- Konu Sahibi hayrish1401
-
herkes antalyaya mı gidiyo?? bodruma giden yok mu arkadaşlarbayanssulusmile
canım bilgilerin için öncelikle çok teşekkür ederim.miracle otel hakkında bilgi vermeni rica etsem.yemekleri,ilgileri nasıldır?fotolardan çok güzel görünüyo...
kızlar side deki crystal admiral hakkında bilgisi olan var mı? geneli türk yoğunluğunda olan bir otelmişte mümkünse rus az olsun:)
Kesinlikle tavsiye ederim hihoyyyt
teşekkürler canım:) sence balayı için uygun bi yer midir?
tabiiki canimopuyorumnanaktan
Canim burda daha öncede bir kac otel önerdim..mutluluk recetem merhaba.
daha oncede sana danısmıstım antalyada tatıl yapılacak ılceler hakkında.
onerın doğrultuusnda sıde yada lara taraflarında otel bakıyorum önerebılecegın bır yer varsa memnun olurumopuyorumnanaktan
Canim burda daha öncede bir kac otel önerdim..
Hersey bütcenize ve isteklerinize bagli.. Otelden cikmak istemiyoruz dersen kesinlikle 5yildizli otel olsun derim,sonucta bu balayi..
Ama yok biz gezmek istiyoruz disarda'da yemek istiyoruz dersen 4yildizli otellere bak derim.
Bütcenizi bilmedigim icin bir sey söyleyemem, ama o taraflardaki 5yildizli otellerden kesinlikle memnun kalacagini düsünüyorum.
Lara'nin icinden degilde Kundu tarafindan öneririm.. Lara'da da güzel oteller var, ama Kundu kadar degil :))
royall dragon hotel (antalya)
temmuz da evlenicez ben burayı düşünüyorum
otelden dısarı cıkmak ıstemıyourz canım kesınlıkle 5 yıldızlı bır otel 7 gunluk ve 2000 - 2.500 ekadar olabılır..
yardımların ıcın cok tesekkur ederımmm
belli ki bodruma kimse gitmiyo. iyi baya tenha olacak heralde bodrum sositososito
mutluluk reçetem genelde antalyadaki otellerden bahsetmişsin ama bizde bodrum crystal oteli düşünüyoruz var mı bi fikrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?