Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
archmania canım başın sağolsun..allahım bir daha yaşatmasın...inşallah en kısa zamanda yavrunun kardeşi gelirde acın hafifler...
aynı acıyı daha yazın yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..
sakın kendini yıpratma yoksa kuzun cennette üzülür annem üzülüyor diye....
arcmania Allah sabır versin arkadaşım. Allahım ondan aldığı ömrü doğacak evlatlarına versin. Canım
Canım benım ya.Ne denırkı bu durumda.Herşeyın hayırlısı canım benım.Allahın dediği oluyo.Dualarımız hep seninle.Senin sağlığın yerınde demi canım çok şükür.Allahım sanada butun isteyenlerede nasip edip ayırmasın kimseyi:Saruboceq:.Çok opuyorum seni
kuzum atlatmak zor ama napalım bende yaşadım bi kere ama
napalım
Allah böle istemiş
şimdi dua edicezki
ikincisi hemen minicik minicik düşsün karnına
sağlıkla doğsun inşallah
arcmania Allah sabır versin arkadaşım. Allahım ondan aldığı ömrü doğacak evlatlarına versin. Canım
ayy canım ya ağlattın beni akşam akşam mafoldumben
archmania allah sabır versin canım..
inşallah en kısa zamnda allah yıne verırı baska bı melek saglıkla alırsın kucagına sende.
meleğinde cennetten senın için dua ediyordur eminim..
teşekkür ederim daemon , inan bu güzel dileklerin için ben de hergün dua ediyorum, allah size evlatlarınızı sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin hayatcım..
dae ya benım de benım de diş agrım yıne basladı vallahı aglatıyo nerdeyse
kanal tedavısı yapılcak ama korkuyorum doguma kadar sabretcem heralde
saol canım inşallah..
güzel yüreğini sıkıntıya sokmaki ikinci miniğin cabucak gelsin göbüşüne..
dış ıcın ıkıncı trınester en uygun zamn.
ve onun agrısı ölduruyor ınsanı resmen.
bende cektım 1 ay boyunca sonunda antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım
allah sanada sabı rversın
archmanıa basın sağolsun arkadasım düşündükce kötü oluyorum ama
hersey Allah tan kabullenmek ve hayırlısını dılemek lazım..
ınsallah hayırlı haberlerını alırız senın senı cok cok öpüyorum
canım benim cok saol, güçlü olmaya çalışıyorum , kuzum için dua ediyorum, hepimiz inançlı insanlarız, bi şekilde teselli arıyorum, hayallerime üzülüyorum, kızım bi gece mücadele verebildi, yaşama, ben yüzünü bile göremedim ama, hayırlısı, herşeyin hayırlısı(