**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Bu çay rezene anason gibi içemeyecekler için güzel bir alternatif gibi duruyor

ee bu bızım lohusa seerbetımız ıste sadece karabıber yok :86:

tam mantıgını bılmesemde genelde kısa boylarda normal yaptırmıolar

Aslında ben normal istiyorum ama doktorumun da boyu kısa büyük ihtimal sezeryanlıksın,bebeğini riske atma, benimde 2 doğumum öyle oldu dedi. Çünkü kısa boylularda genelde çatı dar oluyormuş, hele birde hareket az ettiyse açılma olmuyomuş..Benim sağ böbreğime 4. ayımızda tel takıldı. böbreğin büyümesinden dolayı. O nedenden dolayı gerçekten doğru düzgün hareket edemedim. Yürüyüş yapamadım çok fazla ayakta kalamadım. O yüzden bana doktorum sezeryanlık gözüyle bakıyordu. Ama bu doktora durumumu anlattım, böbrekteki tel normal doğuma engel değil dedi. İyi güzel de, ya çatım darsa..normal doğum yapamazsam.. Hem bebeğim zorlanır hemde ben boşu boşuna acı çekmezmiyim.. ama dediğim gibi haftaya kadar bekleyelim, kızım inşallah erken gelipte korktuğum başımıza gelmez şimdi artık haftaya kadar sabır...

bende hıc yurumedım gec dusuk rıskım vardı ...o yusden bende normalde zorlanırım gıbı gelıo...haftaya cmttsı yapılcak banada catı bıde bebek kılo aldı baya sanırım bızede sezeryan gozukuyor...ama dedıgın gıbı sezeryan tarıhınden once gelırse senın bebek sıkıntı olmıcakmı bılemedımm bende :26:

işte benimde tek duam erken gelmemesi..Allahım yardım etsin..hepimize..:26::26: Gemcim bu arada hemşeriyiz biz

işte benimde tek duam erken gelmemesi..Allahım yardım etsin..hepimize..:26::26: Gemcim bu arada hemşeriyiz biz
amın canım amınnnnnnn
aaaaaaa hemserım benım cok sevındım ee lısteye yazmadık ama bursa :26:

canım lohusa şekeri nerdir, nerde bulunur, ilk defa duydum.

canım lohusa şekeri nerdir, nerde bulunur, ilk defa duydum.

boyle bısı..aktarlarda kuruyemışcılerde satılıyor genelde hatta ben gecen gun ebebek magazasında gordum...

bunu dıger baharatlarla beraber kaynatıp lohusa da gelenlere ıkram edıyoruz bız sıcak veya soguk olarak ...sut yaptıgı ıcın lohusa serbetı denıyor zaten ama nıye mısafırlere ıkram edılıyor o kısmı hıc anlamıyorum bıze lasım zaten

Ben süt yaptığını bügün öğrendim

Alıp kendime yapcam sadece

maşallahhhh
bu haftada bu kilo ise bence de sezeryan olur:44:

ben de kendim için karar verdim 4 kg e yakın olursa kesin sezeryan olucam
aynı soruları bende bu kontrolde sorucam:)
sanırım nst de bu hafta ilk kez olcak!!!
hiç çatı muay. demedi bana.
ama burası doğu old.için belkide yapmıyorlardır.

yarın gidelimde bakalım nolcek??? sıpamız ne kadar büyümüş!!!

emzırırken cok enerjı harcanıyormus hemen yerıne gelsın o enerjı dıye en kısa yol tatlı seyler yemek ıcmek ama cıddı yanlış bı yol bence sora hamıleyken almadıkları kıloyu emzırırken alıolar ıste

ben sımdıden soluorum aıleye ole seyler komposto fılan yapıyım demeyın sakın ıcmeeem

lohusa serbetı soguk cok ıyı gıdıo amaaaaaa

Ben komposto, hoşaf hiç sevmem, şanslıyım o zaman :82::82:

Ben komposto, hoşaf hiç sevmem, şanslıyım o zaman :82::82:

bole durumlarda sewıp sewmemen onemlı degıl agzından burnundan sokuolar :111:

mılupanın cayı fena degıl denedım gecenlerde (humana stıll tea)

buarada 36 haftalık oldunnnnnnnnnnn :119:

bıde alkolsuz malt ıceceklerı var sut yapıormus

hıcbırıne ıhtıyacımız olmas umarım

bole durumlarda sewıp sewmemen onemlı degıl agzından burnundan sokuolar :111:

mılupanın cayı fena degıl denedım gecenlerde (humana stıll tea)

buarada 36 haftalık oldunnnnnnnnnnn :119:

Sevmezsem içmem :82::82:

Milupanın çayından denemelik var 1 tane bende bi deneyeyim bakalım :13:

Efeeeettt 36lı günlere giriyoruuuummm :119::119::119: Az kaldı kızımla kavuşmama

bıde alkolsuz malt ıceceklerı var sut yapıormus

hıcbırıne ıhtıyacımız olmas umarım

Bol bol süt olur, süt poşeti yetiştiremeyiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…