pur'cum doktorun hayırlı uğurlu olsun.bu durmda doğum hastanede olacak dimi ?
işallah meyve yeterli oluyordur. bende serinletiyor diye sık sık yiyorum
soğuk süt sevmem diye sütte içemiyorum artık
yoğurt ayran cacık takılıyoruz son günlerde:)
sagol cıcım Berkay kac kıloda sımdı hıc solemedınYa selina sana o kiloyla nasil sezaryen diyor yaa ben hepten mahvoldum desenize obur gibi yiyorum offf gelsin tatlilar giysin meyveler pufff
gemcim ooo sevko ya masallah kocaman adam olmus yawww
aynen bizimkide oyle yatiyor ben anlamistim zaten son gittigimde soyledi.
valla ne zaman gelcekleri belli olmaz bizimki sanki 1 1.5 hafta sonra gelicek gibime geliyor
hayır olsun bu saatte napıodun senGünaydıınn
Hamileliğim boyunca yapmadığım şey olmasın: Bi sefer de şu topikin kepenklerini ben açayım
cigtanemcim, daha sık geel
gönülcüm, emir 3 kiloyu rahat rahat geçer
betylena, inş sorunsuz bitireceksin kalan 8 günü
ozencchcim, o kadar yerinde duramadın, bebiş de sana benzemiş işte
nevincim, senin tosun zor geçer normal yoldan :97:
kurtlu çüçüüükcüüm, bu kadar öksürüğe pırt diye çıkmasın cimcime :90::90:
meyve,yogur ve sutu eksık olmuyor sadece aksamları zeytınyaglı bı tabak yemek anca yıorum gayette buyuyo ıstemaşallah
bende kavun karpuz yiyorum... bunlar büyütmeye yetermi???
sıcaklardan dolayı eskisi gibi akşam yemeği yiyemiyorum...
sanki bebeme az besin gidiyor gibi geliyor...
büyüyebiliyor mu acep???
temmuz annelerıne yazmıskorkma canım o geleceği zamanı bilir doktor 11 temmuza gün verdi demişşin sezeryamı olacak sen daha önce gelmesinmi istiyorsun bide kaç haftalık oldun şuan
açtım hertarafı offf püfür püfür esiyo perdeler yerinden çıkacak bende baya uyumuşum inş. ceyeranda kalmam ve hasta olmam zaten su kuşu oldum toz alıyorum banyo yapıyorum süpür banyo uyu kalk banyo ohhhh yazı çok seviyorum.
ya canım nerden okudunuz doğum hikayesini niye kendi topiğine bile yazmamış burayı açtık diyemi kızdı yoksam
masallah prensesıneeeeeherkese selam,iyi haftalar.
c.tesi kontrolümüz çok şükür iyi geçti. doktorum, erkek karnına benzetiyorlar demekten bıktı benden ilk iş bacak arasına bakmak oldu. % 100 kız için rahat olsun.bak bu şekle hamburger diyoruz dedi.yerin ben onu
cuma akşamından beri tansiyonum düşüyor birden halsizleşiyorum,kontrole gitmeden sabahtan pazar işini çıkartalım demiştik,tansiyonum düştü alış verişi yarım bıraktık. eve kendimi atamadan bahçede kustum. kontrolde söyledim son ay olduğunu,kalabalığa ve güneşe çıkmamam gerektiğini söyledi.
minik prensesim 2.403 gr ve 47 cm olmuş
8 temmuzda ilk nts başlıyor doğuma kadar toplam 4 kere giricem veeeeee en önemlisi bir değişiklik olmazsa sezeryan tarihimiz 29 Temmuz Cuma
bu tarihi verdiğinde eşimle şaşkınlıktan konuşamadık,tarih belli olunca daha bi arttı heyecanımız. Allah sağlıkla sıhhatle zamanı geldiğinde bizi ve meleklerimizi feraha erdirsin.Amin
benım karnım hıc yukarı cıkmadı hep asagıdaydı ...o ıslaklık bendede oluo ama su sevıyemız ıyı cıkıyorgünaydın kasım hamişleri
nasılsınız
benim dünden beri belim çok sızlıyo karnın aşağı inmiş diyolar bugünde sabah iki damla ıslaklık hissedince çok korktum ama yinede işe geldim hala belim ağrıyor :26::26::26::26:
bnıde korkutuosun bole dedıkce dr ne dıdı sancılar normalmıymışaman canim cokta erken iyi deil ben 38,haftayi bekleemek istiyorum kucuk bebekte zor oluyo iyice toparlansin
canim iyiyim merak etme ama gercekten cok sik sanccim oluyo dogurcam diye korkuyorum
aaaa bole gıdersek temmuzda dogurcas hepımız :18:kızlar ben 2 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
ayaktayken ağrı geliyo nefesim kesiliyor sanıyorum.
otururken çok anlamıyorum ama yatarken kasıklarım batıyo
ayakta dururkenki ağrı belime ve bacağıma vuruyo korkuyorum yaa
dr um tatilde
ama ben yarın gidicem arkadaşına muayene olucam nst ye bağlanayım belki de gerçek ağrıdır.
bi de gece rüyamda normal doğum yaptığımı gördüm.
ve ağrısız doğuruyodum şok oldum
şimdi işteyim
ama ben 37 ye kadar çalışamıcam galiba
çooooook şükürYeni drlarımıza gittik bugün (kocişin arkadaşı ve onun hocası), kızım sevdi yeni dr abisini ve amcasını, pek bi kıpırdaktı
Benim de içime sindi, şükür!..
