2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

ets turdan baktım evet canım hemde senin baktıgına ....yerimseniben
bende begendim orayı doly zemuszemus
peki kresi kartsız rezervasyon yapılıyor mu gerci araştırcam yinede sanada bir soriyim dedim..sen nasıl yaptın canım?

inan bilmiyorum kartsız ödemesi nasıl. biz kartla tek çekim yada taksit yaptırıcaz

merhaba kızlar.. bizde eylülde balayı için otel bakıyoruz..önce gittik ets ile görüştük katalog aldık fikir aldık.. bu cumarteside gidip kesinleştircez gideceğimiz yeri..peşin daha uygun oluyo biz öle yapıcaz..ama kredi kartı falan yoksa havale işlemi ile gerçekleşiyo ödeme

Canim Side-manavgat taraflari cok güzeldir..benim balayi icin tek önermedigm yer kemer..

MutlulukRecetem neden Kemer'i önermiyorsun? Ben de merak ettim.

Arkadaşlar ben de dün ETSye gittim, Amara'ların hepsi çok güzel görünüyor. Yorumlardan da bakınca, çok az olumsuz görüşler var. Amara Beach Resort (Side), Amara Wing Resort (Kemer) ve Voyage-Sorgun arasında seçim yapacağız.

ben de bugün ets tur ile görüştüm voyage sorgun ve amara otellerini önerdi.geçen yıl arkadaşım voyage sorgunda balayı yaptı ve çok memnun döndü.voyage belek mi voyage sorgun mu arada kaldım ben de...

Kizlar kemer'i nicin önermiyorum söyleyim.. öncelikle kemer'i ve kemer tarafini (beldibi,göynük,vs)
BALAYI icin önermiyorum.. denizi desen cok fazla tasli, sosyal aktivite desen beldibi göynülk gibi tatil köylerinde sifir.. yok otelden cikmayiz derseniz gidin tabi,ama bana göre balayi daha farkli olmasi gerek... antalyanin daha güzel yerleri var...

yaaa ben ANTALYA harici bi otel bakiyorum 27 eylull icin..antalyaliyim da baska bi yere gitmek istiyorum..Napsam acaba?boshayallersmile

Bizde iki hafta önce rez. yaptırdıkkk amara wing resrte..

Yorumlarına falan baktm bende geçen sene ailemle tatil için amara club marineyi istiodm ama balayı olunca wing i terch ettm..

Kemer benim antalyanın en sewdiğm yerlerndendir..

Denizin taşlı olması konusuna gelince iskeleden giriorum genelde taşlarla pek sıkntım olmuo o yzden..

Ve iskelede güneşleniorum..

Ultra herşey dahil bi tesis tercih ettiğim içinde tesisten dışarı çıkıp dolaşmayı istemek pek mantıklı gelmio bana..

Zaten öyle tesislerde de sıkılmıyosun kolay kolayy hele ki bu balayıysaaa..

evet canim sana katiliyorum, ultra hersey dahil otellerini tercih etiginde disari cikimak pek mantikli degil.orda o kadar cok aktivite var ki sikimiyorsun.

Evet doğru düzgn bi otele gittiğinde bir sürü seçenek sunuluyo zaten hem otelden çıkıp masraf yapmak mantıklı değil..
Hemde orda sıkılmaya fırsat bulamıosun..
Eğer amaç gittiğin yerdeki tarihi mekanları gezmekse o zmn öle tesisler terch etmemek lazım bence..
Geze geze bi tatil ayarlanabilr..
Bide ben pek sewmem zaten tesisten çıkıp gezmeyi yazın sıcağnda :umursamaz:
Bar,disco falanda bütün gün deniz güneş fln yoruluorum ztn dışarda bi bara gitmek istemem..

kızlar direkt otelleri arayıp ordanda fiyat alın,
ben önce ets ile görüştüm sonra otelin kendisi ile görüştüm , aracı kullanmadan münferit rezervasyon yaptırdım daha uygun oldu fiyat

kızlar direkt otelleri arayıp ordanda fiyat alın,
ben önce ets ile görüştüm sonra otelin kendisi ile görüştüm , aracı kullanmadan münferit rezervasyon yaptırdım daha uygun oldu fiyat

canım kaç gece kalıcaksınız? buna göre fiyatı nekadar uyguna ayarladınız? ben burda bi acentayla görüştüm onlar bize paket programlar sunucaklar bizde seçicez ama direk oteli ayarlamak ta akla yatkın.. balayı paketi ayarlıyorlarsa düşünmemek gerek..

Biz ets den ayarladık..
Her otelde bir olmuo araya aracı koymadan ayarlamak..
Bazı otellerde daha pahalıya bile çıkabiliosunz işin içinden..
Ets de erken rez. indirimleri var zaten..
Hem etsden fiyat alıp hemde otelle görüşüp arada kıyaslama yapabilrsinz..
Biz trasfermzi uçak biletlerimzi fln herşeyi gittk etsden hallettik..
Kafamız rahat en azından o çıktı aradan..
İnşallah sizde içinize sinen bi yer bulursunuz kızlar yerimseniben

ben rixous sungate otelini ayarladım
29 mart - 2 nisan arası.
mart fiyatları hemen hemen aynı ancak nisan ayına geçtiğğimde ets deki fiyat gecelik kişi başı 185 e çıkıyor, ben otelden 120 ye ayarladım.

o yüzden ets nin yanı sıra otellerlede konuşup kıyaslama yapın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…