• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demekki kişi hatasını biliyormuş ama ustune alınmıyormuşşşş dikkate alınmayncamı aklı basına gelmişşş ee bundn sonradaaa biz değer verip cevap veremıcezzz

Canım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .
Şu anki muhabbaet tamamen geyik artık buna cevap vermen gerekmiyor zaten

Bacılarım benım Zeynebım.tanesınız valla.Yenı okudum :içelim:

Evet haziran sonuna gelmekle bir yetişiyorum haziran anneliğine :)))

sabah izmirli hamişler topiğinde gördüm ben seni hatta dedim haziran annesi olcakmış bizim topiğe çağırayım diye. Ben çağırmadan sen gelmişsin nasıl bi frekans yolladıysam artıkın :1hug:

yok kuzu ben zaten gidemmmm ank.dayım bennnnn nsl gideyimmm bakma güneşimmm hayal kuruyoooo bende hayallerine yardımmm ediyommmmm o kaadaaaaa

Heee ne biliyim haftasonu izmire felan gelcen sandım

Arkadaşlar İzmirli hamişler oda konusunda karabağlara baksın derim mağazanın adını hatırlamıyorum ama indirimde çok güzel bir iki oda takımı kalmıs 800 tl maalesef ben aldıktan sonra gördüm. Öyle dandik de değil. ayrıca nisan başında bebek odası ve eşyaları fuarı varmıs sanırım 4-7 nisan arası bir araştırın derim.
Ben özel yaptırdım odamın büyüklüğüne göre ki pazarlık yaparsanız sıkı pazarlıkla ben 2700 den 2000 tl indirdim. hani karabağlar deyip küçümsemeyin çilek mobilya hariç diğerlerinde çok güzel mobilyalar var.

o 800 tl olan turunculu muydu yoksa!

cnm karabagları gezdık 2000 den baslıyor ama gusel seylerde vardı hanı dedık belkı daha uygun bulrz dıyee bende dusundum kısık köyü sen nasıl bişi aldın yokmu resmı nekdara aldn malum ben fakırlerdenızm kocamda öle her dediğimi yapanlrdan diillsempatiksalakcinni

canım resmi yok da şöyle anlatayım.. beyaz-mavili komple mdf büyüyebilen karyolalı.. üç kapılı dolap, şifonyer, ayna, oyuncak sandığı, isimlik o da mdf 1750 ye aldık biz peşin.. ama çok içimize sindi malzemesi işçiliği falan.. mobilyanın üzerine de istersen hazır desenler var bir sürü.. biz kendi istediğimiz desenlerden bastırttık duvar kağıdına falan uyumlu olsun diye..

demekki kişi hatasını biliyormuş ama ustune alınmıyormuşşşş dikkate alıbnmayncamı aklı basına gelmişşş ee bundn sonradaaa biz değer verip cevap veremıcezzz

sana çok pis cevaplar hazırladım güneş
bundan sonra cevaplarını bende alacaksın yevrummmaklinialirimsmile

Ben 27 haftalık hamileyim bayanlar :D kızım olucak sağlıkla inş.............

Canım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .
Şu anki muhabbaet tamamen geyik artık buna cevap vermen gerekmiyor zaten

vereliniortakvereliniortak

bu kum beji çok koyu bi renk değil dimi kızlar ya bende 15 gün sonra boya yaptırıcam ya salonu o renk istiyorum koltuklarım krem rengi ne renk yaptırsam sizce

sabah izmirli hamişler topiğinde gördüm ben seni hatta dedim haziran annesi olcakmış bizim topiğe çağırayım diye. Ben çağırmadan sen gelmişsin nasıl bi frekans yolladıysam artıkın :1hug:

Lovefun aslında ben daha önce de 2 defa slm yazdım da cevap gelmedi ben de yüzsüzlük yapayım bi daha atayım slm dedim :lepi:

harikasın lovfun cum sn ondn pozıtf elektrıkk

demekki kişi hatasını biliyormuş ama ustune alınmıyormuşşşş dikkate alınmayncamı aklı basına gelmişşş ee bundn sonradaaa biz değer verip cevap veremıcezzz

'bağğğzı' kişiler hava atmaya çalışmaktan hatalarını düzeltmeye fırsat bulamazlar canım..
hata düzeltmek önemli değildir zaten onlar için..
geçmiş olsun

canım resmi yok da şöyle anlatayım.. beyaz-mavili komple mdf büyüyebilen karyolalı.. üç kapılı dolap, şifonyer, ayna, oyuncak sandığı, isimlik o da mdf 1750 ye aldık biz peşin.. ama çok içimize sindi malzemesi işçiliği falan.. mobilyanın üzerine de istersen hazır desenler var bir sürü.. biz kendi istediğimiz desenlerden bastırttık duvar kağıdına falan uyumlu olsun diye..

güle güle kullnsn bebişn cnm fotsunu cekersına rtk ben kararszm hala bakalmm ztn bızm mobılyayı esımn aılesı alack belkıde pahalıdemz alrlar napalım:d

Back
X