2010 gelinleri buraya!

kızlar bizimde bakırköy spor tesislerinde olacak büyük iht. yemek+sınırsız yerli içki 50 tl demişler sanırım kişi başı.

evet ama napim olsun da kış olsunkaydirigubbakcemile3.daha nişanlanmadım bile sözlüyüm ama nişanla nikah arası 2 ay:teytey::teytey:

kız ne bu acele günler çuvala mı girdi :) ben 20 Aralık 2008 de nişanlanmıştım.
Düğün mayıs 2010 .
vala biz baya sürtmüşüz ozaman siz hızlısınız Maşallah :)alkisalkisalkis

Valla bızde ÜÇ yıl oldu artık tanıŞalı. ıkıncı yılda ıŞte yÜzÜk taktık. 3,5 oluncada evlenmıŞ olucaz.

iki yıl evliliğin E sini etmedi ama bana. kuruntudan bi hal oluyodum muallak durum diye.
evlilikteklif edince netleşti yani herşey,
3,5 yıl da az değil yani.

ohoo seninkide pek bedavacı :)
vala benim nişanlım evlenme teklifini tanıştığımız yerrde yaptı. elimede tektaşı tutuşturuverdi :)

bronz derken soluk sarı mı oluyor hiç görmedim öle bişey:1shok::1shok: ben de sarı sarı altın seviyorum set bile aldırmıcam 5 cumhuriyet aldırcam:icecream:
bronz işte kırmızı altın gibi.
böle cart sarı diiil. değişik bi sarı. resmini çeker yollarım :)

ara bakalım. biz atasayda beğenmiştik aynı renk 1500falan dediler gittik kapalı çarşıdan beğendik daha güzelini 950 tl ye aldık :)

altın fiyatları pek değişmiyor. biz nakit aldık diye adam indirim yaptı.
bide atasay altınbaş marka olduğu için geçiriyolar bi güzel geçirebildikleri gibi.
o yüzden kapalı çarşıyı alt üst ettik RA alyanstan beğendik.

Bende ınce ıstemedım zaten kalın aldım. 22 grm mı ne ıŞte ıkı alyansın aĞırlıĞı.
Evlenınce de takıcam dedım dÜzgÜn bıŞı olsun dedım. ıkı model vardı bunda karar kıldık. Herkeste Çok beĞendı. NıŞanlımın ıŞyerındekıler falan ne kadar karızma yÜzÜkmÜŞ cok orjınal duruyo falan dıye laf atıyolarmıs :)

Aaa bu tabaklar nerden Çıktı.
Ay bu benım makına Çok bÜyÜk ÇekıyomuŞ resmı yaa. KÜÇÜlteyım bunu ben Öyle atayım

Sarı durmuyo ama parmakta yaaa.
BÖyle parladıĞına bakma dedıĞın gıbı mat ama sarı deeĞııll. Bronz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…