ay kiyamam cok gecmis olsun sancin falan yoksa bebiste oynuyorsa
ama ayaginin ciddi bir durum yaratacagini dusunuyorsan druna bas vurman mantikli olur
benim tickera göre daha 21 gün var
acaba bu bir işaretmi diyorumm
umarım beklemembu tıckerlar hepımızı sapıttırıo
21 gun beklemessın heralde 39 haftalık bırı olarak
Bizimkiler diş çıkartıp öle gelecekler herhal[/QUOTE
kanımca öle olcak pur
zaten en sona biz kalcaz
bende yine sancı çıkmadı
eskilere göre de göbeğim aşşağı inmedi
kanımca öle olcak pur
zaten en sona biz kalcaz
bende yine sancı çıkmadı
eskilere göre de göbeğim aşşağı inmedi
Benim karnım inmişti sözde 15 gün önce
Bakalım sancı durumunu da yarın görcez..
Dua edin de yarın nts esnasında fooşşşlayayım
bişey olacaksa da hastanede olsun diyosun
hadi bakalım inşallah, sen foşla iki gün sonrada bana gelsin sıra
Ben haftada bir gidiyorum
3-4 günde bir mi, beterin beteri varmış
Bari her gittiğinde usg ye bakıyor mu
maşallah bahtı güzel olsun çok tatlı
oooo kız demek Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunmerhaba hanımlar sedase sabah doğum yaptı.nur topu gibi bi kızımız olduuuuuuuuikisi de gayet iyiler :87:
tımam tımam aynı gün doğuyo bizim aslanlarsımdı drum aradı yarın aksam kontrol var carsamba alırız bebısı dıdı ay annecım yaaa elım ayagım kıtlendı ne yapcagımı sasırdım ..
geçmiş olsun canım takip et ciddi bişey olmaz umarım şişerse git dr aayagım uyusmus hıc farketmedım ayaga kalkınca ayagım burkuldu ve dızlerımın ustune dustumm bısı olurmu yaaa
anammmm seninki de sinyal veriyo gelicekkkyeni bebişler doğmuş ooohhhh ne güzel ya. Bende sabah pembe akıntım olduğu için doktorumu aradım gel hemen dedi. Gittik ailecek kocama haber vermedim ama çünkü sancım yoktu geri geleceğimizi biliyordum. Doktor gene parmak attıaçılma falan çok iyi dedi sancın yok galiba dedi gayet iyi görünüyorsun dedi. Ultrasonlada muayene yaptı suyumuza bakıldı gayet iyiymiş. Nstye gönderdi bizi kalp atışlarımız iyi sancım biraz varmış şimdi git sancın artacak o zaman gelirsin dedi bu akşamda olabilir yarın da olabilir doğum dedi. Çarşambaya kadar gelmezse çarşamba sabahı gene gideceğiz. biraz sancım var ara ara geliyor gidiyor. sırtüstü yatmak yasak sol yana yatacaksın dedi. Yani bugün yarın olacak galiba oğlummmmm annemle babam çok heyecanlandılar akşam gelince eşime söyleyeceğim kızacak büyük bir ihtimal aramadım diye ama çok telaş yapardı
ben de süt saklama poşetlerine koydumBen süt saklama poşetlerinin içine koydum onlar steril diye :82:
Ben yarın gece alır die bekliodum, çarşamba geç bile
Bu kadın uyumicak mı yaa salı gece nöbeti olacak da :44:
İyi misin yaa :26:
Ayy geliyoooo bebişiiinn
benim tickera göre daha 21 gün var
acaba bu bir işaretmi diyorumm
sizde 3-4 günde bir mi gidiyosunuz,sıkıntı bastı hastaneye gitmekten valla
Benim karnım inmişti sözde 15 gün önce
Bakalım sancı durumunu da yarın görcez..
Dua edin de yarın nts esnasında fooşşşlayayım
ben ılk defa 5. gun gıdıcem (yarın) ondada sezeryanı konusmak ıcın:111:
Evde koltukta yatakta foşşlamaktan korkuyodun iyi olur :)) Ben de yarın gidicem,hadi birbirimize dua edelim de yarın doğurup gelelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?