2005Te evlendim gelinliğimin üstü aynı böyleydi altı tüller
çiçekler,drapeler falan işte ama çok benziyor...
Ben kilo verince üstüme tam oturmamıştı o yüzden hala çok içime sinmez
bekar kızlar,model nasıl olursa olsun ama mutlaka vücut tipinize uygun ve üstünüze tam dikilmiş olsun,tam otursun.Potluklar hiç hoş olmuyor.alkisalkisalkis
Okypete emeğine,ellerine,gözlerine sağlık canım.
Çok güzel kaynak olmuş yeni evleneceklere.a.s.
inşallah aradığın gelinliği bulursun canım....gördüğün an zaten işte bu diyeceğinden eminim...
bununda üst kısmı hoş..gülleri saymassak...
dantellilerde çok ağır duruyor..oyhh karar vermek çok zorr...fisfisfis
bu arada ben alt kısmını organze ya da tül istiyorum ...daha zarif,şık romantik duruyor...üst kısmı göstersin istiyorum gelinliği...işlemeler taşlar falan,ışıltılı olsun,belki etek kısmındada ışıltılar olabilir hafif,duvağı uzun ve gösterişli olsun istiyorum...ama kafmda netleştiremiyorum püff
Kızlar ben gelimliği okypete sayesinde bulmuştum bu topicten gerilerde kaldı bulamadım şimdi. Tekrar çok teşekkür ediyorum okypetemmm.
inşallah aradığın gelinliği bulursun canım....gördüğün an zaten işte bu diyeceğinden eminim...
.
okyyy üşenmedim vallahi enn baştan başladım bütün sayfalara bakıyorum kaç gündür...annemlede bakıyoruz beğendiklerimi kaydediyorum,sayende bişeyler şekillenmeye başladı kafamızda...başladı başlamasınada diktiricem mi hazır mı alıcaz ona karar veremiyorum....belkide hazır tam işte bu diyeceğim bişey çıkacak...
ama yinede hazır bulamassam aklımda bi model olsun diye bakıyorum,ya da hazırlardan bu kafamdakine benzer bişey bakarım diye...çok uzattım dimisempatiksalakcinni
yarın 111.sayfadan devam edicem...daha ordayım da
ama son eklediklerinide takip ediyorum cicima.s.
ay bu çok güzelmiş yaa çok beğendimmmmm :asigim:
harikasın yaa a.s.a.s.
yok canım olurmu ne uzatması. elbette ince eleyip sıkdokuyacaksın. gelinlik bu... en güzeli ,en içine sineni olmalı olunca elbet.hazır bulamazsan burada oldukça güzel model var. mutlaka gönlüne uyan biri olacaktır canım..
111 'emi geldin. yarılamışsın.
yeni yeni modeller,çıkınca bende eklemeye devam ediyorum.2011 ler başladı artık..çok fazla 2011 modelleri çıkarmaya başladı firmalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?