**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

heh bızımde ole ama dırekt unıversıteye gomerler bızımkıler.. bolum ayırtetmıyoruz okusunda ne okursa okusun :86:

bence benım kocemınkıı leylek yemıs adam durdugu yerde durmuyo

ben şevkoyu cumhurbaskanı yapıcammmmmmmmm

cumhurbaskanlıgı konutuna gommem baya sıkıntı olabılır dıımı haberlerde ızlersınız benı artık

Listeme yorum yapmadın

kıslar hamilelikte 15 kilo almıştım.
bebem 3 kilo doğdu.
dün tartıldım kaç kilo vermişim???
sadece üç kilo

bakalım bu kalan kilolar ne zaman nasıl gidecek???:26:

Süt üretcen diye dayadılar tatlıları heralde

normal dogum yapabilecegine cok sevindim
kiz msllh kocaman olmus
ben de diyorum bunlarin gelecegi yok

canım maşallah kızına ne yiyip içiyorsun böyle kilosu çok iyi gidiyor.bana da normal doğum olacakmış gibi geliyor senin,sağlıkla gelsin inşallah

kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum izmir gazi hastanesinde sabah saat 9da olucak inşallah
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin.

morgüller,paylaşım için çok teşekkür ederim. taze annelerin yazılarını daha bi dikkatli okuyorum,işimize çok yarayacak bilgiler :))

chocolate çok bilmiş insanların konuşmalarına bende gıcık oluyorum,herşeyi çok biliyorlar.
birde şu son günlerde en sinir olduğum soru heyecanlı mısın ? hayatımda ilk kez bu duyguyu tadıcam,gecem gündüzüme karışmış durumda soruya bak

canım maşallah kızına ne yiyip içiyorsun böyle kilosu çok iyi gidiyor.bana da normal doğum olacakmış gibi geliyor senin,sağlıkla gelsin inşallah

Saol canım, bence yiyip içmekle alakası yok, kilo alacak çocuk alıyor..
Annem dünyayı yemiş ben 2200 doğmuşum.. Bizim kız babasına çekmiş, kociş 4 kiloya yakın doğmuş

Annem dünyayı yemiş ben 2200 doğmuşum.. Bizim kız babasına çekmiş, kociş 4 kiloya yakın doğmuş

haklısın canım doğru,bizim yediklerimiz bir yere kadar,sonrası bebeğin performansına bağlı. maşallah tekrar

yedık yattık canım ondan sıstı bızımkıler bak calısan annelerınkıler gayet fit bebeler

maşallah sezerciğe gidiyo bu kısss
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum izmir gazi hastanesinde sabah saat 9da olucak inşallah
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Allah yardımcınolsun canım iyi haberlerle gel sağlıkla kucakla bebeğini

ben şevkoyu cumhurbaskanı yapıcammmmmmmmm

cumhurbaskanlıgı konutuna gommem baya sıkıntı olabılır dıımı haberlerde ızlersınız benı artık

uff aynen ya ne aptal konuşmalar dimi

:

uff aynen ya ne aptal konuşmalar dimi

Aynen canım..Dediğim gibi kulaklarımı tıkadım..Size de oluyodur mutlaka,takmamaya çalışın

selam kislar biz hala evdeyiz tik yok babamiz heyecandan olucek ikide bir biseyin varmi die ariyor bugumde misafirim vardi butun gun bile bile hareket ettim bebem rahat dogsun diye bugun fazla akintim olmadi ama karnim cok kasildi keske bu gece dogursamherseyim hazir ikidebir yikaniyorum fon cekiyorum saclarima evi kontrol ediyorum bi yerde bisey varmi die yerimde duramiyorum

Listeme yorum yapmadın
Süt üretcen diye dayadılar tatlıları heralde

yok yaw...
ebe kabız olma dedi... kayısı kompostosu içtim
onun dışında betylena nın cayını içtim
çookkk su içtim.
süte yetiyor bunlar...

kayınvalide sütlaç yaptı.sevmem.bi tabak yedim.

onun dısında hep meyve meyve...

lohusaymısım ağzım boş durmamalıymış... yok yawww!!!

Hay allaam alemsin valla
İkide bir fön mü çekiyon

hee napiyim can sikintisi bi gun evde kaldim yahem dogumdan sonra cok sallim suleyman durmiyim diyorum

Ben kapatıcı allık falan koydum çantaya diye kociş bana uzaylıymışım gibi baktıydı, senin fön çekmeni söledim şimdi, sanırım iyi bir etkisi oldu

Son düzenleme:

Ee nerde bu çocukun suyuydu, kan hacmiydi, eşiydi vs..

Çok biliyor bu konuşanlar, sanki kendileri verecek kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…