2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

hic süphen olmasin canim,denize de girersiniz..daha cok sicak olur burasi, sezon ekime kadar ama kasimda bile denize girenler varzemuszemus

mutluluk reçetem;

bu yaz antalyada balayına cıkmayı dusunuyoruz fakat otellerın fotograflarına bakıp karar vermek cok aldatıcı oluyor o yuzden yardımlarını rica etsem nasıl olur :)
daha once kemer göynükte phasalis e gıtmıstık fakat denizi çakıl. denızının kum olması bızım ıcın cook onemlı.
denızı kum olan neresını onerırsın ??

balayı otelimizi ayarladıkkkkkk bugün voyage sorgun olduuu umarım hayal kırıklığına uğramayız en güzel zamanımız olacak inşallaaaaaaaaaaaaahhhhh :jeyyar:

mutluluk reçetem;

bu yaz antalyada balayına cıkmayı dusunuyoruz fakat otellerın fotograflarına bakıp karar vermek cok aldatıcı oluyor o yuzden yardımlarını rica etsem nasıl olur :)
daha once kemer göynükte phasalis e gıtmıstık fakat denizi çakıl. denızının kum olması bızım ıcın cook onemlı.
denızı kum olan neresını onerırsın ??

Nihayet biri denizi önemsemis kaydirigubbakcemile3

Canim Antalya-Kundu, Side ve Manavgat tarafi cok güzeldir deniz acisindan..

Burdan şu çıkıyo herkzin beğenisi we zewkleri farklıdır..

Ben kemerin denizini beğeniorum..

Hiç gitmediğim weya bilmediğim bi yer değil..

Benim denizdeki önceliğim taş veya kum değil temizliktir ve berraklıktır..

Kemerde bunları bana sağlıyabilio yerimseniben

Nihayet biri denizi önemsemis kaydirigubbakcemile3

Canim Antalya-Kundu, Side ve Manavgat tarafi cok güzeldir deniz acisindan..

MutlulukRecetem
çook çookkk tesekkur ederimm.. buralardakı otelleri arastırayım o zaman.
otel olarak ta önerilerini isteyebilirim aslında hic gıtmedık side manavgat tarafına..
özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için sana burdan ulasabılıcem

merhabalar
bizde 17 temmuzda evleniyoruz henuz karar veremedik balayı otelimize..
antalya deneyimlerimi paylaşmak isterim..
2008 de belek ADAM&EVE de tatil yaptık. ets ile gittik.herşey tek kelime ile mükemmeldi...
2009 haziranda da yine belekte tatil yapalım ama daha ekonomik bi otel olsun dedik, etsden otel seçtik ama belek diye gittiğimiz CLUB VERA otel, belek yakınlarında boğazkent diye taşlı bi yerde çıktı.otel ve yemekleri güzeldi ama plaj çok taşlı..

bir arkadaş kemer de LA MER oteli sormuş.
2009 ağustosta 3 gün kaldık orada.
otel temiz, çamların içinde, havası güzel ama yemekleri güzel değil. akşamları çok sıkıldık, animasyonlar sıkıcı idi otel dışında da gece hayatı sönüktü. ayrıca denizi taşlı değil resmen kayalı.. denize iskeleden girmezseniz yosunlu kayacıklar sizi rahat bırakmaz..
biz memnun kalmadık ve otelden ayrıldık tatilimize Kervansaray Kundu da devam ettik.otel de deniz de harikaydı.
benim de antalyada tercihim belek ya da lara-kundu bölgesi.

bizde antalyayı merak ettiğimiz için balgünlerimiziyerimseniben orada geçirmeyi planlıyoruz.bizim için balayı sadece deniz ve eğlence olmamalı.onların yanısıra antalyadaki tarihi yerleri gezmek istiyoruz.
nereyi önerirsiniz?

