**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bir kucağımda oğlum cuk cuk emiyor, bir yandan da buraya bakmaya çalışıyorum :))))

15 günlük olduk teyseleri :))))

O zamanlar büyücü olduunu bilmiodum

Sabahtan beri büssürü kişi aradı. Rüyalarına girmişim

hayırlısı canım bellımı olur ce eeee der belkı Berencık
anıden gıdersen bı caldır barı benı
Mavibahar da kavuşmuştur yavrucukuna
ebet yaaa
bir kucağımda oğlum cuk cuk emiyor, bir yandan da buraya bakmaya çalışıyorum :))))

15 günlük olduk teyseleri :))))
eneemmm kocama olmussunuz artıkkkkkk

pur topıcte 1007 tane begenı var bu da ısaret olabılırmııııı

1+0+0+7= 8 agustooooosssssssssss

ben geldim,hiç sancım yok,açılmam yeni başlamış ama yarın 7.30 servise gel açılmam artmışsa seni doğurttalım dedi,hiçbişey anlamadım valla:26:

ben geldim,hiç sancım yok,açılmam yeni başlamış ama yarın 7.30 servise gel açılmam artmışsa seni doğurttalım dedi,hiçbişey anlamadım valla:26:

:44:nısan geldıgının ertesı gunu oluyo genelde dogum..acılman artarsa sunu sancı verıcek sanırım:18::18:

Bisde yarın taammm 1 aylık oluyorus teyseler zaman su gibi akıp geçiyo dimi siz hala oturun doğurmayın emi Emin olun hamile olmak gibisi yokmuş tabi bebeişi kucağa alınca o bambaşka bi duygu ama eski uykularımı geri istiyorum ben yaa meğer hamileyken sıcaktan fazla yatamasamda çok özlüyorum o günleri
He bu arada 2 hafta sonra 40 mız çıkıyo ve o zamanda babamıs izine çıkıyo ve tatile kırk uçurmaya gidiyoruz bi kaçgünlüğüne büyük oğlumuz biraz deniz yüzü görsün babasıyla doya doya seneyede minik oğlumla ben girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…