Gelinlik Modelleri 2010 Gelinlik Modelleri !

1459.jpg

1463.jpg

teşekkür etmiş miydik?
...
okypete, hoşumuza giden birkaç modellik arşivimize çok çok çok.. güzel gelinlikler katmamızı sağladın. birçok arkadaşın da dediği gibi, bu, seçim konusunda kafa karıştırıcı olsa da kendimize bir tarz seçmemiz için gözlerimizi biraz daha açmış bulunmaktasın...
teşekkürler.
daha önce de yazdığım gibi, arşivini baştan sona inceledikten sonra bakıyorum da, yi ki evli değilim. çünkü hala seçme şansım var...
tekrar teşekkürler.
kolaylıkla...

teşekkür etmiş miydik?
...
okypete, hoşumuza giden birkaç modellik arşivimize çok çok çok.. güzel gelinlikler katmamızı sağladın. birçok arkadaşın da dediği gibi, bu, seçim konusunda kafa karıştırıcı olsa da kendimize bir tarz seçmemiz için gözlerimizi biraz daha açmış bulunmaktasın...
teşekkürler.
daha önce de yazdığım gibi, arşivini baştan sona inceledikten sonra bakıyorum da, yi ki evli değilim. çünkü hala seçme şansım var...
tekrar teşekkürler.
kolaylıkla...

bende güzel sözlerine çok teşekkür ederim. nette gelinlik yazınca görülen çok az model var. o yüzden farklı firmaların farklı modellerini koymanın gerçekten yararlı olacağını düşündüm. yardımcı olduğuma gerçekten çok seviniyorum. öyleyse farklılıklara ,yeniliklere ,güzelliklere devam diyeyim.

Kabarık,bele oturan,straples,tek askı,kollu,kolsuz,boyundan bağlamalı
hepsi üstüne dikilince aynı gibi duruyor bu detaylar,üstündeki işlemeler inciler,pullar,taşlar
çoğu zaman farkedilmiyor bile çünkü kimse karşında durup gelinliğini incelemiyor,
ama çok özel bir kesim ve model olursa konuşuluyor gelinlik,mesela düz hepten dantel olanlar...olumunekankayizsmile

2005Te evlendim gelinliğimin üstü aynı böyleydi altı tüller
çiçekler,drapeler falan işte ama çok benziyor...

Ben kilo verince üstüme tam oturmamıştı o yüzden hala çok içime sinmez
bekar kızlar,model nasıl olursa olsun ama mutlaka vücut tipinize uygun ve üstünüze tam dikilmiş olsun,tam otursun.Potluklar hiç hoş olmuyor.alkisalkisalkis

Okypete emeğine,ellerine,gözlerine sağlık canım.
Çok güzel kaynak olmuş yeni evleneceklere.a.s.

Ayyy evliyim de bakarken gene evlenesim geldiiii,
hepsi çook güzel,gelinlik provasında bakılan dergilerden bile çok model var burda:1hug:

yaa evlilik yıldönümünde gelinlik giyen var mı?
Eski gelinliğinizi mi?Başka gelinlik mi?Masraflı olmaz mı?

Back