hoşgeldin fukara mehtap hihoyyyt
aklinialirimsmile
haaaaaaaaa buarada izmirli arkadaslarım kısık köyü bilen varmı? ordada mobılyacılar varmıs sanırmmmm giden oldumuu heç
haaaaaaaaa buarada izmirli arkadaslarım kısık köyü bilen varmı? ordada mobılyacılar varmıs sanırmmmm giden oldumuu heç
uzakmış amaaaaaaa araban varmı senın senkınmısınnn:)sempatiksalakcinni ucagın varmı
gunesım hosbuldumolumunekankayizsmile
satt 3de kakltım mıde reflusu denılen sey.
mınık erkekım ısrarla mıdemı tekmeledı resmen..
bacak krampı bıde ates basması derken hepsı bana fenalık gecırttı...
cok sıcaklarda napcaz bılmıyorum..
artık 4 gıbı dusa gırdım bıraz rahatladım uyumusum...
,
celıneecım hosbuldum canımolumunekankayizsmile
kım ekledı:kedi::kedi:
olsun alacak olan annıs yorumumu gormusturbayanssulusmile
haaaaaaaaa buarada izmirli arkadaslarım kısık köyü bilen varmı? Ordada mobılyacılar varmıs sanırmmmm giden oldumuu heç
canım ben gitmiştimm kısıkköye.. evlenirken de bütün mobilyaları kısıkköyden almıştık çok çeşit var diye gittik ama hüsrana uğradık.. mafoldumben 4-5 tane yer var fiyatları da öyle çok uygun değil kalitesine görelmaz: .. karabağları tavsiye ederim ben.. biz ordan aldık.. cadde üstünde büssürü bebek mobilyası satan yer var, biraz pahalı ama herşey uysun falan diyosan bebek dünyası var.. halısından, emzirme koltuğu, duvar kağıdına kadar uyumlu ürünler var.. tabi biraz fiyatlı yerimseniben ama sen de zenginlerdensen alabilirsinn :roflol: :roflol: şaka bi yana fiyatları görünce şaşırma diye diyorum kısıkta daha uygun değil hiç boşuna oralara gitme opuyorumnanaktan
ama ben fasfakirimmmm bilmiyonmu bende senden otobüs bileti isticektimmmm al sen ben geleyimmm kısık köye gidelim olarmıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ama ben fasfakirimmmm bilmiyonmu bende senden otobüs bileti isticektimmmm al sen ben geleyimmm kısık köye gidelim olarmıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
cnm benim kısık köye gitmedim ama ordada kazık ya düğün için gitmiştikk hiç bir farkı yok rekabette yok hepsi anlaşmış gibi aynı şeyi söylüyorrr o kadar yola gitmeye değmezz ama şu karabağlar süper tabi paran varsaaaaaaaa fakirsen hiçç gitmee
Yok öyle 2 başınıza gitmeye kalkmayın oralara hamile hamile bi de otobüslerle falan. Rezil olursunuz. Gldng de yazmış zaten bişey yok diye
elhim dün para toplayayım celineee kıyafet alıcaktık arkadaslar görmemiş olabilir hatırlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?