2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

fiyatlarını araştırdım ben canım onların çok güzel yerler ama temmuz ayında geceliği 300 lira.iki kişi 600 yapıyo. 6gece de uçak parasıyla beraber 5000i buluyo. eğer maddi durumunuz ya da balayına ayırdığınız miktar 6-7 milyar ise gidilebilecek çok iyi otellerden. yazılan yorumları hep çok iyi. gidenler çok memununmuş.valla biz öğretmeniz bie olmuyo öyle yerler :) daha mütevazi takılmak zorundayız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
off off ben de antalyada yaşıyorum ben nereye gitcem düşünüom kara kara:) Üstelik ürgüplüyüm kapadokya da kaldı

kızlar benim düğünümde 25 nisanda ve bende nereye gideceğimize karar veremedim artık otel bakmaktan gına geldi
bizde hem gezebileceğimiz hem uygun hem güzel bi otel istiyoruz antalya taraflarında erken rezervasyonlarda başladı bi an önce yaptırmak gerekiyo
inşallah herkes dilediği yere gidebilir

bende 17 temmuzda evleniorum bugün otel araştırırken gözüme marmaris palace takıldı güzl bi yere benziyor daha önce oraya giden arkadaşlar nasıl bi otel olduğunu söylerse sevinirim :)

marmaris palace ın yorumları canım şöylemiş:
Kaldığımız odada ağır rutubet / küf tarzı bir koku vardı, kaldığımız süre boyunca neden olduğu bulunamadı ve problem çözülemedi. ön tarafta ki beach clubdan gece saat 2.30'a kadar yüksek sesli gelen müziği defalarca şikayet etmemize rağmen otel tarafından hiçbir müdahalede bulunulmadı.

Bungalov odalarda bulunan merkezi havalandırma yetersizdi, ancak gece vakti bir miktar odayı serinletebildi, bunun haricinde oda hep yanıyordu. kaldığımız süre boyunca, yemek kuyruklarından, oturacak yer, şezlong bulamama problerinden illallah dedik, her gece, herşey dahil sistem olmasına rağmen, otelin a'lacarte restaurantlarından adam başı 10tl vererek rezervasyon yaptırıp yemek yemek zorunda kaldık.
2)
Odalar eski ve internetteki resimleri gibi değil. Klimaların içindekileri görünce hiç klima kullanmadım sadece son gün sıcaktı kullanmaya kalktım ancak çalışmadı. Muşamba, plastik karışımı ve delik deşik olmuş perdeler var. Giysi dolabı yerine örtü çekilmiş bir bölüm var. Mini dolaplar bomboş su almak isterseniz her seferinde respsiyona gitmeniz şart. Odalarda terlik, şampuan yok ve temizlik düzgün yapılmıyor.

Restoranlarda maslara kesinlikle su, içki servisi yapılmıyor. Oda dışında iseniz suyunuz bir iki yere konulmuş su pınarlarından küçük kağıt bardaklarla alıyorsunuz. Biralar plasitk bardaklarda veriliyor, su pınarı yeterli olmadığı için soğuk su içemeniz zor.

Yemekler iyi değil, bazı yemekleri içine başka şeyler katarak her gün farklı yemekmiş gibi farklı isimlerle size sunabiliyorlar. Havuz temiz değil ve kokuyor. Plaj havluları temizlenmemiş, eski ve yırtık. Hizmet kalitesi oldukça düşük ve güleryüz gösterilmiyor.

otelsikayet.com

kızlar ben bugün rixos premium a baktım nasıl bir otel ?? temmuz ayında biraz tuzlu olacak sanırım amaCADIARZU

nişanlımla paloma grida village otele gitmiştik sevgiliyken. antalya belek te
süperdi. tavsiye ederim arkadaşlar. biz balayına antalya istemiyoruz. daha yakın yerler istiyoruz. marmaris kuşadası gibi izmir de herhangi bir yer olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.5 yıldızlı her şey dahil düşünüyorum.

kızlar bende vogaye sorguna baktım şimdi - side bir cok kişinin tercihi peki side nasıl bir yer denizi nasıl
mutluluk reçetem biraz yardımcı olurmusun

AMARA BEACH RESORT SıDE ets tur ile baktım şimdi resimlerden otel güzel duruyor listeye bunu da ekledim.
balayı paketide bu şekilde.
Girişte odaya meyve sepeti, tatlı tabağı ve şarap ikramı
ılk sabah odaya kahvaltı servisi
Bir akşam özel bir mekânda ( alacarte restoran veya tesisin uygun göreceği özel bir mekân) akşam yemeği
Özel tekstil ve ilave buklet malzemesi ile oda dekorasyonu
Erken REzv. %35 indirimli bir otel 115 tl.
otel hakkında bilgisi olan var mı ?

ben tur sirketine gittigimde amara zincirlerini kosulsuz önermisti bayan...
amara dolce vita
en iyisi buymus ama...

Canim Side-manavgat taraflari cok güzeldir..benim balayi icin tek önermedigm yer kemer..

canım kemeri neden önermiyorsun öğrenebilirmiyim

bende biraz önce amara wing reosrt kemere baktım resimlerde cok beğendim ama kemer mi side mi knusunda kararsız kaldım birde voyage bodrum (cocuk alınmayan otel) sakin olur diye düşündüm ama bilgisi olan varmı

canım düğünün yaz değilse bodrum henüz ısınmamış olur
benim 27 mart o yüzden bodruma gitmiyorum soğuk olur die

ben kararımı verdim bu hafta rezv. yaptırıyorum erken rezv. bitmeden
AMARA WING RESORT KEMER
ben kemer beldibine gitmişti club belköye tek kelime ile şahaneydi. bu otelin de yorumları gayet iyi. balayı çiftlerinin de hepsi çok mutlu dönmüşler.

doly hangi ay için 115 tl ?

canım mevcut bulundugumuz ay fiyatı ama ets turda fiyat listesine girersen hangi ayve haftadaysa zaman dilimin onun fşyatları yazıyor. bi bnm seçtiğim otele bak bende bgn karar verdim gerçekten güzel.rezv.yaptırıcam uygunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…