Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

çok güzel örnekler vermişsiniz. çokta haklısınız. herkes boyuna ,vücuduna ,kilosuna uygun modeller seçmeli. her model herkese yakışamıyor maalesef...
güzel sözlerine teşekkürler mommy. a.s.

bununda üst kısmı hoş..gülleri saymassak...

dantellilerde çok ağır duruyor..oyhh karar vermek çok zorr...fisfisfis

bu arada ben alt kısmını organze ya da tül istiyorum ...daha zarif,şık romantik duruyor...üst kısmı göstersin istiyorum gelinliği...işlemeler taşlar falan,ışıltılı olsun,belki etek kısmındada ışıltılar olabilir hafif,duvağı uzun ve gösterişli olsun istiyorum...ama kafmda netleştiremiyorum püff

Son düzenleme:
Kızlar ben gelimliği okypete sayesinde bulmuştum bu topicten gerilerde kaldı bulamadım şimdi. Tekrar çok teşekkür ediyorum okypetemmm.

inşallah aradığın gelinliği bulursun canım....gördüğün an zaten işte bu diyeceğinden eminim...
Kızlar ben gelimliği okypete sayesinde bulmuştum bu topicten gerilerde kaldı bulamadım şimdi. Tekrar çok teşekkür ediyorum okypetemmm.

sağol yasmeneciğim...çok güzel bir seçim yaptın..a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
okyyy üşenmedim vallahi enn baştan başladım bütün sayfalara bakıyorum kaç gündür...annemlede bakıyoruz beğendiklerimi kaydediyorum,sayende bişeyler şekillenmeye başladı kafamızda...başladı başlamasınada diktiricem mi hazır mı alıcaz ona karar veremiyorum....belkide hazır tam işte bu diyeceğim bişey çıkacak...

ama yinede hazır bulamassam aklımda bi model olsun diye bakıyorum,ya da hazırlardan bu kafamdakine benzer bişey bakarım diye...çok uzattım dimisempatiksalakcinni

yarın 111.sayfadan devam edicem...daha ordayım da

ama son eklediklerinide takip ediyorum cicima.s.

yok canım olurmu ne uzatması. elbette ince eleyip sıkdokuyacaksın. gelinlik bu... en güzeli ,en içine sineni olmalı olunca elbet.hazır bulamazsan burada oldukça güzel model var. mutlaka gönlüne uyan biri olacaktır canım..
111 'emi geldin. yarılamışsın.
yeni yeni modeller,çıkınca bende eklemeye devam ediyorum.2011 ler başladı artık..çok fazla 2011 modelleri çıkarmaya başladı firmalar...

eveett dimiii....zaten bizim nisan mayıs gibi olacak düğün büyük ihtimal..2011 lerede bakarım bol bol...

evet 111 deyim baktıkça bakası geliyo insanın durduramıyorummmmhihoyyyt

ama gerçekten çok faydan oluyo bundan emin olabilirsin canım....a.s.

şu etekleri çok seviyorumm...eteği böyle olabilirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…