**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ağladım valla...ya demek şu an bile o duyguyu anlayamıyoruz ki doğum yapan herkes aynı şeyi diyor.ki ben şimdi bile bebeğim için sn düşünmem, gözümü kırpmam canımı veririm diyorum.daa yoğunu nasıl ki..allahım bize de yaşatsın ve isteyen herkese...

bazen cok salak hıssedıyorum ben bu nasıl koku dıye trıplere gırerken ınsanlar duymuo ya o kokuyu :111:

morguller su an hıcbısı yazamıcam mahvettın benı

Yakında çok iyi anlayacaksınız beni...

Morgüller..Tebrikler..Şu an off durumdayım ..:2::2::2:ne zaman kendime gelirim bilmem .. Allah biran önce bize de yaşatsın.

ozench sende gezerken dogurcan

bu gidisle oyle olucak herhaldemesela birazdan yine gidicem o yuzden bi gireyim dedim merakta birakmiyim.
burda hava soguk 16 derece yagmurlu 3 haftadir boyle o yuzden cok rahatim bundan sonrada asiri sicak olmaz.
morguller benide mahvettin valla cok fena oldum acaba bende o gunleri gorebilcekmiyim diyorum Allah ogluna uzun omurler versin.

Morgülcüm, çok güzel anlatmışsın, içim kıpır kıpır.. Sen anlattıkça heyecan sardı..
Sağlıkla, huzurla gelsinler, mutlulukla büyütelim meleklerimizi

:60
bayıldım okurkenhikayene cnm ne kadar güzel anlatmışsın olayı an ve an,helede eşinin pilav üstü tavuk olayı kopardı beni resmenallahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm..

canım Allah sağlık versin... Emir ciğin midesi sütlerle dolsun...
öp kokla
hergün değişiyorlar...

az önce fotoğraflara baktımda her gün değişmiş bebem... hiç bir anı kaybetmemek lazım. bol video-bol foto

Keramos masallah oglusuna allah kem gozlerden korusun

Gonulcum hayirli olsun cok sukur sende sorunsuz atlattin

Kac gundur yagmurla serinliyordum ne guzel bugun kavruldum kocada denize gitti biz evde kaldik malesef

sağol canım:)

bu arada kıslar son 2 günüm kaldı,çarşamba günü allah nasip ederse benim oğluşumda kucağımda olucak inş...

canım benim çok güzel anlatmışşın ama ne yazsan da duyguları tarife yetmiyor...

Allah esirgesin ikinizi de...

insanın öpesi bi daha öpesi hep öpesi geliyor:)
baktıkca bakası-başkasına vermeyesi geliyor

uyku da süt ile birlikte düzene giriyor. bikaç gün sabır sadece

Mor Güller; ne güzel anlatmışsın, benide mahvettin valla
canım Allah size bağışlasın bebeğinizi..uzun güzel ömürler nasip etsin rabbim..

Kızlar böyle birşey aldınızmı yada almayı düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum..Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca, bebek telsizi aldınızmı? İlk zamanlar gerekli olurmu sizce?? Bunları hemen almalımıyım acaba kararsız kaldım :44::44:

eybu dogurmadın dımı

yok canım doğurmadım daha :86:
bizim kız önce baya bi yokladı ama şimdi keyfi yerinde galiba tık yok
yarın doktora gidicez bakalım tahliller için..haber veririm size eğer salı günü doğurursam
bekleme durumumuz varsa perşembeye bekliycez ama kararsızım da riske atmak istemiyorum..bu sefer bekleyelim deyipte sancı çekip acil sezryana da girmek istemiyorum puff biraz kafam allak bullak galibaa

Resim eklemeyi unuttum :90::90::90:

böyle birşey kızlar

Eki Görüntüle 229574
bana hedıye geldı canım bunlardan kullanabılcekıyım bılmıyorum..telsız almadım henuz..ben bı ara bı saldırdım alısverıse alcaklarımı aldı hala bı dunya eksık var :111:
dr ne dıcek bakalım ..tabıkı rıske atma yarın bellı olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…