz sonunda alırım dedi. E bizim aramızda doğuranlar bile var. 39-40. haftaları görmeyi nasıl garantiliyo bu kadın yaaa pufffff :44::44:
yazık şevket paşaya bu kadar işkence yapılmazki valla kızmasın düğünde çıkar görürsün.
biraz zor çıkar doğana kadar 4 kilo olur o zaten maaşallah tam tosun geliyo valla
canım benim doktorda son haftaya kadar bekletiyo ilk doğum olduğu için vermedi sezeryan gününü hafta yok doktorum bende başka oktora muyene olacağım 39+1 de kendi doktoruma muayene olup eğer dönmemişse sezeryan günü verecek
yazılanları okudum da süt gelmesi için ben şunu içmem bunu sevmem diyenlere gülümsedim, bebeğim dünyaya geldi, mememe yapıştı emiyor ama süt yok,ağlıyor 3 gün gelmedi zaten, o an deseler ki iç bu zehirden daha acı gözüm görmezdi eminim sizin de öyle olacak ben bi çay tarifi vermiştim ısrarla tavsiye ediyorum hem sütümü getirdi hem bebeğim gaz çıkarıyor.Bu arada ben 8.aydan itibaren göğsüme lansinoh krem sürdüm doğuma kadar, benim göğsümünde ucu vardı, bebeğim de göğsümü tuttu ona rağmen acısı sızısı oldu ben krem sürüp göğüs pedi koyuyorum, rahatlatıyor diğer emmeye kadar ihmal etmeyin o kremden mutlaka alınTavsiyem emzirme sütyeni kullanmayın, göğüs rahat kalsın ki dolsun...Başkaaa aklıma geldikçe yazarım, bebek bezi olarak prima premium care yenidoğan tavsiye ediyorum zaten sürekli kaka yapıyor benimki hastaneye 12 tane koymuştum 1 gece kaldık öğlen çıktık 8 tane bez kullanmıştık bile, altını sıcak suyla pamuğu ıslatıyorum ve zeytinyağı sürüyorum.Bunlar benim 5 günlük tecrübelerim..Faydası olursa paylaşmak istedim..
kocem kayınpedere araba almısssss
gıyın hemen goturup verelım dayanamıcam dıdı ahahaha :86:
bebek gelırken abısıne ablasına hedıye alınır bız kayınpedere aldık hadı bakalım :111:
amın canım amınnnnnnn
aaaaaaa hemserım benım cok sevındımee lısteye yazmadık ama bursa :26:
canım benim doktorda son haftaya kadar bekletiyo ilk doğum olduğu için vermedi sezeryan gününü hafta yok doktorum bende başka oktora muyene olacağım 39+1 de kendi doktoruma muayene olup eğer dönmemişse sezeryan günü verecek
kocem kayınpedere araba almısssss
gıyın hemen goturup verelım dayanamıcam dıdı ahahaha :86:
bebek gelırken abısıne ablasına hedıye alınır bız kayınpedere aldık hadı bakalım :111:
yazılanları okudum da süt gelmesi için ben şunu içmem bunu sevmem diyenlere gülümsedim, bebeğim dünyaya geldi, mememe yapıştı emiyor ama süt yok,ağlıyor 3 gün gelmedi zaten, o an deseler ki iç bu zehirden daha acı gözüm görmezdi eminim sizin de öyle olacak ben bi çay tarifi vermiştim ısrarla tavsiye ediyorum hem sütümü getirdi hem bebeğim gaz çıkarıyor.Bu arada ben 8.aydan itibaren göğsüme lansinoh krem sürdüm doğuma kadar, benim göğsümünde ucu vardı, bebeğim de göğsümü tuttu ona rağmen acısı sızısı oldu ben krem sürüp göğüs pedi koyuyorum, rahatlatıyor diğer emmeye kadar ihmal etmeyin o kremden mutlaka alınTavsiyem emzirme sütyeni kullanmayın, göğüs rahat kalsın ki dolsun...Başkaaa aklıma geldikçe yazarım, bebek bezi olarak prima premium care yenidoğan tavsiye ediyorum zaten sürekli kaka yapıyor benimki hastaneye 12 tane koymuştum 1 gece kaldık öğlen çıktık 8 tane bez kullanmıştık bile, altını sıcak suyla pamuğu ıslatıyorum ve zeytinyağı sürüyorum.Bunlar benim 5 günlük tecrübelerim..Faydası olursa paylaşmak istedim..
ben de lansinoh kullanıyorum 32 haftamdan beri..
yazdıklarına katılıyorum ve bir sağlık çalışanı olarak onaylıyorum..
selam kislar bende kac gundur giremiyorum cok yogundum bugun doktora gittik oglum kanalda iyice ilerlemis cati kontrolu yapti cok buyuk bisey olmazsa normal dedi kilosu icinde en az 3kg dedi ama tam soylemedi kadin varrya amma gizli tutuyo kilosunu devlet sirri sanki ama dedi dogsada herseyi gelismis hic bi sikinti olmaz dedi oyle yani haftada 1 gitmeye devam etcez iste boyle
gobek atmaya kalkarsam cıkar kesın
39 hafta gec degılmmı yaa sezeryan tarıhı vermek ıcın..sezeryan olursam 39. haftamda olcagım kesın mesela :26:
Senin sağlık çalışanlığını yirim
emzırırken cok enerjı harcanıyormus hemen yerıne gelsın o enerjı dıye en kısa yol tatlı seyler yemek ıcmek ama cıddı yanlış bı yol bence sora hamıleyken almadıkları kıloyu emzırırken alıolar ıste
ben sımdıden soluorum aıleye ole seyler komposto fılan yapıyım demeyın sakın ıcmeeem
lohusa serbetı soguk cok ıyı gıdıo amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?