ççoooooooooookkkkkkk tatlııı
canım saolasın e-bebek mağazası yakın sayılır bana fırsat bulunca gideyim ya da aldırayım bu arada oğlunun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın şevko paşahttp://www.e-........../sut_arttiricilar/milkway/milkway_milkplus_cemenli_bitkisel_icecek_elmali_250_cc/MLK-8
toplıght
lınk acılmıcak muhtemelen taamlarsın cıkmayan yerı e Bebek com
alırken bıtkıseller ve malt dedıydı adam bıze malt degılmıskı bu tamamen bıtkıselmıs
merhaba hanımlar..
01.08.2011 tarihi itibari ile göktuğ bera doğdu.bende sezercik olanlardanım.ayrıntıları daha ii olunca sizlere yazacağım.şimdilik feci şekilde göğüs ucu yaraları ile uğraşıyorum.kendine çok ii gelen bir öneride bulunacak olan varmı???
kısmet boleymıs canım napalım beklıcesYaaa gem ben bugun senin koca kafayi gorcem diye bekliyordum yaaaa olmadi simdi neyse guzel tarih secmissin hayirlisiyla bi sorun cikmadan gelir sevko
mavibahar gecmis olsun canim ne guzel kavusuyorsun yavruna sende
Bende bugunde tik yok yarin erkenden doktora gidip nstye giricem bakalim nolcak ne bitcek karnim asagiya coktu hepten ama gelen giden yoktur
gulcincim sen fazla sıkma kendini istesende bize yetisemezsin :))))))
Çok ciiiciiikkk
Harika olmuş canım, koca adam olunca kalacağı odaları görmek nasip olsun inş :86::86:
ççoooooooooookkkkkkk tatlııı
çook beğendim
sağlıkla büyüsün şevko paşa
tesekkur ederıs teyzelerı daha guzellerı sızın olsunnnnnncanım saolasın e-bebek mağazası yakın sayılır bana fırsat bulunca gideyim ya da aldırayım bu arada oğlunun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın şevko paşa
merhaba hanımlar..
01.08.2011 tarihi itibari ile göktuğ bera doğdu.bende sezercik olanlardanım.ayrıntıları daha ii olunca sizlere yazacağım.şimdilik feci şekilde göğüs ucu yaraları ile uğraşıyorum.kendine çok ii gelen bir öneride bulunacak olan varmı???
Gemcim odaniz cok guzel olmus canim gule gule buyumek nasit rabbim sevkoya
mehtapcim hayirli olsun canim ne guzel sende kavusmussun detaylari paylas iyi olunca
gogus yaralarindan bende korkmaya basladim dogumdan cok ondan sikayet var
Yaa biri lokumdan bahsetmis gecmisi okurken canim nasil cekti anlatamam ben halen aseriyorum
merhaba hanımlar..
merhaba hanımlar..
ayyyyyyyyyyy uyku tutmuyoooo
napsam da uyusam
dün gecede uyumadım 5 saaatlik uykuyla duruyoru
bi de bissürü yoruldum bugn ama tık yok
napsamki acepp
Şeker de doğurmuş face e foto eklemiiişşş
ay bittim odaya inan bana hayrini gorsun sefkos..
Amma doğum rüyası gördüm yahu
Bu sefer bunlar kesin işaret :129:
benim nişanım geldi dr. gel bakalım dedi ben gidiyorum hadi hayırlısı
suyum falan gelmedi kızlar. normal doğumla alakalı hiç bir belirti yoktu rahmim halen yukarıdaydı. suyum çok azalmış, bebeğin hareketleri de azalmıştı. alttan muyaneye ikinci kez de izin vermeyince doktor kontrole gittiğimiz sırada seni sezeryan yapalım dedi. bende korkularımı bildiğim için ailemin de onayı ilenkabul ettim. çok zor çok acı verici bişi sanıyordum. Allaha şükür sezeryandan dolayı henüz bir sıkıntı yaşamadım. bugün 3. günümüz. pazartesi 12.40 da doğu göktuğumuz.3.740 gr ve 51 cm olarak. yusyuvarlak kafalı dünya güzeli bir melek...Allah hepimize yaşatsın sağlıkla alın bebeklerinizi kucağıınıza. normal ya da sezeryan! Allah herkesin nasibini ayırmıştırr.
hayırısı olmus canım ...masaşşaallllh kılosuda super Allahım nazarlardan korusun..suyum falan gelmedi kızlar. normal doğumla alakalı hiç bir belirti yoktu rahmim halen yukarıdaydı. suyum çok azalmış, bebeğin hareketleri de azalmıştı. alttan muyaneye ikinci kez de izin vermeyince doktor kontrole gittiğimiz sırada seni sezeryan yapalım dedi. bende korkularımı bildiğim için ailemin de onayı ilenkabul ettim. çok zor çok acı verici bişi sanıyordum. Allaha şükür sezeryandan dolayı henüz bir sıkıntı yaşamadım. bugün 3. günümüz. pazartesi 12.40 da doğu göktuğumuz.3.740 gr ve 51 cm olarak. yusyuvarlak kafalı dünya güzeli bir melek...Allah hepimize yaşatsın sağlıkla alın bebeklerinizi kucağıınıza. normal ya da sezeryan! Allah herkesin nasibini ayırmıştırr.
Kızım bana diyokiii:
"Beni anca rüyanda görürsün anneeeeee"
Son 4 günü var naz yapsın bakalım, eninde sonunda düşecek elimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?