Gemcim gecmis olsun daha dikkatli ol surda kac gunun kaldi ne guzel sende kavusuyorsun kuzucuna:)))
bu arada aldiklarinizi gule gule kullanin
sekercim ne mutlu sana dua et bize de bizde doguralim
Bizde bu aksam yuruyelim dedik belki dogumu tetiklerde gelir diye ama yokta yok
Hic sorma gemcim yaaaa telefondan pcden oldugu gibide olmuyor ama idare ediyoruz boyle iste ne yapalim haber alip verioz cok sukur
napıyım sokmuyo adam kafayı ecbur kestırıyo benı kaynıyorum bende hepsı şevkonun sucuEe senin de benden sora doğurman lazım ama araya kaynıyon :122:
tetıkleyen sey baskaymısBizde bu aksam yuruyelim dedik belki dogumu tetiklerde gelir diye ama yokta yok
Hic sorma gemcim yaaaa telefondan pcden oldugu gibide olmuyor ama idare ediyoruz boyle iste ne yapalim haber alip verioz cok sukur
napıyım sokmuyo adam kafayı ecbur kestırıyo benı kaynıyorum bende hepsı şevkonun sucu
tetıkleyen sey baskaymıs
tabı buna şukur de ozledık ıste
Ben anlamam arkadaş, uykusuna mı yatcan, dua mı etcen bilmem, çalıştır mistik güçlerini, bekleyemiyorum artık
Ben anlamam arkadaş, uykusuna mı yatcan, dua mı etcen bilmem, çalıştır mistik güçlerini, bekleyemiyorum artık
Kusturduk mu yoksa koca kafasini koyacak yolumu bulamiyor yoksa anasi gibi tembel mi bilemedim purcum yaaaa
gemcim neymis o baska tetikleyen sey :)))))
eee bende isterim bende isterimya gordum ya ruyayı ben cıgtanem bozuyo ısı o dogurmadan doguramazsın sıralama öle
eee bende isterim bende isterim
beni de gör rüyandaaaa
Kızımın şekerleri ve isim panosu da hazır...Kendi ellerimle yaptım..Bakalım kaç puan vericeksiniz??
Eki Görüntüle 233319 Eki Görüntüle 233318 Eki Görüntüle 233320
Çok cicik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?