**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Ben artık sadece klimanın altında uyuyabiliyorum. Tüm gece salon - yatak odası mekik dokuyorum

salonda kanepede kociş uyuyor,klimayı açıp serinliğini yatak odasına verdirtsem üşüyor, ben kanepede yatayım dedim rahat edemedim, salon ve yatak odasının penceresi açık tavan vantilaötrüde açık ama bana yetmiyor ,eee başka oda ve yatak ta yok sersem gibi oldum bakalım sabah olur mu ben biraz koyun sayayım

maşallah canım tebrikler...
dikkte alındı sağolasın...
face den öğrendik tebrikler
btavooo sana gerçekten yürekten alkışlıyorum seni maşallah..
buraya bi tane ekleyeyim...
face e kojam ve kayınpeder ekliyor.sıra gelmedi:)

Eki Görüntüle 229357
ayy 41 kere maşallah yerim onuuu
sağol canım...

maşallah diyin kıslar...
ben nazardan cok korkarım...

korkma felak ve nas syrelerini oku Allah seni ve egeni korusun öğretmenimmmm

senin benden daha riskliymiş ama çok şükür bugünlere gelmişsin canım,bundan sonrası da daha güzel olacak inşallah.
benim progesteron iğne ve ilaçları 16 haftaya kadar devam etti. kanda pıhtılaşma riski vardı 36.haftaya kadar hergün aspirin kullandım. kan sulandırıcı iğne de kullanmıştım 10.haftadan itibaren 12.haftaya yaklaşırken kanamam oldu 1 gece konak kadın doğumda yattım gonca hanım bu iğneler normalde kanama yapmaz ama bir süre ara verelim dedi detaylı ultrasona kadar. ultrason sonuçları iyi çıkınca hiç devam etmedim detaylı ultrasona girdim düzenli çok şükür gerek kalmadı o iğnelere.yaşadıklarımız kolay değil.Rabbim herkese sağlık bir gebeliğin ardından evlatlarımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.

herkese iyi geceler

Zor hakkaten

Hadi 4 günün kaldı, az daha say koyunları

amin, hepimize inşallah.
iyi geceler canım.

morgüller gözünaydın sağlıkla büyütün canımkaç kilo almıştın toplamda hamileliğinde ve bebeğin kaç günlükken geldi canım
Canim hamislik nasil gidiyor az kalmis Allahim saglicakla kucagina almayi nasip guzelim benim

gozunuz aydin cok gecmis olsun

en azından dogurunca koceyle yatıcam
sımdı ben heryerı acıorum o usuyo bende salonda yatıorum aaah aaahh ayrı gayrı dustuk

Ben gecenin yarısında kocişle yarısında da salonda yatıyorum
Bir gün ayrı yatacağım hiç aklıma gelmezdi

Ya bu arada benim şeyim acıyoo :78::78: Sanki hassaslaşmış gibi :26: Var mı böle bir durumu olan :44::44:

uyuyamadım ya
bende de var aynı durum. penguen gibiyürüyorum,özellikle gün içinde çok yorulduysam, ayakta çok kaldıysam...sanki şiş gibi de değil gibi...anlatamadım.

ay benımde gelmesdı neyse Allah ayırmasın bolesıne razıyım

benım 20lı haftalarda olmustu hatırlarsan bıda olmadı ..agda yapmaya kalkmadın dımı :111:
13 günüm kalmışşş

38+1

13 gunu gormessınız bence daha once gelcekkkkkkk ısım bulun su garıbe artııııııkkkkk

uyuyamadım ya
bende de var aynı durum. penguen gibiyürüyorum,özellikle gün içinde çok yorulduysam, ayakta çok kaldıysam...sanki şiş gibi de değil gibi...anlatamadım.

Yürüyüşümde bi değişiklik yok ama otururken falan acıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…