• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

20820.jpg

offf harikalarr ya istyorum hepsinii...

saç aksesuarları devam,

a460.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayende gözüm gönlüm açıldı,bir sürü seçeneğim oldu,evlenmeyi başarabilirsek lazım olacak malum:) bir önerim daha doğrusu ricam olabilir mi? saç aksesuar görünce akabinde gelin saç modelleri düşündüm,bu benim kafamı karıştıran mevzulardan biri,teşekkür ederim ,emeğine sağlık

Not........:buda benim favori gelinliğim

Eklentiler

• $gelınff.jpg
    $gelınff.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 22
Sayende gözüm gönlüm açıldı,bir sürü seçeneğim oldu,evlenmeyi başarabilirsek lazım olacak malum:) bir önerim daha doğrusu ricam olabilir mi? saç aksesuar görünce akabinde gelin saç modelleri düşündüm,bu benim kafamı karıştıran mevzulardan biri,teşekkür ederim ,emeğine sağlık

Not........:buda benim favori gelinliğim

teşekkürler.
evet ... gelin saç modellerini ayrı bir konuda açabilirim... öneri için teşekkürler

Ne denilebilrki zevkten çok emek var burda ellerine ve meğine sağlık çok uğraşmışsın eğer ben gelinliğimin kararını vermemiş olsaydım buradan muhakkak yararlanırdım süper gelinlikler varrrr teşekkür ederim canım.

Ne denilebilrki zevkten çok emek var burda ellerine ve meğine sağlık çok uğraşmışsın eğer ben gelinliğimin kararını vermemiş olsaydım buradan muhakkak yararlanırdım süper gelinlikler varrrr teşekkür ederim canım.

teşekkür ederim.
her zevke uygun gelinlikler seçmeye çalışıyorum.

Canım her zamankı gibi harikasın emeğine sağlık teşekkürler..opuyorumnanaktan

Back