Bebişim 50 cm 2650 gr olmuş, 8 günde 410 gr almış
Kan tahlillerim gayet normal, hiç bir sıkıntımız yok
Bundan sonra her hafta gidecekmişim
Aaa önemli bişeyi unuttum, çoçukum yine iki kat olmuş :96::96:
Son haftada bile dönen var dedi dr amca, inş bakalım :26:
hayırlı ugurlu olsun bebısınkızlar herkese merhaba
uzun zamandır yazmıyorum ama sizleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum..Bebişlerimiz gelmeye yavaş yavaş başladı demek..Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah..
Bizde bugün doktorumuza gittik. Çok şükür Kızımız dönmüş, şimdi baş aşağı duruyo ama kıpır kıpır çok kasılmalarım var.. kilosu 2600 gr. Benim boyum kısa olduğu için doktor ilk olarak sezeryan dedi ama haftaya çatılarımız kontrol edilecek. Eğer müsaitse ve bebişimiz kanala doğru ilerlerse normal olabilir dedi. Ben normal istiyorum ama kısmet tabi, eğer doktor sezeryan derse hiç zorlamıycam..
Aranızda hiç çatı muayenesi olan varmı kızlar? Merak ediyorum nasıl oluyo diye :97::97:
Birde bende ağlama krizleri oluyor. İçime sanki bianda kocaman bi korku kaplıyor, nefesim kesiliyo..Sürekli bi ağlama modundayım sanki..Sizdede oluyormu??
Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi..
hayırlı ugurlu olsun bebısın
başlar asagı donunce kasılmalar artıyor demekkı bendede aynı sey var :44:
hayırlısı olsun cogumuz normal ıstıyoruz ama bakalım ımkan olcakmı ...
sımdı bu catı muayenesıne ben cok takılmıstım arkadaslar ve drun soledıgı :ıkı parmak ıcerı gırıyormus ve zafer ısaretı yapıyormus :111:
acımıcakmıs merak etme benım 15 gun snra olucak
hepımız normal doguramıcaz kesınlesen sezeryanlarımız var :86::86::86:Sağol canımİnşallah normal doğururuz hepimiz
aa o dediğin muayeneyi bana daha önce yaptılar. 2 hafta önce nstye bağlandığımda sancım vardı. O zaman doktor alttan parmağıyla kontrol etti açılma varmı diye..Evet acımadı ama çatı muayenesi de öyle mi oluyo acep? neyse göreceğiz bakalım..
Gemcim bu arada benide listeye eklermisin canım? 100 msjı doldurmadığım için özelden yazamıyorum..
Tahmini Doğum : 2 Ağustos, Bebişimizin ismi halaaa belli değilŞehir: istanbul.. Teşekkür ettimmm...
Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
Yeni drlarımıza gittik bugün (kocişin arkadaşı ve onun hocası), kızım sevdi yeni dr abisini ve amcasını, pek bi kıpırdaktı
Benim de içime sindi, şükür!..
Bebişim 50 cm 2650 gr olmuş, 8 günde 410 gr almış
Kan tahlillerim gayet normal, hiç bir sıkıntımız yok
Bundan sonra her hafta gidecekmişim
Aaa önemli bişeyi unuttum, çoçukum yine iki kat olmuş :96::96:
Son haftada bile dönen var dedi dr amca, inş bakalım :26:
sagol cıcım Berkay kac kıloda sımdı hıc solemedın
bnıde korkutuosun bole dedıkce dr ne dıdı sancılar normalmıymış
aaaa bole gıdersek temmuzda dogurcas hepımız :18:
valla bilmiyorum canim ya bebis eskisi kadar hareketde edemiyo seninki kanala girmismiydin bu arada
caniiiiiiiiim gozunuz aydin cok sevindim sag salim kucagina almissin bebegini insallah bizde o gunleri goruruz en kisa zamanda bebisin fotolarini bekliyoruz...
hareket sayısı azaldı ama cok sıddetlı aertık...kanala gırdı fılan demedı sadece asagıda oldugunu bılıorum:26:valla bilmiyorum canim ya bebis eskisi kadar hareketde edemiyo seninki kanala girmismiydin bu arada
caniiiiiiiiim gozunuz aydin cok sevindim sag salim kucagina almissin bebegini insallah bizde o gunleri goruruz en kisa zamanda bebisin fotolarini bekliyoruz...
benim de bi aksilik çıkmazsa sezaryen olcak canım ama oğlum 2 gündür zorluyor ve korkuyorumsağlıkla canım inşallah. evet cnm satlar aynı.doktorun normal doğum mu diyor senin için, benim sezeryan olacak. verdiği tarih 38. hafta oluyor
pur'cum doktorun hayırlı uğurlu olsun.bu durmda doğum hastanede olacak dimi ?
canımmm gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin..Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
slm kıslar su ana sancılar ıcınde yazıyorum sıze doktora gıttım 2cm acılma olmuş dedı şimdide kramp gırıyor arada yıne gırdı su anda her an dogurabılırım yanı dualarınız beklıyorum dogum yapınca nete baya gıremem allah hepımızın yardımcısı olsun dogurursam faceden esime yazdırırım haberını alırsınız gemden optummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?