Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
slm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm
slm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm
aman canim cokta erken iyi deil ben 38,haftayi bekleemek istiyorum kucuk bebekte zor oluyo iyice toparlansin
38 e razıyım artık daha fazla geçmesinde, ve çok fazla kilo almama ragmen hiç çatlagım yoktu ama bugün 2 tane olmuş daha çok moralim bozuldu
evet cnm izmirdeyim. Tahliller için Konak kadın doğum evine gidiyorum,doktorum orda çalışıyor.Alsancakta'da özel muayenesine gidiyorum.Adı Gonca Aksoy.
ultrason ölçümlerine göre 11 ağustos, sezeryan olacağı ve doktorum 1 ağustos itibari ile izne çıkacağı izin % 100 olmamakla birlikte 29 temmuz diye konuştuk.
seninde hayırlısı olsun cnm,sağlıkla gelsin inşallah
canm saol,aradım dr telde bile çok ilgilendi bakalım bu hafta gitmeye çalışcam
Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
aman canim cokta erken iyi deil ben 38,haftayi bekleemek istiyorum kucuk bebekte zor oluyo iyice toparlansin
38 e razıyım artık daha fazla geçmesinde, ve çok fazla kilo almama ragmen hiç çatlagım yoktu ama bugün 2 tane olmuş daha çok moralim bozuldu
alışsan ii olur... bende bi bakmıştım 2 taneydi... hergün daha sık kremlendim ama bi daha baktığımda 12 bugün bktığımda ise ohhooooönemli olan sağlık diyip boşverdim napalım
ayy Allahım hadı hayırlısı guzel haberlerı beklıyoruz Allah yardımcın olsunslm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm
ahahahaha bende cok merak edıyoum bunubu arada biri şu sancıları tarif etse yaaa!!! neye benziyor???
hayır olsun bu saatte napıodun sen
çooooook şükür
eneem nekadan uzamıs kuzucuk masallah kılosuda missss
donersede olur donmezsede cok dert etmee..hem bu gıdısle tosun dogurcas hepımıznormal sansımız azalıcak ıyıce
senınkı domatesle gelcek azmı yedın domatesı
canim masallah kocaaman olmus kizin boyuda cok iyi..insallah artik donuse gcer,
Karnımız zil çalıyordu o saatte, zil sesine uyandık
Gece 1 kere kalkıyordum zaten, 2ye çıktı kalkma durumu
ben boşa mı diyorum belimden oyuk açacak bu çoçuk diye, sığmıyor boyu
Hala doymuyorum domateseOttur çöptür büyüttük vallaa
boy konusunda babasına cekmıs demekkı
ben dun gece kalkmadım sımdı farkettım
ye ye kırmısı yanaklı kızımıs olsun
Boy da kilo da babasına çekmiş
Ben 40 haftayı doldurmuşum 2200 gr doğmuşum
Babası 39. haftada 4 kiloya yakın doğmuş
Kızım ben gibi bit olmucak
Bu arada bugün ben konuştuğumuz ışıklı zımbırtıdan aldım, inanılmaz hoşuma gitti
artık coook farklı hıssedıyorsun dımı ne mutlu yaaHerkese çok teşekkür ederim, darısı başınıza gerçekten.Oğlumun adını Ataalp koydum daha hamile kalmadan rüyamda görmüştüm ismi belliydi.38 hafta 2 günlükken oldu 52 cm boyu 3,300 gr kilosu..Korkmayın arkadaşlar Allah o an öyle bir kuvvet veriyor ki sanki kendinizi hep hazırmış gibi hissediyorsunuz, sütüm hala tam anlamıyla gelmedi ama emziriyorum,bu arada aç kalıp bağırmasın diye Aptamil aldım 4-5 çay kaşığı içince rahatlıyor tavsiye ederim.Meme ile bi problemi yok gelmese de emiyor zaten.Aklınıza birşey gelirse sorun.Kendinize ii bakın
gayet bellı canım neysekı 2 kıloyu gecmıssın
ole bısı bebettoda ındırımdeydı solıcektım sana unuttum :26:
kızın gelene kadar sen eskıtırsın onu
bende sonunda oturma odaamı aldım dun perde ve halısı eksık ama
15 gunde bır dr un kontrol etmesı lasım aama :26:Gemcim bi sorunum olmadigindan ozeline daha gitmiyorum kendide gel demedi :))) sadece hastaneye nstye gidiyorum orda da bakmiyor yani oglumun kilosunu bilmiyorum suanda bende cok merak ediyorum kilosunu
Betylena hayirli olsun canim senin oglusun erken davrandi. Allahim anali babali buyutmek nasip etsin
Güle güle kullanın canım, kalanı da halledersin bir günde
Sen araştırıp karar vermişindir modele
Cidden eskitebilirim, bayıldım
Kızım da çok sevecek eminim
Görüntüler de gayet net:
Eki Görüntüle 219330 Eki Görüntüle 219331 Eki Görüntüle 219332
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?