heh bızımde ole ama dırekt unıversıteye gomerler bızımkıler.. bolum ayırtetmıyoruz okusunda ne okursa okusun :86:
bence benım kocemınkıı leylek yemıs adam durdugu yerde durmuyo
ben şevkoyu cumhurbaskanı yapıcammmmmmmmm
cumhurbaskanlıgı konutuna gommem baya sıkıntı olabılır dıımı haberlerde ızlersınız benı artık
ne sandın
kıslar hamilelikte 15 kilo almıştım.
bebem 3 kilo doğdu.
dün tartıldım kaç kilo vermişim???
sadece üç kilo
bakalım bu kalan kilolar ne zaman nasıl gidecek???:26:
ayrı odaya yatak yapan anneler bebenizden ayrı nasıl yatacaksınız???
ben yastığımı ppark besike dayıyorum. gözlüğümü bile cıkarmıyorum.
bebeme bakarak uyuyorum
bazen elimi bacağına koyuyorum kıpırtısına uyanıyorum:)
Dr amcamızdan geldik
Sonunda biz de zafer işaretini tattıkO kadar möhim bişey değilmiş yahu
Dr çok soğukkanlı olduğumu rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi :82: E hiç sesimi çıkarmadım, uslu durdum :86::86:
Kızım sapıtmış durumda 3800 olmuş
Kafasını daha kanala sokmamış, plesenta yaşlanmamış,
gayet keyfi yerinde, gelmeye niyeti yok
Geçenlerde bir kere kasılmam olmuştu onu söyledim, daha bi kere mi oldu diye güldü adam :44:
Bir dahaki kontrol haftaya, tabi doğurmazsam, ki geleceği yok şimdilik
normal dogum yapabilecegine cok sevindim
kiz msllh kocaman olmus
ben de diyorum bunlarin gelecegi yok
Dr amcamızdan geldik
Dr çok soğukkanlı olduğumu rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi :82: E hiç sesimi çıkarmadım, uslu durdum :86::86:
Geçenlerde bir kere kasılmam olmuştu onu söyledim, daha bi kere mi oldu diye güldü adam :44:
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum izmir gazi hastanesinde sabah saat 9da olucak inşallah
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
canım maşallah kızına ne yiyip içiyorsun böyle kilosu çok iyi gidiyor.bana da normal doğum olacakmış gibi geliyor senin,sağlıkla gelsin inşallah
Saol canım, bence yiyip içmekle alakası yok, kilo alacak çocuk alıyor..
Annem dünyayı yemiş ben 2200 doğmuşum.. Bizim kız babasına çekmiş, kociş 4 kiloya yakın doğmuş
Saol canım, bence yiyip içmekle alakası yok, kilo alacak çocuk alıyor..
Annem dünyayı yemiş ben 2200 doğmuşum.. Bizim kız babasına çekmiş, kociş 4 kiloya yakın doğmuş
Dr amcamızdan geldik
Allah yardımcınolsun canım iyi haberlerle gel sağlıkla kucakla bebeğinikızlar ben yarın sezeryana gidiyorum izmir gazi hastanesinde sabah saat 9da olucak inşallah
Düşen göbeği tıp fakültesine dr olsun diye mühendislik fakültesine mühendis olsun diye gömüyo bizim burdakiler
Ben güzel sanatlara gömeyim de sanatçı olsun diyorum, kociş de berberin bahçesine gömelim kuaför olsun diyo, zor geliyormuş berbere gitmek
ben şevkoyu cumhurbaskanı yapıcammmmmmmmm
cumhurbaskanlıgı konutuna gommem baya sıkıntı olabılır dıımı haberlerde ızlersınız benı artık
Bizim bu kadın milleti pek bi garip yaa..Valla..Hamileliğimin başından beri takmamaya gayret ediyorum.ama diyaloglar aynen şöyle;
-Ayyy..canıııım hamile misin? Kız mı erkek mi?
-Kız
-aaaa...erkek karnı bu ayol...Hiç popon yok..Doktor görememiştir...
-Kaç aylık senin ki?
-10 günüm kaldı
-Bizim gelinin de 10 günü kaldı ama hiç karnı yok..Senin karnın pek bi büyük...
-Ne kadar kaldı?
-10-15 gün..
-(cık) karnın inmemiş daha aşşağıya...
-Hadi bakalım az kaldı...Uykusuz gecelere hazırlıklı ol..Keşke karnımda dursaydı diyeceksin..Bugünlerini çok arayacaksın..bıdı bıdı..... daha bissürü şey...
sıfır motivasyon...Sürekli bi itiraz,kendi bildikleri doğru..Doktorun tam tersi şeyler söylüyolar falan..Dahası da var da aklıma gelmiyo şimdi..Biz niye böyleyiz?
Halbu ki hayatımın en önemli değişikliği..Anne olucam..Mis kokulu bi bebeğim olucak..Hayata farklı bi gözle bakıcam..Yıllardır başkalarının çocuklarına bakıyorum..Şimdi kendiğ çocuğuma bakıcam..Aşkımızın meyvesi olucak..
Birazcık ta olumlu baksak ya ..
Ben bu karardan çoooook mutluyum..Huzurluyum...Takmamaya çalışıyorum,tıkadım kulaklarımı
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum izmir gazi hastanesinde sabah saat 9da olucak inşallah
O da ihtimal dahilinde tabi
16 kilo almışım 4 kilosu bebik çok mu
chocolate çok bilmiş insanların konuşmalarına bende gıcık oluyorum,herşeyi çok biliyorlar.
birde şu son günlerde en sinir olduğum soru heyecanlı mısın ? hayatımda ilk kez bu duyguyu tadıcam,gecem gündüzüme karışmış durumda soruya bak
:
uff aynen ya ne aptal konuşmalar dimi
Listeme yorum yapmadın
Süt üretcen diye dayadılar tatlıları heralde
selam kislar biz hala evdeyiz tik yok babamiz heyecandan olucek ikide bir biseyin varmi die ariyor bugumde misafirim vardi butun gun bile bile hareket ettim bebem rahat dogsun diye bugun fazla akintim olmadi ama karnim cok kasildi keske bu gece dogursamherseyim hazir ikidebir yikaniyorum fon cekiyorum saclarima evi kontrol ediyorum bi yerde bisey varmi die yerimde duramiyorum
hee napiyim can sikintisi bi gun evde kaldim yahem dogumdan sonra cok sallim suleyman durmiyim diyorum
yok yaw...
ebe kabız olma dedi... kayısı kompostosu içtim
onun dışında betylena nın cayını içtim
çookkk su içtim.
süte yetiyor bunlar...
kayınvalide sütlaç yaptı.sevmem.bi tabak yedim.
onun dısında hep meyve meyve...
lohusaymısım ağzım boş durmamalıymış... yok yawww!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?