2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

biz de mutlaka antalya cevresi düşünyos da kemer yada belek olabilir belekte çok hoş bi otel bulduk belek beach bilen giden varmı ?

Ağva nasıl kızlar.

Bende şöyle hem gezilecek hemde dinlenicek bi yer arıyorum 5 haziranda düğünüm var

ne tesadüf aynı gün düğünümüz. biz ağva yı düşünüyoruz o kadar yorgunluğun üzerine dinlenmek için ideal gibi gorunuyor.
şimdiden mutluluklar size

size de mutluluklar...teşekkür ederim.aslında ağva kefken taraflarını düşündüm ama kararsız kaldım.bide balayını ben halledicem bana bırak dedim elimde patladı yanikaydirigubbakcemile3yerde de kararsız kalıyom.hem otelde ii vakit geçirebilelim hemdde baharın tüm canlılığını yaşayalım istiyorum.kısmet ...

ahh ahhh yaza gelse hiç düşünmeden you-knowun sölediği adam&eve'i isterdim ama düğünüm aralıkta ya abant ya uludağ yada ağva olucak heralde gerçi ağvada çok güsel en azından dinlenebiliriz bari yani heralde dinleneceğimizi tahmin ediyorumkaydirigubbakcemile3

şimdi nette bakarken kıbrıs salamise baktım mantıklı geldi hem pasaport-vizeyede gerek olmayacak :P

Son düzenleme:
brcmrt ve sellocan ne tesadüftür ki muhtemelen benim düğünüm de 24 ya da 25 nisanda olacak.oteli ayarlamak lazım şimdiden ama ben de bir türlü karar veremedim.adam&eve ye bayıldım ama uçuk fiyatlıymış zaten siteye bakınca da anlaşılıyor. benim için otel önemli çünkü hamama girip masaj yaptırabileceğim,kapalı havuzunda yüzebileceğim bir ötel istiyorum.bir de eşimle el ele şöyle bahar havasını içime çekebileceğim,yürüyüş yapabileceğim küçük bir yer olsun yeter...
kızlarrrr nereye gitcez yaw???

brcmrt ve sellocan ne tesadüftür ki muhtemelen benim düğünüm de 24 ya da 25 nisanda olacak.oteli ayarlamak lazım şimdiden ama ben de bir türlü karar veremedim.adam&eve ye bayıldım ama uçuk fiyatlıymış zaten siteye bakınca da anlaşılıyor. benim için otel önemli çünkü hamama girip masaj yaptırabileceğim,kapalı havuzunda yüzebileceğim bir ötel istiyorum.bir de eşimle el ele şöyle bahar havasını içime çekebileceğim,yürüyüş yapabileceğim küçük bir yer olsun yeter...
kızlarrrr nereye gitcez yaw???

sapancadaki otellere baksan
orda gural wellness park ve richmond nua var
iclerinde spalar cok guzel cesit cesit masaj secenekleri var
gol kenari filan yuruyus filan da yaparsaniz gayet rahat
richmonda 14 yasindan kucukleri de almadiklarindan sakin guzel bir havada gecebilir

canlarım yaaa bende7 agustosta evlenicem ramazan giriyor 3 gün sonra die bayalını ertelemeyi düşünüyoruz oteller boşalır sezon bitmiş olurmu acaba die bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimm...

canlarım yaaa bende7 agustosta evlenicem ramazan giriyor 3 gün sonra die bayalını ertelemeyi düşünüyoruz oteller boşalır sezon bitmiş olurmu acaba die bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimm...

sezon bitmez ki agustos ayinda ramazan olsa bile.otellerin bos olmasi kötü bisey mi ayrica, kafanizi dinlersiniz ne güzel.

ben otelimizi buldum galiba opuyorumnanaktan
Tekirovada

ama mesaj sayim az oldugu icin resim ekleyemiyorum bilmiyorumkismile

5 yıldızlı oteller genellikle Türk'ten çok yabacılarla dolu olduğundan Ramazan dolasyısıyla sezon bitmez, otellerin doluluk oranı değişmez diye düşünüyoum. Eğer deniz kıyısı bir yere gidecekseniz tabii.
Kesinlikle çooook canlı olacaktır merak etmeyin. Sırf bu nedenle ertelemeyi düşünüyorsanız boşuna olur.. zemuszemus

mutluluk reçetem kremlin palace dan erken rezervasyon yaptırıcam. Otel hakkındaki fikirlerini alabilirmiyim? denizi çok derin ve taşlıysa vazgeçerim o taraflarda hiç bi bilgim yok otel tanıtımından beğendim otelide.boshayallersmile

Marmaris'de Turunç Otel hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

bu otel bizim de hoşumuza gitmişti canım ama nette yorumlarını buldum paylaşıyorum seninle:1
Konum olarak iyi mavi bayraklı denize ait tesisin;

Girilecek bir denizi yok, sahil balçık ve deize girebilmek için kum taş karışımı bir set oluşmuş bakımsız çok ama çok kalitesiz.

Rus turist dolu

Yemeklere sizden önce arılar ve sinekler hakim olmuş

Pervasız, ukala, özen göstermeyen personel, herşeyi ile kötü bir tesisti

Tatile sıcakta en çok tüketilen su musluk suyu ve temizlenmeyen çelik depolarda su sebil makinaları bile yok. Otelde kaldığımız ücret kadar su parası vermek zorunda kaldık, herşeyi ile çok ama çok kalitesiz bir tesis gidilip görülmeye değmez bana göre.

2)
Turunç otele 2005 yılında gittim giderken dağların arasında nefis bir yer görünüyordu(katalokdada öyleydi)otelin konumu nefis zaten gitmek isteyen manzarasına aldanıyor.ben hayatımda böyle kötü hizmet veren temizlikten o derece yoksun olan biryerdaha görmedim yemekler resmen paranla rezil olmak diye buna derim(çalışan emekçiler ne kadar insanların gönlünü yapmayada çalışsa balık baştan kokar kimi kime şikayet edeceğimi bilemedim eğer paramı vermemiş olsaydım orayı terkederdim yemekler o aldıkları paraya göre oh my god çalışanlar bile sanki bıkmış gibiydi şikayetleri dinlemekten allah benim yolumu birdaha oraya düşürmesin
otelşikayet.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim düğünüm de Temmuz'da. Ben de otel arayışı içerisindeyim, Antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz. Voyage- Sorgun güzel gibi görünüyor ama emin de değilim. Ayrıca geçen sene arkadaşlarım Cornelia De Luxe Resort (Belek)e gitmişlerdi. Çok memnun kalmışlar.

Umarım tavsiyeleriniz ile güzel bir yer buluruz...

Son düzenleme:
Back