uyuyamadım ya
bende de var aynı durum. penguen gibiyürüyorum,özellikle gün içinde çok yorulduysam, ayakta çok kaldıysam...sanki şiş gibi de değil gibi...anlatamadım.
ay benımde gelmesdı neyse Allah ayırmasın bolesıne razıyım
benım 20lı haftalarda olmustu hatırlarsan bıda olmadı ..agda yapmaya kalkmadın dımı :111:
38+1
13 gunu gormessınız bence daha once gelcekkkkkkk ısım bulun su garıbe artııııııkkkkk
ya saka gıbı benımkıler cıkmaya basladı şoklardayım bıda yaptırcam heralde :26:Amin
Yok canım ne ağdası, boyumun ölçüsünü aldım bi kereBi karış olsaydı da umrum olmasdı
Eski usul makina az da traş başlığı idare etsinler artık
Tabi sen pamık gibin yaptırdın konuş ordan :86::86::86:
Bu hafta doğurcaM gibi geliyor bana da :18::18:
Her yanım tırtlamaya başladı
Allah sıfa versın canım ,mısıl mısıl uyursun dılerımazıcık da vantilatöre karşı uyumayı deneyeyim, zaten 7'de insülin vurmak için kalkacağım.tekrardan iyi geceler
ya saka gıbı benımkıler cıkmaya basladı şoklardayım bıda yaptırcam heralde :26:
banada bu hafta gıbı gelıo senın dogum,ruyamda gorcemmı bakalım
Allah sıfa versın canım ,mısıl mısıl uyursun dılerım
maşallah! rabbim nazardan korusun meleğini!
anladım canım.bende 4.aya kadar hep iğne ve ilaç kullandım.Gonca hanımın manevi desteği de sağ olsun rahatlattı bizi bende çok severim kendisini. herşeyin vakti zamanı vardır derler ya bizlerin de bugüneymiş.Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah
oyyy 41 kere maşallah
Maşallah
Kilosu da güsell
Tam yemelik
Keramos...Tebrik ederim..Günlerdir merakımıza değdi valla..Ne güzel haberlerle geldin öyle. 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın ikinizide. Gözünüzaydın.Allah analı-babalı-sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
normal doğum,ne güzel anlatmışsın öyle.Darısı başımıza olsun,ben de normal istiyorum inşallah.
Daha detaylar varsa mutlaka anlat olur mu? tekrar tekrar tebrikler..
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sağlıklı, mutlu bi hayatı olsun ege nin
dogum hikayen rahatlattı beni, umarım ben de aynı şekilde dogurabilirim.
keramos cum tebrik ederim canim gozunuz aydin bebegine kavusmussun masallah cok da tatli
maşallah canım tebrikler...
dikkte alındı sağolasın...
face den öğrendik tebrikler
btavooo sana gerçekten yürekten alkışlıyorum seni maşallah..
ayy 41 kere maşallah yerim onuuu
korkma felak ve nas syrelerini oku Allah seni ve egeni korusun öğretmenimmmm
gozunuz aydin cok gecmis olsun
sağol canım...
elim klavyede kulağım bebeğimin telsizinde...
hayat bi anda nasılda değişebiliyor
Nasıl memnun musun telsizden, telsizlerimiz aynı ya
başta içimize sinmemişti ama çıt sesi mızırdanmayı hemen net bi şekilde veriyor.
şimdilik tek sıkıntı sarjının az gitmesi
ev kalabalık diye hep yatagında yatak odasında yatıyor bebem. malum heryer essin diye acık...
bizde telsizi cok kullanıyoruz:)
babamız meslek alışkanlığı elinde telsizle evde geziyor:)
uykusuz geçen bir gecenin ardından herkese iyi pazarlar
zamanında gelsin de, canım...
bazıları içimde kalsaydı daha rahattım diyor... ama ben halimden mutluyum...
bu benim mi diyerek bakıyorum
tek derdim işe dönünce el kadar oğlumu kime bırakacağım
benim derdim de bu...dershane öğretmeniyim, bebeğimin kırkı çıkacak ve işbaşı yapacağım...annem öleli yıllar oluyor, yaşlı ananem var 75 yaşında hadi iyice bebecikken bakıcının yanında bari durur, gözüm arkada kalmaz ama...çok yaşlı, çok alıngan... kayınvalidemiyse burada anlatmak sadece yine ağlatır beniCanım gözün aydın, allah analı babalı sağlıklıca büyütsün..Bende aynı dertten muzdaribim 4 aylık bebeği kime bırakacağım, kayınvalidemlerle görüşmüyorum zaten 80 yaşında rahatsız..Annemler yanıma gelse, ben eşim annem babam aynı evde bütün kış, çok anlaşamayız gibi geliyor, üstelik annem çok alıngan ve herşeye müdahale eden bir tip, eve alıp verdiğimize bile laf söyler,evde huzursuzluk çıkar..Peki bakıcı 4 aylık bebeğe bakabilecek mi
benim derdim de bu...dershane öğretmeniyim, bebeğimin kırkı çıkacak ve işbaşı yapacağım...annem öleli yıllar oluyor, yaşlı ananem var 75 yaşında hadi iyice bebecikken bakıcının yanında bari durur, gözüm arkada kalmaz ama...çok yaşlı, çok alıngan... kayınvalidemiyse burada anlatmak sadece yine ağlatır beniona kalsa bebeğimi alıp haftada bir gün bana verecek-miş, bebeğim en çok onun hakkıymış,yıllardır yanıyormuş torun aşkıyla,ben onun kadar sevemezmişim bebeğimi boğasım geliyor anlatırken...keşke bir mucize olsa da çalışmak zorunda kalmasam...süt izni kullanmaya kalksam, sözleşmeyi yenilemez adam kalırım dımdızlak ortada ve izmir'de dershane piyasası berbat...üç beş tane güvenilir yer var,işimi kaybedersem yerime biri lap diye bulunur zaten...hoş öyle ya da böyle, çalışmak zorundayım,maddi durum bunu gerektiriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?