**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Saol canım, hepimizin inş

Ben foto göremiyorum

ayakları agzımdan cıkıcak sankı nası tepınıyo mıdemde

artık dogurana kadar hergun sıkayet yazarım en buraya cok zorluyo son gunlerde :26:

O ayakları yirin
az kaldı cıkıcaklar yirsin ayaklarımızı sende ben senın kızının poposunu yiceemmm
ben de çok fena oluyorum.. koltukta otururken resmen sıkıştırıyo
bole 2 sn rahat oturamıyorum ılla dık oturucam ozmn belım agrıo...sırtımda yastıklarla oturuyorum valla bugun sapıttı sıpam ıyıce

Saol canım

Ekle ekle

Neyse ki çoçukumuz isimsiz kalmayacak

Kaldır totoyu, marş marş :118:

Teşekkürler canım, inş hepimiz sevdiklerimizle upuzun ve mutlu yıllar geçiririz

doğum günün kutlu olsun purcum nice sağlıklı huzurlu senelere inşallah bebişinle eşinle birlikte göbüşün de çok tatlı maşallah

biz hasta olacağız galiba sürekli uyku halindeyim uyusam mı acaba biraz daha. Havalar sıcak haftasonu uyuyamadım hiç pazar gecesi soğuk oldu cam açık yattık gene de o günden beri sürekli uyumak istiyorum. bünyem biraz sağlamdır hemen hasta olmam galiba şu an da hasta olmamak için zorluyor kendini. Bir de yapcak iş yok ki bari yatıp dileneyim iyice. Oğlumun eşyalarını yıkadım yerleştirdim. Bursada pek tanıdık olmadığı için şerbet falan yaparmıyız bilmiyorum annemler temmuz 20 si gibi gelecekler. O zaman netleştiririz annemle. Evde boş boş oturmak zor,gurbet zor yaaa:84:

benım yarın kadın gelcek son kez sılıncek dolaplar yerlestırıcem bı taraftan ondan sonra bendede hıc bı ıs kalmıcak dogurana kadar yatıcam

gurbette olanlar cıddı anlamda cok uzuluyorum ben
ben bursa dısına evlenmem dıye dıye 29 yasında evlenebıldım ıste

bugn keramos gelmedı

aysegulcın yok alısvrıstemı acaba

Son zamanlar da uyku hali oluyormuş, normalmiş bu durum

Gemcim ellerine sağlık yeni topiğimiz hayırlı olsun bakalım. Benim de Tahmini doğum tarihi 6 ağustos ismimizde Mert. Teşekkür ederiz teyzoşş

Arkadaşlar selam aslında bende kasım 2010 hamilelerindenim sat a göre 30 Temmuz ama ilk doğumum sezeryan olduğu için dr 18 temmuz haftası alırız dedi net bir tarih belirtmedi, ben sizin uzun süredir sessiz bir takipçinizim bebeklerinizin ağırlığını sizde olan değişiklikleri hiç topiğe yazmasam da takip edenlerdenim ama artık bende sizin aranıza katılmak isterim eğer çok geç kalmadı isem, Çünkü ne güzel kendi aranızda bir iletişim sağlamışsınız imrenerek okuyorum yazdıklarınızı ilk oğlumun adı kaan 6 yaşında şimdiki bebeğimiz gene erkek olacak ismini oğlum koydu "hakan" bu hafta işyerindeki son haftam ptesi itibari ile izne ayrılıyorum toplamda 16 kg aldım sanırım en fazla alan ben oldum okuduğum kadarıyla benden bu kadar şimdilik arkadaşlar yeni eve taşındığımız için henüz evde internet bağlantımız yapılmadı haftasonuna kadar evden bağlantı sorunu da halledilir benden şimdilik bu kadar

Hoşgeldin diyeceğim ama sen zaten aramızdaymışın

Geç değil daha bebişlerimizi boyumuz kadar yapacaz burada

hoşgeldin Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Son zamanlar da uyku hali oluyormuş, normalmiş bu durum
benımdemı son zamanlarım acaba

hanı sana azcık uzanıyım dıdım ya tam 3 saat uzanmısım hahahaha cok gusel geldı ama yaa

daha once katılsaymıssın aramıza keske deneyımlı anne olarak soru bombardımanı yapardık sana
bundan sonrada bızımle olmana cok sevınırız..dogumada az kalmıs.Allah yavrucuklarını bagıslasın hayırlısıyla Hakan'ı(cooooook severım bu ısmı) kucagına alırsın ınsallah ..

bızde bı TurkuazM hanım var rekor ondaydı ama bayadır yazmadı kılosunu
gorusmek uzere hep beklerız :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…