Son düzenleme:
simran ne tesadüf bizde 17 temmuzda evlenicez :)
lara diyorsan bi barut laraya göz at bence. Cok güzel, kaliteli bi otele benziyor.

mrb ben de geldim,2010 yazında,19 temmuzda evleniyoruz inşallah..ben antalya da 20 sene yaşadığım için balayı için Bodrum u düşünüyoruz,önerileri olan var mı?otel adı da cok iyi olur...Bu arada Antalya da Kemer de yaşıyor ailem hala,oranın denizi temiz ve güzeldir...

Canım ben nişalımı ikna ettim gibi antalya tarafı için uygun diyo. zemuszemus
Bana tavsiye edebileğin bir yer varmı?
kişi başı 150-160 TL yi geçmicek tabi.
08.06.2010-12.06.2010 arası..

canım bu kadar parayı gözden çıkardıysanız kesinlikle ve kesinlikle cornella de luxe i tavsiye ederim...muhteşem bir otel..hatta yılın en iyi oteli ödülünü aldı...rixos belek de güzel...

canım bu kadar parayı gözden çıkardıysanız kesinlikle ve kesinlikle cornella de luxe i tavsiye ederim...muhteşem bir otel..hatta yılın en iyi oteli ödülünü aldı...rixos belek de güzel...

Voyage Belek'e rezervasyon yaptırdık canım. Teşekkür ederim bilgilendirmen için..
Daha sonraki tatillerimizde değerlendirebiliriz.hihoyyyt

rixos premiumu bende çok araştırdım yorumlar çok güzel , ama ben sonra sungate i tercih ettim .
diğer söylediğin oteli bilmiyorum cnm

of benim nişanlım da zena resort diye tutturdu. kemerde. ben aslında timo resortu istiodum antalyada alanyada. napim ısrar etmiyorum. buraları bilen var mı?

antalya yı google earth ten sadece kıyılardan inceledim büyük ve güzel bir şehir.otel konusunda zor seçim yapıcaz sanırım.

selam ,eylül de balayı için alanya da aydınbey gold dreams oteldeydik, yemekleri, havuzu,odaları çok güzeldi, çok memnun kaldık , farklı oteller de var, alanyanın güzel tercih olabileceğini söyleyebilirim.opuyorumnanaktan

rixos premiumu bende çok araştırdım yorumlar çok güzel , ama ben sonra sungate i tercih ettim .
diğer söylediğin oteli bilmiyorum cnm

evet yorumlar çok güzel öteki otelde farklı güzel yarın belli olacak bakalım arayıp görüşücez fiyatları.sizin gitceğiniz otelede baktım orasıda çok güzel canım.allah içinize sindirsin inşallah.

antalyada mayıstan ekime kadar denizden faydalanmam mümkün sanırım ve çok güzel otelleri var ama denizseverseniz kemerden ziyade belek side tarafını öneririm voyage sorgun bence balayı için çok güzel bir alternatif ve rez. bugün yaptırırsanız denize bakan odalarda 4 gece 2 kişi 856 liraya kalabiliyorsunuz =) araya tur girerse ve balayı indirimi olursa daha da düşecektir tabi ki! yine de mekan seçerken yolu da gözönüne almak lazım :S

antalyada mayıstan ekime kadar denizden faydalanmam mümkün sanırım ve çok güzel otelleri var ama denizseverseniz kemerden ziyade belek side tarafını öneririm voyage sorgun bence balayı için çok güzel bir alternatif ve rez. bugün yaptırırsanız denize bakan odalarda 4 gece 2 kişi 856 liraya kalabiliyorsunuz =) araya tur girerse ve balayı indirimi olursa daha da düşecektir tabi ki! yine de mekan seçerken yolu da gözönüne almak lazım :S

canım bu fiyat hangi ay için geçerli? temmuz 5-9 arası bizde kalıcaz ama fiyat bu şekilde çıkmıyor ets de ve otelin kendi sitesinde 1508 çıkıyor hesapladığımda.. yardımcı olursan sevinirim..

Son düzenleme:
Back