- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi hayrish1401
-
fiyatlarını araştırdım ben canım onların çok güzel yerler ama temmuz ayında geceliği 300 lira.iki kişi 600 yapıyo. 6gece de uçak parasıyla beraber 5000i buluyo. eğer maddi durumunuz ya da balayına ayırdığınız miktar 6-7 milyar ise gidilebilecek çok iyi otellerden. yazılan yorumları hep çok iyi. gidenler çok memununmuş.valla biz öğretmeniz bie olmuyo öyle yerler :) daha mütevazi takılmak zorundayız :)Arkadaşlar benim düğünüm de Temmuz'da. Ben de otel arayışı içerisindeyim, Antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz. Voyage- Sorgun güzel gibi görünüyor ama emin de değilim. Ayrıca geçen sene arkadaşlarım Cornelia De Luxe Resort (Belek)e gitmişlerdi. Çok memnun kalmışlar.
Umarım tavsiyeleriniz ile güzel bir yer buluruz...
brcmrt ve sellocan ne tesadüftür ki muhtemelen benim düğünüm de 24 ya da 25 nisanda olacak.oteli ayarlamak lazım şimdiden ama ben de bir türlü karar veremedim.adam&eve ye bayıldım ama uçuk fiyatlıymış zaten siteye bakınca da anlaşılıyor. benim için otel önemli çünkü hamama girip masaj yaptırabileceğim,kapalı havuzunda yüzebileceğim bir ötel istiyorum.bir de eşimle el ele şöyle bahar havasını içime çekebileceğim,yürüyüş yapabileceğim küçük bir yer olsun yeter...
kızlarrrr nereye gitcez yaw???
Canım ben nişalımı ikna ettim gibi antalya tarafı için uygun diyo. zemuszemus
Bana tavsiye edebileğin bir yer varmı?
kişi başı 150-160 TL yi geçmicek tabi.
08.06.2010-12.06.2010 arası..
MutlulukReçetem mesaj hafızan dolmuş yazamıyorum sana :sinifsinif:
kızlar bende vogaye sorguna baktım şimdi - side bir cok kişinin tercihi peki side nasıl bir yer denizi nasıl
mutluluk reçetem biraz yardımcı olurmusun
Canim Side-manavgat taraflari cok güzeldir..benim balayi icin tek önermedigm yer kemer..
AMARA BEACH RESORT SİDE ets tur ile baktım şimdi resimlerden otel güzel duruyor listeye bunu da ekledim.
balayı paketide bu şekilde.
Girişte odaya meyve sepeti, tatlı tabağı ve şarap ikramı
İlk sabah odaya kahvaltı servisi
Bir akşam özel bir mekânda ( alacarte restoran veya tesisin uygun göreceği özel bir mekân) akşam yemeği
Özel tekstil ve ilave buklet malzemesi ile oda dekorasyonu
Erken REzv. %35 indirimli bir otel 115 tl.
otel hakkında bilgisi olan var mı ?
doly hangi ay için 115 tl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?