Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

bence hiç birisi güzel değil çok sade hepsi elbise gibi gelinliğe benzemiyo bu benim fikrim tabi.

bence hiç birisi güzel değil çok sade hepsi elbise gibi gelinliğe benzemiyo bu benim fikrim tabi.

41 sayfaya iyi baktınız mı...
arada sade olmayan o kadar çok model varki.
çok ilginç .
hele 41 sayfa model arasında hiçbiri güzel değil demek daha da ilginç ve bundan ben, art niyet ararım. ve bence var. da..:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
lazaro 2010
lazaro10.jpg

3000x1.jpg

41 sayfaya iyi baktınız mı...
arada sade olmayan o kadar çok model varki.
çok ilginç .
hele 41 sayfa model arasında hiçbiri güzel değil demek daha da ilginç ve bundan ben, art niyet ararım. ve bence var. da..:delphin:

art niyetmi? :roflol:o nasıl bir cümle? ukalalığa gerek yok ben beğenmedim diye art niyetli diyemessin sen bana! cümlelerine dikkat et!

vayy.
hadi,belli niyetin.
güle güle , konumdan.
git başka konulara yaz.
bay bayy.
vede goodbye.:delphin:.

vayy.
hadi,belli niyetin.
güle güle , konumdan.
git başka konulara yaz.
bay bayy.
vede goodbye.:delphin:.

sanane ya nereye istersem oraya yazarım senin babanın yerimi burası? hiç güleceğim yoktu:roflol: komik olma... senin gelinlik modellerini beğenmedim diye beni buradan kovuyosun birde! vay be sen kimsinki buraya yazma diyorsun? öyle bir kuralmı var? her beğenmedim diyen art niyetlimi oluyo? sen istesende istemesende ben zaten bu kadar kalitesiz cevaplar verildiği için kendim girip yazmam bu ne yaa hiç gülceğim yoktu:roflol:

ohh ,çok sevindim. yazmayınız zaten.
neyse. ben devam edeyim kaldığım yerden:hulya:
dipnot.:
40 küsur sayfa gelinlik arasından bir tane güzel yok demek ve hepsi sade diye yazmak ki arada şatafatlı ve gösterişli o kadar model varken elbetteki düşündürücü.
örnek.sf 39.
örnek sf 33 ..mesaj,329 ve 330.
örnek sf 28
devam edeyim mi.??bu gelinliklere sade deniyorsa bende şimendiferim..

bunu da, diğer arkadaşlar görmüştür mutlaka.

vavvvvv çok değişik çok güzel modeller var..
bayıldım ben bayıldım
teşekkürler..

Back