- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi hayrish1401
-
canım mevcut bulundugumuz ay fiyatı ama ets turda fiyat listesine girersen hangi ayve haftadaysa zaman dilimin onun fşyatları yazıyor. bi bnm seçtiğim otele bak bende bgn karar verdim gerçekten güzel.rezv.yaptırıcam uygunda.
ets turdan baktım evet canım hemde senin baktıgına ....yerimseniben
bende begendim orayı doly zemuszemus
peki kresi kartsız rezervasyon yapılıyor mu gerci araştırcam yinede sanada bir soriyim dedim..sen nasıl yaptın canım?
Canim Side-manavgat taraflari cok güzeldir..benim balayi icin tek önermedigm yer kemer..
Arkadaşlar bugün biz de Amara Wing Resort'e rezervasyon yaptırdık. Umarım güzel bir balayı geçiririz.
Bizde iki hafta önce rez. yaptırdıkkk amara wing resrte..
Yorumlarına falan baktm bende geçen sene ailemle tatil için amara club marineyi istiodm ama balayı olunca wing i terch ettm..
Kemer benim antalyanın en sewdiğm yerlerndendir..
Denizin taşlı olması konusuna gelince iskeleden giriorum genelde taşlarla pek sıkntım olmuo o yzden..
Ve iskelede güneşleniorum..
Ultra herşey dahil bi tesis tercih ettiğim içinde tesisten dışarı çıkıp dolaşmayı istemek pek mantıklı gelmio bana..
Zaten öyle tesislerde de sıkılmıyosun kolay kolayy hele ki bu balayıysaaa..[/QUOT]
evet canim sana katiliyorum, ultra hersey dahil otellerini tercih etiginde disari cikimak pek mantikli degil.orda o kadar cok aktivite var ki sikimiyorsun.
evet canim sana katiliyorum, ultra hersey dahil otellerini tercih etiginde disari cikimak pek mantikli degil.orda o kadar cok aktivite var ki sikimiyorsun.
hayırlı olsun canım, hangi tarihler arası
kızlar direkt otelleri arayıp ordanda fiyat alın,
ben önce ets ile görüştüm sonra otelin kendisi ile görüştüm , aracı kullanmadan münferit rezervasyon yaptırdım daha uygun oldu fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?