2010 Haziran annelerinden domuz gribi asısı yaptıran var mı?

mandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
58
2
Selamlar;
Ben de 2010 Haziran annesi adayıyım. Domuz gribi asısı hakkında sizlerin ve doktorlarınızın dusuncelerini merak ediyorum. Ası icin 20 haftalık olmak gerekiyor diye ogrendim. Biz henuz 20 haftayı doldurmadık. Ben bu hafta sonu doktoruma soracagım ama sizlerin doktorlarından bu konuda yorum yapan oldu mu acaba?
Bu ası konusunda bir turlu kararımı veremedim ben :KK43:

Uzun suredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum ancak bu ilk başlığım, umarım yanlıs bir yerde açmamışımdır.

benim ilk haftalarımda dr m aptırma biraz bekleyelim dedi ardından gebeler i.in olanı çıkınca hemen aptır sakın ihmal etme dedi dün akşam yaptırdım 14 haftalık hamileyim hatta benden öncekide 12 haftalık hamileydi kimse hafta konusunda bişşey demedi

Tesekkurler cevap icin. Ben de 14. haftamdayım :)
Cuma gunu asılanacagım ben de insallah...

Selamlar;
Ben de 2010 Haziran annesi adayıyım. Domuz gribi asısı hakkında sizlerin ve doktorlarınızın dusuncelerini merak ediyorum. Ası icin 20 haftalık olmak gerekiyor diye ogrendim. Biz henuz 20 haftayı doldurmadık. Ben bu hafta sonu doktoruma soracagım ama sizlerin doktorlarından bu konuda yorum yapan oldu mu acaba?
Bu ası konusunda bir turlu kararımı veremedim ben :KK43:

Uzun suredir forumu okuyucu olarak takip ediyorum ancak bu ilk başlığım, umarım yanlıs bir yerde açmamışımdır.

canım bende geçen hafta yaptırdım.daha önce doktoruma sormuştum.3 ay tamamladın yaptırabilirsin demişti.aşı yaptırırken de ebelere sordum 20.haftayı beklemeye gerek yok dediler.

bu aşı konusunda bende çok kararsızım. tüm dr lar aynı şeyi söylemiyor... yaptırmak ve yaptırmamak arasında kaldım. yavruma zaarar verir mi? yaptırmasam ya yakalanırsam hastalığa? internette bazı sitelerde 20 haftadan sonra yaptırın diyor. ama aşı zaten az miktarda gelmiş ya biterse...

çok fazla talep varmış öümlerin artmasıyla

canım dr um prof çok iyi bir dr kendini hani sıradan bir adam değil ve bana hemen yaptır dedi mesela önceden yaptırma demişti öyle birşey olsa 20. haftadan sonra yaptır derdi

zeyhatçım aşıdan sonra nasılsın hiçbir şikayetin oldu mu yarın ben de yaptırıcam inş bir zararı olmaz

Meraba kızlar bende 13 haftaya yeni girdim.doktorum kesinlikle domuz gribi aşısını önermiyor.Bişey olursa ben sorumlu olmam diyor ama grip olursanda tam bi tedavisi yok diyor.Ne yapacağmı şaşırdım vallaa.Eşimde olmamı istiyor.bugün sağlık bakanlığı açıklama yapmış hamilelerin kesinlikle olması gerekiyor diye.Ee bide öğretmenim sürekli çocukların içinde .Sanırım yaptıracaım ama doktorum hayır diyor ama ya bebeğime bişey olursamafoldumben

zeyhatçım aşıdan sonra nasılsın hiçbir şikayetin oldu mu yarın ben de yaptırıcam inş bir zararı olmaz

canım yapılırken kolum çok acıyacak sandım oysaki hiç bişey hissetmedim sadece o gece ve ertesi gün burnum tıkandı yandı ve kaşındı ve geçti başkada hiçbir şey olmadı zaten orda aşıdan sonra hafifi grip gibi bişey yaşayabilirsin endişelenme dediler

Ben de bugun yaptırdım asıyı.Benim de esimin de cok suphesi vardı ama benim doktorum da mutlaka ası olmam gerektigini soyledi. Doktrorum kendisi de yaptırmıs.
Çalışıyorum, kendimi tamamen herkesten soyutlamam mumkun degil ne yazık ki..Surekli tedirgindim domuz gribi yüzünden. Her gun ölmektense yaptırıp kurtulayım dedim. Dogru kararı vermisimdr insallah.
Ben cok korkarım aşıdan ama hissetmedim. Şimdilik hafif bi agrı var kolumda hareket ettirirken ama o kadar olur, sonucta ası dimi ama :)

Son düzenleme:
bugün doktorumla konuştum kesin yaptır dedi 13 haftalık olduk ama ben hala kararsızım benimde doktorum doç.ona çok güveniyorum ama bu konuda nedense kararsızım

bende 13 haftalıgım ve aşı konusunda çok kararsızım doktoruma ne ben sordum ne oo bişe dedi bu konu hakında kararsızlıkk çok kötü zaten panik atagım varr onun sıkıntılarını yaşıyorum

Ben de bu konuda cok kararsız kaldım.basta kesin ve net bir şekilde yaptırmayacağımı söylemiştim.ama su anda bilemiyorum

benim kardeşim akdeniz üniversitesinde öğrenci hocaları o aşıdan uzak durun demiş.Bende taraftar değilim...

X