- 31 Ağustos 2009
- 1.008
- 1.422
- 333
- 35
- Konu Sahibi hayrish1401
-
haklısın balayı çok önemli biz vakit olmadığı için bulduğumuz bi otele araştırma yapmadan gitmiştik ve çok kötüydü ne yemek yiyebildik ne ilgi gördük yemekten sonra lavobaya zor yetişiyoduk aynı şeyleri deiştirerek hergün önümüze sunuyolardı sabah salam varsa akşam yemekte salamlı börek oluyodu mesela eşim bi gece ateşlendi hemde çok kötü inip resepsiyondan yardım istedim bi ateş düşürücü yada doktor falan varmı ne yapabiliriz diye bana ne doktor ne ilaç verdiler çok kötüydü Alllah korusun eşim havale bile geçirebilirdi şimdi bu yüzden çok korkuyorum umarım bu sefer herşey güzel olur sizinde inşallah çok güzel bi balayı geçirirsiniz :Saruboceq:
canim benim genelde almanlar tercih eder bu oteli.. almanlarin tercih ettigi otelden de sasma derim vereliniortak güzel bir secim,otel gercekten güzel. Ama martta sezon tam baslamamis olacak, onlarda nasil bilmiyorum ama belki animasyon felan olmayabilir.. emin degilim tam caim
teşekkürler cevabın için.bende hiç olumsuz yorum duymadım.özellikle yemek ve içki kalitesi çok iyiymiş yabancı içkide ücretsizmiş.program oluyor dediler ama bakalım.gelince burdan yorumlarımı yazarım
ultra herseydir canim o... telaslanma sen, bir cok otellerin tek bir sistemi vardir...kimisi yari pansiyon,kimisi her sey dahil.. ama otel biz sadece ultra hersey dahil calisiyoruz diyorsa sorun yok canim. opuyorumnanaktanya biz bi tur şirketi ile anlaştık şirketin net sitesinde bütün katologlarında ultra herşey dahil diyo ama kız hayır bizde herşey dahil görünüyo diyo oteli aradı.Otel ultra herşey dahil çalışıyoruz dedi tamam dedik ücreti ödedik.Sonrakız bizi tekrar aradı ya biz herşey dahil olarak anlaşmalıyız otelle diyo..Şimdi ultra herşey dahil mi sadece herşey dahil mi anlamadık.oteli aradık fiyat almak için biz ultra çalışıoz dio:S akıl verin lütfen
Jolly ile anlaşmıştık.Kız geri aradı bizi ben ultra dedim ama bizim anlaşmamız herşey dahilmiş diye..canımız sıkıldı o an için başka bir yer de bulamadık.Nasıl öğrenebilirim sence cnm.Sağol bilgilendirdiğin için.Jollynin bütün site ve katoloklarında ultra geçio ama kız diğer şubeleri fln da aramış sadece herşey dahil denmiş canımız sıkıldı.. sea light hotel..
kızlar bizim de balayı sorunumuz çözümlenmiştir artık... Voyage belek deluxe 4 gece sigorta bedeli dahil world karta tek çekim 1890tl... Darısı sizin başınıza... Hepimize mutluluklar...
Mutluluk reçetem oteli aramış görüşmüş nişanlım..Biz 1 nisandan itibaren tek tip ağırlıyoruz misafirlerimizi nasıl gelirlerse gelsinler ister tur ister kendileri..O da ultra herşey dahil demişler
kapadokyaya gitmiştim canım o yüzden farklı yer görmek istiyorum. karadeniz turuna mı katılsak acabao zaman kapadokya tavsiye ederim ben oralıyım zatenama karadeniz de muhteşeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?