**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Ben de yerimde duramıyorum ama bizim kızdan da tık yok :) 40 haftayı bitiricek herhalde...

Fönsüz çıkmam diyosun yani .. Alemsin...

Yarasın bol sütlerin olsun...Benim oğluş dün gece doğru dürüst uyumadı bir de üstüne üstlük gündüz de pek uyumadı, onun uyuduğu saatlerde de çok uğraştım ama ben uyuyamadım, inşallah bu gece uyurda uykusuzlıktan ölmem...:))

Ben de yerimde duramıyorum ama bizim kızdan da tık yok :) 40 haftayı bitiricek herhalde...

Fönsüz çıkmam diyosun yani .. Alemsin...

aynen saclar uzun bide hamile kaldiktan sonra yeni saclar cikti kotu gozukuyor.
oooo purcum sen benim hastane cantani gorsen kozmetik firmasi gibi neler var neler

Prima nın ilk hediyem paketini aldınız mı? Ben hem eşim,hem kendim için form doldurmuştum,eşimi aramışlar :) Bugün aldım paketi..

Kızlar hepiniz bi bebeklerinize kavuşun bende Kasım Hamişleri Bebelerin Gaz sancılarını nasıl çözüyor konulu bir başlık açacağım? Çünkü bebek doğunca en büyük sıkıntı gazları

konyada 5 sıddetınde deprem olmusssssss knmhtp dogurmamıstır umarım korkuyla:26:

nıye kımse yok bugun korkuyorum hepınız doguruyo olamazsınız dımıııı :26:

nıye kımse yok bugun korkuyorum hepınız doguruyo olamazsınız dımıııı :26:

Yok doğurmadım henüz

Biraz hastalandım, mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastanelik oldum.
Sıvı kaybı devam ederse doğum sancılarını tetikler dedi dr amca, gerçi bundan sonra tetiklese de olurmuş :86:
Ama bebişime iyi bakabilmem, süt olmama sıkıntısı falan oluşmasın diye önce bulantıyı geçirmeye çalışıyorlar..
KIsacası aylar sonra yine serumlarlayım :120:

Face de yazmışsın doğumdan önce kilo kaybı olabilir diye
İçine mi doğdu kız, valla sende bi üfürükçülük var
Dün 64tüm bugun 62,2

bunu okuyunca gördüm msjını canım :78:

hay Allahım ..neden oldu bole usutmemı???
gecmıs olsun canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…