Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

jacketestella.jpg

jacketestellaa.jpg

Evlilik yıldönümüm için seçiyorum bende sraplez dar boyundan bağlamalı modeller süper ... opuyorumnanaktan

bu modeli çok beğendim dışarda giymek biraz cesaret ister ama evlilik yıldönümü için ideal vücuda oturan dar modellere bayılıyorum :dance: Tabi fizik te önemli bu tür modeller için, kabarık modeller herkese yakışır ama bunu yakıştırmak için güzel bir fizik lazım ... Ama çok güzel ya ... :1rolleyes:

bu modeli çok beğendim dışarda giymek biraz cesaret ister ama evlilik yıldönümü için ideal vücuda oturan dar modellere bayılıyorum :dance: Tabi fizik te önemli bu tür modeller için, kabarık modeller herkese yakışır ama bunu yakıştırmak için güzel bir fizik lazım ... Ama çok güzel ya ... :1rolleyes:
evet canım. vücudu sarıyor çünkü.. zayıf olmak gerekir ,balık eti bile kaldırmaz sanki. ama gerçekten çok güzel....

2. sayfadakı 2. gelınlıgee ve yıne aynı sayfada sondkı gelınlıge bayıldmm.. hepsı harıka muhtesemlerr boshayallersmile
Allahım banada nasıp ett ınsallahh mafoldumben
Tesk ederızz paylastıgın ıcın. :1hug:

evet canım. vücudu sarıyor çünkü.. zayıf olmak gerekir ,balık eti bile kaldırmaz sanki. ama gerçekten çok güzel....

55 kiloya gider sanırım bu gelinlik :lepi: olmadı diyet yapar 50 ye düşer yinede giyerim delikafadulden

2. sayfadakı 2. gelınlıgee ve yıne aynı sayfada sondkı gelınlıge bayıldmm.. hepsı harıka muhtesemlerr boshayallersmile
Allahım banada nasıp ett ınsallahh mafoldumben
Tesk ederızz paylastıgın ıcın. :1hug:

teşekkürler...amin. inşallah sizede nasip eder....

Back