Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı gün olması çok güzel canım kaydirigubbakcemile2ayyyy herkese hayırlı olsun kızlarrr :) evet çok güzel bi soru neler aldık nelerimiz kaldı yarenka düğünler aynı gündeeeeee ee kızlar hazrlklar ne aşamada :)
biz de 4. senemizi bitirdik canım. ben gelinliğimi diktiriyorum şimdi, sen ne yaptın canımkızlar ne güzelll hepimiz haziran ayında evleniyoruz hepinize hayırlı olsun bende kısmetse ayın 20sinde evleniyorum acıkcası hiç birşey etmiyorum ama neden cunku yırtdısına gidicem cok isterdim böle güzel telaslar yasamak ama olsun 4,senemizde evleniyozzz gelinlkleri ne yaptınız kızlar
seacım hayrlı olsun canım ne güzel bizde şu aşamalara bi gecebilsek Allahın izniyle:) ne renk düşünüyorsun mobilya renklerini ay cici evini merk etitm inşallh yerleşince bizmlede paylasrsın :) bizde salona yemek odası takımı otrma grubu ider mobilyadan beğendik onu bide tv üniytesi :) otrma odasınada bi çekyat bizde :) ayyy su hazrlıklar bitsede tatlı evmizde otrduğumz zamnlarda gelse :)