• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ÖZGE SEN şu simply colors badilerden almıştın ya yağmura kaç beden aldın canım 62/68 mi yoksa en küçüğünden mi aldın bu dediğim en küçüğün bir büyüğü beden oluyor
canım bi tane en küçükten aldım
bir de en küçüğün bir büyüğünden

aslnda 1800 e 5 parca bişi begendım okdr parcada dusnmyrdm ama ofyaaa bılmyrm ki nasıl olck pahalı sankı yınede fuarı beklsm ucz bişlr denk gelrmı acaba fuara gıden hatunlr fıyatlr nasıldı

yok anam pahalı bencede yaa öyle birşey düşünüyorsan o geçen gün gittiğim yerde bir takım vardı o kadar güzle olurr 1750 di bence daha uygun buluna bilir

yok anam pahalı bencede yaa öyle birşey düşünüyorsan o geçen gün gittiğim yerde bir takım vardı o kadar güzle olurr 1750 di bence daha uygun buluna bilir

kaplumbaga var bak onun sitesıneee orda 1500 e dkr takmlr var 3 parca hep 1350 yede var en uygun magaza o vardı karabaglrda

yok meraklanmayın qidip qelmiorum burdayım
ama kale alıp cevap yazmıyorum ki değerinizle kalın diye
(bağzılarınız) istediğiniz kadar qocuna bilirsiniz..
anlaşılan yaranız var ..
size saçma muhabbetler .. sositososito

Canım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .
Şu anki muhabbaet tamamen geyik artık buna cevap vermen gerekmiyor zaten

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrik edesim gekdi bu kadar hızlı bir anlayış beklemıyordum dogrusu

' bağzı ' şeyler dank etmıs sonunda...alkisalkisalkis

yok öyle 2 başınıza gitmeye kalkmayın oralara hamile hamile bi de otobüslerle falan. Rezil olursunuz. Gldng de yazmış zaten bişey yok diye

yok kuzu ben zaten gidemmmm ank.dayım bennnnn nsl gideyimmm bakma güneşimmm hayal kuruyoooo bende hayallerine yardımmm ediyommmmm o kaadaaaaa

Canım sen cevabını iki gün önce söylediğin bir cümle yüzünden insanlar bibirine girip kırılınca vericektin. Ufak bir yanlış anladınız açıklaması herşeyi çözerdi.Ama böyle yapmayıp üzerine arada gelip herşeyi farkedip gidince iyi bakılcak bitarafı kalmadı. Muhakkak sonradanda olsa okumuşsundur ogünkü olanları .

+1 olumunekankayizsmile

Evet haziran sonuna gelmekle bir yetişiyorum haziran anneliğine :)))

bende haziran sonunda doğum yapacağım. kaç haftalık oldu bebeğin?? cinsiyeti nedir ??

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

kızlar hadi dansaaa:teytey:

Arkadaşlar ızmirli hamişler oda konusunda karabağlara baksın derim mağazanın adını hatırlamıyorum ama indirimde çok güzel bir iki oda takımı kalmıs 800 tl maalesef ben aldıktan sonra gördüm. Öyle dandik de değil. ayrıca nisan başında bebek odası ve eşyaları fuarı varmıs sanırım 4-7 nisan arası bir araştırın derim.
Ben özel yaptırdım odamın büyüklüğüne göre ki pazarlık yaparsanız sıkı pazarlıkla ben 2700 den 2000 tl indirdim. hani karabağlar deyip küçümsemeyin çilek mobilya hariç diğerlerinde çok güzel mobilyalar var.

Back
X