Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

modelo3196acoleccionnov.jpg

modelo3196bcoleccionnov.jpg

modelo3196ccoleccionnov.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete ellerine sağlık...ne çok uğraşmışsın...
hepsine tek tek baktım... bu 3 tanesini çok beğendim...

ben omuzlrın açıkta olduğu modelleri çok beğeniyorum...
omuz ve sırt dekoltesi bir bayandaki en hoş yer bence... o yüzden straplez modeller hoşuma gider... ama roma tarzı askılar da çok hoş... burcuözge'nin gelinliğine bayılmıştım mesela...

ayy 28 yaşındayım KK ile gelinliklere bakar oldum... damat aday adayı bile yok ama ben gelinlik beğensem de olur heralde -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Çok zarif modeller, emeğinize sağlık Okypete...
Çok beğendim, keyifle baktım......

Ancak bu kadar güzel, uzun bayanların üzerinde bunları görünce, benim gibi minyon birine hiç yakıştıramadım ...kaydirigubbakcemile3

okypete ellerine sağlık...ne çok uğraşmışsın...
hepsine tek tek baktım... bu 3 tanesini çok beğendim...

ben omuzlrın açıkta olduğu modelleri çok beğeniyorum...
omuz ve sırt dekoltesi bir bayandaki en hoş yer bence... o yüzden straplez modeller hoşuma gider... ama roma tarzı askılar da çok hoş... burcuözge'nin gelinliğine bayılmıştım mesela...

ayy 28 yaşındayım KK ile gelinliklere bakar oldum... damat aday adayı bile yok ama ben gelinlik beğensem de olur heralde -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim.evet straples gelinlikler gerçekten çok hoş duruyor.
olsun sen şimdiden hoşuna giden gelinliklere bak. damat adayı bulunur eninde sonunda..

Çok zarif modeller, emeğinize sağlık Okypete...
Çok beğendim, keyifle baktım......

Ancak bu kadar güzel, uzun bayanların üzerinde bunları görünce, benim gibi minyon birine hiç yakıştıramadım ...kaydirigubbakcemile3
teşekkürler.
. minyon bayanlara da güzel modeller var. çok abartılı çok kabarık olmayan oları uzun gösteren modeller seçmek lazım.

teşekkürler canım.valla tazele. bu gelinliklerini hepsini çok iyi taşıyacağıı biliyorum.bu mankenlerden farkın yok çünkü.

Bu şöleni bölmek istemezdim,ama teşekkür etmek istedim.:kedi: İsteyen körler sağırlar ... diyebilir ,ama beğenimiz karşılıklı.Yeri gelmişken söylemek istedim.:kedi:

Bu şöleni bölmek istemezdim,ama teşekkür etmek istedim.:kedi: ısteyen körler sağırlar ... diyebilir ,ama beğenimiz karşılıklı.Yeri gelmişken söylemek istedim.:kedi:
dediklerim gerçek. .. manken gibisin. hiç farkın yokki bu kızlardan.boy pos. vücut. maşallah.
bu arada bende teşekkür ederim.a.s.

Back