**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Gemcim gecmis olsun daha dikkatli ol surda kac gunun kaldi ne guzel sende kavusuyorsun kuzucuna:)))
bu arada aldiklarinizi gule gule kullanin

sekercim ne mutlu sana dua et bize de bizde doguralim

ay dıkakt ederken bole oluyorum canım yaa baya acıyo ..rontgende yasak yapcak bıse yok dogumu beklıces

daha guzellerı sızın oolsun arkadasım ozledım valla ya cok kotu oldu senın ısten cıkman

zeynep cassalını kız dogurmus ben o gobekten erkek cıkacak dıyodum yanıldım

Bizde bu aksam yuruyelim dedik belki dogumu tetiklerde gelir diye ama yokta yok

Hic sorma gemcim yaaaa telefondan pcden oldugu gibide olmuyor ama idare ediyoruz boyle iste ne yapalim haber alip verioz cok sukur

Hic sorma gemcim yaaaa telefondan pcden oldugu gibide olmuyor ama idare ediyoruz boyle iste ne yapalim haber alip verioz cok sukur

Küstürdün sen oğlanı :86::86:

Ee senin de benden sora doğurman lazım ama araya kaynıyon :122:
napıyım sokmuyo adam kafayı ecbur kestırıyo benı kaynıyorum bende hepsı şevkonun sucu

tetıkleyen sey baskaymıs
tabı buna şukur de ozledık ıste

napıyım sokmuyo adam kafayı ecbur kestırıyo benı kaynıyorum bende hepsı şevkonun sucu

tetıkleyen sey baskaymıs
tabı buna şukur de ozledık ıste

Ben anlamam arkadaş, uykusuna mı yatcan, dua mı etcen bilmem, çalıştır mistik güçlerini, bekleyemiyorum artık

Kusturduk mu yoksa koca kafasini koyacak yolumu bulamiyor yoksa anasi gibi tembel mi bilemedim purcum yaaaa

gemcim neymis o baska tetikleyen sey :)))))

Ben anlamam arkadaş, uykusuna mı yatcan, dua mı etcen bilmem, çalıştır mistik güçlerini, bekleyemiyorum artık

ya gordum ya ruyayı ben cıgtanem bozuyo ısı o dogurmadan doguramazsın sıralama öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…