2010 gelinleri buraya!

Kızlar elinizi çabuk tutun derim ben bizde daha 2 hafta önce istediğimiz tarihi bulamadık 16 temmuz istemiştik dolu 23 ünü tuttuk bizde kısmet böyleymiş deyip :)
Ama Cuma-C.tesi-Pazarlar bir bir bitiyor...

''

kaç kişi için 6000 ytl. biraz fazla istemişler sanki.mirmirmirmir

sevgili pelena arkadaşım 1500 kişilik fiyatı bu :)[/QUOTE]

başka bir topikte dikkatimi çekmişti yazın 1000-1500 kişilik olduğunu ve 4500 tl ye düşürdüğünüz yazılıydı .şimdi ise 6000tl yazmıssın başka bir ekstramı dahil oldu merak ettim.

sevgili pelena arkadaşım 1500 kişilik fiyatı bu :)

başka bir topikte dikkatimi çekmişti yazın 1000-1500 kişilik olduğunu ve 4500 tl ye düşürdüğünüz yazılıydı .şimdi ise 6000tl yazmıssın başka bir ekstramı dahil oldu merak ettim.[/QUOTE]

evet arkadaşım biz ekstra bir şeyler eklettik menüye o sebeple 6000 Ytl tuttu.Ama 4500 Ytl salonun verdiği pasta+ galete+kola tutulabiliyor

Arkadaşlar ben cidden çok araştırdım ama uzun uzun anlatmayayım şimdi burda
siz nerelerde olabilir semt olarak onu söyleyin ben bildiklerimi anlatayım size ayrıntılı fiyatla hem de :)

Canım karşıyaka-bornava narlıdere bize çok ters yerler.Buca-gaziemir-inciraltı diğer yerler olabilir ama karşıyaka tarafları çok uzak bize.Yardımcı olursan sevinirim.Ben netten bir site buldum ama fiyatları yazmıyor.Birde alanlar çok sınırlı.

güzelimm; ama hep 2009 gelinler falan var 2010 ben hiç görmedim ki. burada olalım artık :)

caramel84; hoşgeldiin. Bende galiba temmuz geliniyim :)

Olalım canımben diğer topiğide takip ediyorum.Burayada gelirim ama.

bende inşallah 2010 geliniyim....hazırlıklara başladım bile yaptıgımız hazırlıkları burada paylaşalım bence...

ne gibi hazırlıklar yaptınız kıslar. Bu arada bende temmuz geliniyim büyük ihtimal :) ay sölemesi bile güzel. sırnaşık şey

Ne gibi hazırlıklara başladınız.

Bide diğer topik hangisi merak ettim bende onada bakalım

Canım benim danteller tamam,aralarımı sardırıcam işte mutfak takımı alcam hazır.Önümüzdeki ay salonu tutcaz.Bende bu arada eksiklerimi tamamlıycam.Daha çoook yapılcak var.Diğer topik 2010 yazı gelinleri nerdesiniz?

ben de temmuz 2010'da evlenicem insallah ama daha hic bir seye baslamadım, her gecen gunde daha cok gozumde buyudugunden bir turlu baslayamıyorum. bana yardımcı olun kızlar, nerden baslasam , alınacak yapılacak o kadar cok sey var ki. bardak canak tencere alsam mı die cıkıyorum tshirt alıp geri donuorum internetten bos bos gelinlik modelleri filan bakmaktan bir adım ileriye gidemiyorum. nisanlım denizlide yasıyor, bu haftasonu ailesi ile geliceklerdi istanbula dugun detaylarını konusalım karar verelim diye ama hastalandı gelemiyorlar, bir daha aralık basına gelebilecekler. onlar asıl dugunu denizlide istiyor ama ben istanbulda da kucuk bir sey olsun istiyorum, yakın akraba ve arkadaslarımla kokteyl tarzı bi eglence gibi nasıl olur sizce?

Geçmişolsun canım nişanlına.Hayırlısı olsun,hoşgeldin aramızaa.s.Canım tsört almayı bırak artık,kendine bişeyler almaya başla artık.Bende geçen seneye kadar annem bak kızım şunu aldım sana diyoru kızıyordum ne gerek var zamanı gelince alırız diye.mafoldumbenŞimdi ben anneme gidelim alalım diyrum.Sürekli eksik bişey çıkıyor.İlk başta bir liste yap tatlım nelerin eksik,sonra gez heryeri al uygun ve güzel olanları.Son güne bırakırsan çok şaşkın oluyorsun....

saol canım , hosbulduk :) valla bence de artık baslama zamanım geldi de gecti bile, sanırım büyük parcalardan baslasam iyi olabilir, yemek takımı , celik tencere vs gibi . son dakikaya bırakınca da bir anda aileme cok fazla yük olcam , her sey ates pahası .

Merhabalar 2010 gelin adayıyım sanırsam bende. Haziran gibi düşünüyorum yalnız ben nikah yapacağım düğün istemiyorummmm. Hazırlıklarınız nasıl gidiyor kızlar benim henüz tık yokklava:kaydirigubbakcemile3

kzılar bende 2010 gelin adayıyım ..hemde 10.10.10 ... ksımetse:asigim:

bu arada ben bi çok şeyi aldım sanırım.. yani sürekli olarakda alıyorumz aten ama çelik tencereler catal bıçaklar yemek takımı günlük yemek takımı kahvaltı takımı sonra bardak takımlarımı aldım hani şu tam takım olanlar varya onlar ...beyaz eşyalarım alındı(gri aldım) küçük ev aletlerim tamam..dantel cok sevmem ama yinede afzlasıyla var ..salonda tutuldu tam 1 ay sonra nişanlım askere gidicekk...öfff öfff :çok üzgünüm:

bence istanbulda güzel bir kına gecesi yap hem herkes eğlenir hemde içinde kalmamış olur. Arkadaşım ızmirden ızmit'e gelin gitti. ızmirde bir kır mekanı tuttu. Gelinliğini giydi. giriş ve ilk danstan sonra çıkardı gelinliğini. Kına için diktirdiği kıyafetini giydi. Aynı düğün gibi oldu ızmit'e gidemicek kişilerde onu gelinlikle görme fırsatı buldu. Kına gecesi adı altında olduğu için herkesde bi çoşku vardı çok eğlendik. :teytey:Benden fikir vermesi... zemuszemus

bende nisan ayı gelini olcam inşallah düzce küçük olduğu için pek fazla seçenek yok
bizimde mekan belli
ben başka bişey sormak istiyorum şimdiden nikah tarihi alsak çokmu erken olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…