**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Ben kaçıyorum kızlar.. çooooooooooook sıcakk.. benim oğluşum sandalyede oturmamı hiç sevmiyor ya deminden beri karnımı yırtıp çıkacak sanki gidiyim biraz klimayı açıp uzanıyım .. herkese iyi geceler

babaaayyyyyyy kendınıze ıyı bakın :79::79:

canım ısımlerı dogunca yazıyım kesınlesmıs olsun

dogdugu boyla kıloyu yazıyoruz

face ıcınde ben sana ozelden atıyorum sımdı eklersın benı
tamamdır, teşekkür ederim.

iyi gecelerrr!
ben aylardır sehpada laptop, tek elle yazıyorum,sola yatık vaziyette,oturmak çok zor sabit kalıp.

gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün

sedase, nihal hoşgeldiniz

sedase cinsiyet konusunda iyi sabır varmış sizde ben çatlardım. göbeğimden dolayı bana da hep erkek mi diye soruyorlar. 2 farklı doktora toplamda 6 kez sorduk kız olacak nasipse tabi son dakika süprizi olmazsa

kıslaaarrr 40 sayfa geride kalmışım çünküüüü; 4 gündür bebeğimleyim
ege bebek geldiiiii...
sizi de merakta bırakmısımdır ama ev kalabalık bebem dünyaya alışmaya çalışıyor
tabiiii bizde ona...

ee neler anlatsam ki???

ruyamda dogurdugunu gordum facenı baktım arkadasların yazmıs oylece ogrendık dogumunu gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah...

hemen basla suyunmu geldı sancınmı arttı noldu normalmı sezeryanmııııı panıkledınmı rahatmıydın aaayy anlat ıste

hoşbulduk göbüş:) siz tanımasanız da ben hepinizi tanıyorum, sinsi gibi takip ediyordum sizi izne çıktım çıkalı:)))

analı babalı sağlıklı büyüsün miniş.

hoşgeldiniz,gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütsün.
normal mi oldu bende çok merak ediyorum

hoşgeldiniz,gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütsün.
normal mi oldu bende çok merak ediyorum

hoşbulduk göbüş:) siz tanımasanız da ben hepinizi tanıyorum, sinsi gibi takip ediyordum sizi izne çıktım çıkalı:)))

analı babalı sağlıklı büyüsün miniş.

sağolun kızlar ... darısı bekleyenlerin başına...
anammmm kim yazmış face eee??? ben önce kk ya geldim:) daha face i acmadım...

geçmişi okuyorum acaba ben olabilir miyim??
ozench naptıki???
sensın seeennnn
sağolun kızlar ... darısı bekleyenlerin başına...
anammmm kim yazmış face eee??? ben önce kk ya geldim:) daha face i acmadım...

hay allaaahııım komsun yazmıs komsun bende çaktım hemen köfteyı

bende başlarda uzaktan takip ettim,korkularım vardı 2,5 - 3.aydan sonra yazmaya başladım.çok güzel bir paylaşım var burada. çok şükür son günlere geldik.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimizi.

hoşbulduukkk:) ben herhalde bebeğinin cinsiyetini bilmeyen tek anneyim aranızda. ilk 6 ay o göstermedi biz de dr.a dedik, görsen de söyleme! beş yıllık özlemimiz tam sürpriz olacak yani.

Ben şimdiye 10 kere doğururdum meraktan

Ohh bundan sonra sıkmaya gerek yok, doğurabiliriz küççük aslanları ohh

ben nerden 24 u dıye takıldım acaba hahah bosuna kasmısım :111:

Anaa ben de 24ü biliodum :26: Şimdi baktım bazı yerlerde 23 bazı yerlerde 24.. Biz yine 2 saat daha salmayalım da sağlam olsun

Benim kız tam edepsiz, açıyo bacakları ne var ne yok meydanda

Ayy nerlerdesin sen çatladık resmen
Normal mi geldi Egee ayy başla bi yerden

Son düzenleme:

ılk mesajımızı nerden buluruz acaba yaaa ben dırek dalmıstım sankı konuya

zaten o güzel paylaşım yüzünden uzak kaldım, herkes nasıl güzel kaynaşmışteşekkürler hepinize.

senin dr.un benim de eski dr.um biliyor musun.şu anki gebeliğim riskli gebelik olduğu için gonca hanıma gidemedim.haber vereyim dedim, sonra da kaç yıllık dr.uma ayıp olur diye haber de veremedim. bebeğim doğsun, elini öptürmeye götürürüm artık.

ılk mesajımızı nerden buluruz acaba yaaa ben dırek dalmıstım sankı konuya

ben yanlış hatırlamıyorsam aralık hamişlerine yazmıştım. kızımızın varlığını öğrendiğim tarih 10 aralıktı. ama orası sarmadı kasım hamişleri yani sizlerin olduğu bölüm daha hareketli daha güzeldi ben de ya Allah bismallah daldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…