2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

kızlar bizim de balayı sorunumuz çözümlenmiştir artık... Voyage belek deluxe 4 gece sigorta bedeli dahil world karta tek çekim 1890tl... Darısı sizin başınıza... Hepimize mutluluklar...

insallah guzel bır balayı gecırırız cok sagol canım a.s o kadar para verıp kotu bır yere gıtmek moral bozucu helekı balayında.

teşekkürler cevabın için.bende hiç olumsuz yorum duymadım.özellikle yemek ve içki kalitesi çok iyiymiş yabancı içkide ücretsizmiş.program oluyor dediler ama bakalım.gelince burdan yorumlarımı yazarım

ultra hersey dahil sistemidir o canim,yerli yabanci icki bedava kaydirigubbakcemile5

Umarim cok güzel gecer,simdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

bizde hallettik dün voyage türkbükü bakalım nasıl begencekmiyim haziranda gidiyoruz kısmetse :)

ya biz bi tur şirketi ile anlaştık şirketin net sitesinde bütün katologlarında ultra herşey dahil diyo ama kız hayır bizde herşey dahil görünüyo diyo oteli aradı.Otel ultra herşey dahil çalışıyoruz dedi tamam dedik ücreti ödedik.Sonrakız bizi tekrar aradı ya biz herşey dahil olarak anlaşmalıyız otelle diyo..Şimdi ultra herşey dahil mi sadece herşey dahil mi anlamadık.oteli aradık fiyat almak için biz ultra çalışıoz dio:S akıl verin lütfen

ultra herseydir canim o... telaslanma sen, bir cok otellerin tek bir sistemi vardir...kimisi yari pansiyon,kimisi her sey dahil.. ama otel biz sadece ultra hersey dahil calisiyoruz diyorsa sorun yok canim. opuyorumnanaktan

Jolly ile anlaşmıştık.Kız geri aradı bizi ben ultra dedim ama bizim anlaşmamız herşey dahilmiş diye.. canımız sıkıldı o an için başka bir yer de bulamadık.Nasıl öğrenebilirim sence cnm.Sağol bilgilendirdiğin için.Jollynin bütün site ve katoloklarında ultra geçio ama kız diğer şubeleri fln da aramış sadece herşey dahil denmiş canımız sıkıldı.. sea light hotel..

canim o deli kiz otelde calisanlardan daha iyi bilecek degil ya.. internetde baktim simdi bunlar ultra hersey dahil.. kendileri de baska sistem bizde yok diyorlarsa sizinkide öyle olacaktir.

Merhaba arkadaşlar,biz de nihayet balayı otelimize karar verdik ve anlaştık:)
Alanya'da otelimiz.
Lamer Delta Alara.
4 gece kalacağız.
Aranızda daha önce buraya gitmiş olan var mı ?

kızlar bizim de balayı sorunumuz çözümlenmiştir artık... Voyage belek deluxe 4 gece sigorta bedeli dahil world karta tek çekim 1890tl... Darısı sizin başınıza... Hepimize mutluluklar...

hayırlı olsun canım...bizde 24 temmuz ve takip eden 5 gün orada olacaz inş..siz ne zaman gidiyorsunuz?

Mutluluk reçetem oteli aramış görüşmüş nişanlım..Biz 1 nisandan itibaren tek tip ağırlıyoruz misafirlerimizi nasıl gelirlerse gelsinler ister tur ister kendileri..O da ultra herşey dahil demişler

Mutluluk reçetem oteli aramış görüşmüş nişanlım..Biz 1 nisandan itibaren tek tip ağırlıyoruz misafirlerimizi nasıl gelirlerse gelsinler ister tur ister kendileri..O da ultra herşey dahil demişler

biliyordum zaten öyle olacagini canim.. cünkü cogu oteller sadece tek bir sistem ile calisiyor.. sizin icin daha avantajli olmus, tur sirketi size ultra hersey dahil diye satsaydi daha pahali olurdu kaydirigubbakcemile3 hadi iyisiniz aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

CNm çok tskkur ederm... Bzde 22 Haziran sabahı uçakla gidyoruz 26 si donüyoruz...

kızlar bana da yardım edin. düğünüm 13 haziranda ama balayına hala karar veremedik, ikimiz de denizi sevmiyoruz, sadece gezmek istiyoruz.GAP yada karadeniz turuna mı katılsak yoksa kendimiz mi gitsek daha iyi olur acaba? arabamız olmadığı için kendimiz gezsek çok yer göremeyiz galiba CADIARZU önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler a.s.

Karadeniz muhteşem çok küçükken gitmiştim ama aklımdan çıkmıyo..ınşallah biz de seneye gideceğiz..Bu sene adadayız

:asigim:mayaiolp;kızlar ben de 23 ekim de evleniyorum sevgilim kremlin palace'a gitmek istiyor balayı için. balayını orda yapan var mı acaba?

bende bu oteli araştırıyorum arkadasım birbilgin olursa haber verrisin değil mi? fiyat acısından da cok uygun geldi diğer otelelre göre; MNG turizm de 109.tl diyor..bizde viooge belek ve de buna bakıyoruzz....kısmet artık EYLÜL DE evleniyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…