''
kaç kişi için 6000 ytl. biraz fazla istemişler sanki.mirmirmirmir
sevgili pelena arkadaşım 1500 kişilik fiyatı bu :)
Arkadaşlar ben cidden çok araştırdım ama uzun uzun anlatmayayım şimdi burda
siz nerelerde olabilir semt olarak onu söyleyin ben bildiklerimi anlatayım size ayrıntılı fiyatla hem de :)
2010 gelinleri...
Hadi kıslar biraz canlandıralım burayı :enbuyukkk:
güzelimm; ama hep 2009 gelinler falan var 2010 ben hiç görmedim ki. burada olalım artık :)
caramel84; hoşgeldiin. Bende galiba temmuz geliniyim :)
bende inşallah 2010 geliniyim....hazırlıklara başladım bile yaptıgımız hazırlıkları burada paylaşalım bence...
ne gibi hazırlıklar yaptınız kıslar. Bu arada bende temmuz geliniyim büyük ihtimal :) ay sölemesi bile güzel. sırnaşık şey
Ne gibi hazırlıklara başladınız.
Bide diğer topik hangisi merak ettim bende onada bakalım
ben de temmuz 2010'da evlenicem insallah ama daha hic bir seye baslamadım, her gecen gunde daha cok gozumde buyudugunden bir turlu baslayamıyorum. bana yardımcı olun kızlar, nerden baslasam , alınacak yapılacak o kadar cok sey var ki. bardak canak tencere alsam mı die cıkıyorum tshirt alıp geri donuoruminternetten bos bos gelinlik modelleri filan bakmaktan bir adım ileriye gidemiyorum. nisanlım denizlide yasıyor, bu haftasonu ailesi ile geliceklerdi istanbula dugun detaylarını konusalım karar verelim diye ama hastalandı gelemiyorlar, bir daha aralık basına gelebilecekler. onlar asıl dugunu denizlide istiyor ama ben istanbulda da kucuk bir sey olsun istiyorum, yakın akraba ve arkadaslarımla kokteyl tarzı bi eglence gibi nasıl olur sizce?
Geçmişolsun canım nişanlına.Hayırlısı olsun,hoşgeldin aramızaa.s.Canım tsört almayı bırak artık,kendine bişeyler almaya başla artık.Bende geçen seneye kadar annem bak kızım şunu aldım sana diyoru kızıyordum ne gerek var zamanı gelince alırız diye.mafoldumbenŞimdi ben anneme gidelim alalım diyrum.Sürekli eksik bişey çıkıyor.İlk başta bir liste yap tatlım nelerin eksik,sonra gez heryeri al uygun ve güzel olanları.Son güne bırakırsan çok şaşkın oluyorsun....
ben de temmuz 2010'da evlenicem insallah ama daha hic bir seye baslamadım, her gecen gunde daha cok gozumde buyudugunden bir turlu baslayamıyorum. bana yardımcı olun kızlar, nerden baslasam , alınacak yapılacak o kadar cok sey var ki. bardak canak tencere alsam mı die cıkıyorum tshirt alıp geri donuoruminternetten bos bos gelinlik modelleri filan bakmaktan bir adım ileriye gidemiyorum. nisanlım denizlide yasıyor, bu haftasonu ailesi ile geliceklerdi istanbula dugun detaylarını konusalım karar verelim diye ama hastalandı gelemiyorlar, bir daha aralık basına gelebilecekler. onlar asıl dugunu denizlide istiyor ama ben istanbulda da kucuk bir sey olsun istiyorum, yakın akraba ve arkadaslarımla kokteyl tarzı bi eglence gibi nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?