- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok cici şeyler almışsın hazalcım hepsi birbirinden güzel evin manzarasıda süper tertemiz hava yeşillik içinde biz burda betonlar arasında boğuluyoruzz
hazalcım bsyıldım cicilerinize sağlıkla giysin hepsini inşallah hele ilk sıradaki tuluma bittim kız versiyonunu bulursam alıcam
vee evinin manzarası süper one ya biz ap. görmekten hasret kaldık böyle manzaralar
hazal gule gule eskıtın hepsını..
evın manzarası ıcın sezene katılıorum ne guzel temız hava, ınsan kafasını dınler camdan dısarı bakınca, yeşilin gozunu seveyım..
hazaaaaaaaaaaaaaal sen de benim gibi ormanlarda mi yasiyorsun kizz...
birakin kizlar temiz hava agaclar guzel de soyle haftada bir, iki haftada bir dinlenme amacli guzel surekli yasamak icin buyuksehir ideal...
cicileri de cok cici. ttasinana kadar park yatak daha kul:lanisli olurdu ama ustune bez degistirmek icin birsey takiliyor ya, ayrica masa almana gerek kalmazdi bosa yer kaplamazdi...
benim odamda bi adim aticak yer kalmadi da
he ormanda yasiyommm :roflol: :roflol:
saol cnm begenmene sevindim
norvecin her yeri orman cnm etrafi agaclarla kapli bu manzaranin tumu osloyu kaplamis vaziyette ama ben cok seviorum 9. katta olduum icin sahane goruntu oluo ve insani acaip rahatlatio
ben sevmiorum park yataklari zaten tasinsamm bile ogluma ayri bi oda yapmam biraz buyusun genc odasi alirim ogluma ama odami o kadar kaplamadi yaa cok dar olmadi yani
ben de hec sevmıom park yatakları hazal, boyle daha ıyı olmus bosver.. madem odan da genıs.. ama benım odama kucuk sepet besıgı koyunca bıle döt kdr yer kaldı :)) senın odan ne guzel buyukmus
merhaba hllyvz hepsi çok güzel,özellikle beşiğe bayıldım.bendede beşik var hazır örtü arıyorum bulamadım hala,sen kendinmi yaptın çok güzel olmuş.iyi günlerde kullanın inşallah..
hazal çok güzelmiş cicileri güle güle kullansın oğlun sağlıkla inşallah
bende 5 aylıktı bütün eksikleri tamamladım artık sabırsızlıkla bekliyorum odasına gidip gelmekten başka işim kalmadı sizlerle paylaşmak istiyorum ama sanırım mesaj sayım yeterli değil resim yükleyemiyorum
hllyvz ve hazal herşeyiniz çok güzel olmuş,gülel güle kullansın bebekleriniz
buda evimin manzarasii ekliim dedim kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile