**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

okurken resmen dogurdum
ay keramos yaaa ne mutlu kac gundur bebegın kucagında normal olmasına ayrıca cooooook sevındım ..tekrar tekrar okucam bu hıkayeyı

nie yaw kötümü anlattım bende ayrıntı atlamayayım dediydim...

bulmuş:)))

"15 dk sonra odamdaydım...bebem eldivenlerini emiyordu..."
şu cümle var ya...kıyamam bebene...sütün çağlasın inşallah!

sağol canım... süt olayına ayrıca değinmek lazım... daha bugun doyurabildim bebeğimi... kaç gündür aclıktan karnı gurulduyordu. 2 defa azcık mama verdim:)

canım ya maşallah sana.dayanılmayacak acılar çekmemişsin,süre biraz uzun olmuş ama ne güzel normal doğum yaptın.Allah bahtını ömrünü açık eylesin inşallah

vallahi acı olayı kişiye göre değişiyor. ben baştan beri normal istiyordum. sıktım dişimi... benim için beklediğim düzeyde bi acı oldu diyelim:)

Ahh
Tebrikler Keramos, sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olsun inş minik Ege'nin

sağol canım....

kendinizi kasmayın yaww bilerek tane tane anlattım:)

Keramos suni sancı verdilermi canım sana? Genelde en çok sancılı olan kısım suni sancıyı verdikten sonraymış..öyle mi oldu gerçekten

suni yok canım

aklıma gelenleri yazayım:

muayenelerde kendinizi kasmayın...
biz bi kere doğuruyoruz ama ebeler hergün 3-5-7
utanmayın...
hayatın akışı...
hasta ne kadar rahat ve uslu ise ebe ve hemşirelerde o kadar iyi oluyor...

bol bol konusun...
hem dikkatiniz dağılıyor hem de ebe ve hemşirelerle kaynaşmak işinize gelir...
iyi davranıyorlar.

ebe ve hemşirelerinizi dinleyin...
ben doğum sandalyesinde hep ebe ile konuştum kalcanı kaldırma dedi. oldumu doğru yapıyormuyum gibi konula ilgili konuşmalar dışında, sen bizi görünce cocık doğurmak istiyormusun gibi konu dısı konusmalarda oldu.
ama onları dinleyin uslu hasta olun... işiniz çok kolaylasıyor...

gözlemime göre ; (o gece 8 doğum oldu sanırım) uslu hasta olmak gerçekten çok işinize yarar.

aklıma gelenler:
doğum zamanı vucut kendini herseye hazırlıyor...
yapılan kesiyi hissetmedim bile...
eş temizlenirken hissetmedim.
dikiş öncesi iğne yaptılar. asagıdan. görmesem bilemezdim bile...
dikişleri de hissetmedim. sadece ip gördüm.
ipi keserken makas sesini duydum...

dediğim gibi dikkatinizi dağıtın. kaç oldu. kaç kaldı...
bebeğimle ilgili sorular sordum vb.

oyy oyyy Allahım nazarlardan saklasın

ne mutlu canım yaa off çok özendim bendee istiyorummmmm

zamanında gelsin de, canım...

bazıları içimde kalsaydı daha rahattım diyor... ama ben halimden mutluyum...
bu benim mi diyerek bakıyorum
tek derdim işe dönünce el kadar oğlumu kime bırakacağım

anladım canım.bende 4.aya kadar hep iğne ve ilaç kullandım.Gonca hanımın manevi desteği de sağ olsun rahatlattı bizi bende çok severim kendisini. herşeyin vakti zamanı vardır derler ya bizlerin de bugüneymiş.Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah

buraya bi tane ekleyeyim...
face e kojam ve kayınpeder ekliyor.sıra gelmedi:)

Eki Görüntüle 229357

oyyy 41 kere maşallah

u-yu-ya-mı-yo-rummmmmmmmm

1- kızım maşallah yaklaşık 30 dk'dır kıpır kıpır ve hıçkırık tuttu
2- sıcak
3- doğum anı yaklaştıkça hayaller,heyecan,merak karmakarışık duygular uyku bırakmıyor.

Keramos...Tebrik ederim..Günlerdir merakımıza değdi valla..Ne güzel haberlerle geldin öyle. 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın ikinizide. Gözünüzaydın.Allah analı-babalı-sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
normal doğum,ne güzel anlatmışsın öyle.Darısı başımıza olsun,ben de normal istiyorum inşallah.
Daha detaylar varsa mutlaka anlat olur mu? tekrar tekrar tebrikler..

zamanında gelsin de, canım...

bazıları içimde kalsaydı daha rahattım diyor... ama ben halimden mutluyum...
bu benim mi diyerek bakıyorum
tek derdim işe dönünce el kadar oğlumu kime bırakacağım

Tabi canım hayırlısıyla zamanında gelsin inşallahh

evet ya bazıları içimde kalsaydı diyorlar, çok mu kötü bir durum bebeğine bakmak yaa..bencede hamilelikten çok çok daha güzeldir heralde bebeğine dokunmak..

Bakıcak kimse yokmu çevrende? uff Allah kolaylık versin canım yaa

Ben artık sadece klimanın altında uyuyabiliyorum. Tüm gece salon - yatak odası mekik dokuyorum

amin canım. ben 3 haftalıkken öğrendim gebeliğimi ve o günden bugüne iğne oluyorum. progesteron iğnesi,ilk üç ay günde 2 taneydi,şimdi her gün tek. popomda yer kalmadı. ve tabii kendim de günde 4 kez insülin yapıyorum, ilk bebeğimi kaybedince bu defa şeker yüklememi de 3 haftalıkken yaptırdı endokrincim. şeker de progesteron yetersizliği de pcos'un armağanı maalesef. tek bebeğim sağlıklı olsun da ben diyete de razıyım iğneye de. bebek iri değil, dr.um onun şekere maruz kalmadığını söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…