2010 gelinleri balayı otellerine de artık gözatalım!!!

Biz de Cornelia Dimond, Gloria Serenity ve Voyage Belek arasında kalmıştık.
Ama Voyage Belek'teki jakuzili, güneşlenme imkanı da olan kocaman terası görünce oradan yaptırdık rezarvasyonumuzu, ets aracılığıyla.Fiyatı benim içime oturdu ama nişanlım balayı çok özel olduğu için en beğendiğimiz yere gitmekte ısrar etti. Haziran'da gideceğiz inşallah.

Joy grubu batti canim... kriz onlarida vurmus..koskoca otel zincirini...

Mayista kesinlikle sIKILmazsiniz, ama zamaniniz varsa kibrisa gidin derim,biz aslinda öyle düsünmüstük..

merhaba canım, foruma yeni üye oldum sayılır ama balayı kısmında engin tecrübelerin hemen göze çarpıyor =) 2 düğünün ardından mayıs 17de balayına çıkacağız ama hala nereye gideceğimize karar veremedik. mayısta ege tarafı soğuk olur diye düşünüp güneye inelim dedik ama ben de o da çok vıcık vıcık sahilleri sevmiyoruz o yüzden endişelendik. antalya taraflarına gitsek otele tıkılıp kalır mıyız ya da sahilinde rahat edemez miyiz turist mi kaynar görüntü kirliliği mi olur bilemedik. kıbrısı düşündüm ama internette oteller hakkında pek fikir sahibi olamadım kıbrıs balayı için iyi bir fikir mi karar veremiyorum. 3 ayda evleneceğimizden çok yorulacağız yurtdışına gitsek gezmekten dinlenemeyiz diye yaztatilinde gideriz dedik o alternatif de gitti yani. özetle nişanlımın kararsızlığı da üstüne eklenince balayını bir türlü netleştiremedim ve iyice bunaldım. imdaaaat diyorum yani =) maddi açıdan limit koymadık beğenmemiz yeterli ama çok da abartmayalım istiyorum ben yazın daha çok gezebilelim diye =)
böyle işte kızlar.. figen acil yardım ister... senağlama

hazıran ayında cornelia diamond golf resort'tayız. 5 gece 6 gun 2.175 tl bıraz pahalıama olsun deger bence balayı ıcın

süper bir seçim olmuş haziran ayı için çok da pahalı değil çoook keyifli geçecek balayınız şimdiden kutlu olsun =)

canım benim n güsel anlatmışsınnn inşallah benimkide böle iyi geçerr peki bu dediğin otel ne tarafta kalıyoo ekimde hareketlidir demikaydirigubbakcemile2

Canim bu otel titreyengölde.. biz antalyadan side otobüsüne bindik, ordan dasanirim manavgatta otobüse bindik titreyengöle kadar. tam hatirlamiyorum nerde otobüse bindik. Ama oteli bulmak biraz zor oldu.. En arka kösede :) bir gölün yanindan geciyorsunuz,ordan direk gidiyorsunuz taaa ki ormanlarin arasinda bir yol bulana kadar :) Gerci herkes biliyor, biz otobüsden indik adam hemen surda deyince taksiye binmedik tabi. Ama bence siz taksiye binin :)

Otel civil civil,animasyon da cok güzel sIKILmazsiniz yani kaydirigubbakcemile2

Canim benim öncelikle hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan Ayrica cok tesekkür ederim..
Balayina gelince.. Illa antalya olsun diyemem.. ben sadece antalyadaki otelleri biliyorum ve bildiklerimi de az cok paylasmaya calisiyorum. Ben de aslinda kibrisa gitmek istiyordum esimle ama malesef olmadi. Fiyat konusu pek önemli degilse gidin derim. Antalyadaki otellerde sIKILacaginizi düsünmüyorum acikcasi. Genelde otellerin kendine ait plajlari vardir.. daha öncede belirtmistim. Öyle fazla turist yok, cogu zaten havuz basinda. Sadece iste otelin misafirleri. ama otelin kendine ait plaji olmayabilirde, degisiyor bazen.
5 yildizli otellerde disariya cikma ihtiyaci duymazsiniz zaten genelde. Marketler (dikkat para tuzagi, mutlaka her sey icin ayrintili bir liste yapin benim gibi sac kremine o da elidor'un ki, 17 TL(!!!) vermeyin. ), spor salonu, animasyonlar, vs vs..
Annemlerle tatile gittigimizde aksamlari mutlaka disari cikardik yemekten sonra.. ordaki marketleri,magazalari gezerdik.. Ama esimle buna gerek duymadik.. balayinda insan sadece yalniz kalmak ve eglenmek istiyor aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Saka bi yana, antalyadan pisman olacaginizi düsünmüyorum ama karar yinede sizin canim.

mrb voyage belekten tatil için 24 29 mayısa rezervasyon yaptırdık tatil bölümüne konu açmıştım saolsuna.s. 2 tane arkadaşım yorum yapmışlar otel için iyi demişler ama denizi bulanıkmış gidenler varsa siz gittiğinizdede bulanıkmıydı yani hepmi bulanık çok üzüldüm eğer öyleyse ben denizi çok severim eğer denize giremezsem kötü olcak yaa

bende son anda karar degıstırdım voyage belek ayarlayacaktık. denızı guzel dıye duymustum ama ınsallah çookk guzel gecer..

bende son anda karar degıstırdım voyage belek ayarlayacaktık. denızı guzel dıye duymustum ama ınsallah çookk guzel gecer..

niye karar deiştirdin canım denizi içinmi aşka bişeymi duydun moralim çok bozuldu ya bütün hevesim kaçtı sigorta yaptırmıştık gerçi iptal ettirebiliriz ama ne bileyim çok istemiştim voyage beleğisenağlama

voyaga torba-bodrumu ayarladik..5 gece deluxe oda secimi ile birlikte 1.150 kusura geldi..Erken rezervasyon ındirimi bugun sondu..Bizim uygun gitme nedenimiz eylul sonu gitmemizden kaynaklanio..Benim icime sindi otel umarim bi sorun cikmaz...

Biz geçen sene orada balayı yapan arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine Voyage belek'te karar kıldık. Onlardan olumsuz hiçbir şey duymadım. Belki dönem dönem bulanık oluyordur.

canım voyage belek hakkında cok olumsuz yorum okudum ve hevesım kactı, bırde şu var ki; o kadar para verıyoruz balayına 200 - 300 fazla verip daha guzel bır otele gıtmek cazip geldı. sonucta balayı farklı olmalı. artık baska seylerden tasarraf yaparız delikafadulden
benım ıcın balayı dugunun en onemlı kısmı cunku.
sen moralını bozma kesınlıkle voyagelerde en cok tavsıye edılen oteller arasında

Günaydın arkadaşlar dün balayı rezervasyonumuzu yaptırdık bizim tercihimiz de Voyage Belek Delux odadan yana 12-16 Ekim tarihleri arasında kısmetse. Sigorta dahil 1.357 liraya geldi bize

ya arkadaşlar hani 8 mart erken rezervasyon son gündü. bugün turların internet sitelerine baktım indirim oranları nisana kadar aynı biz nie kazıklanıyoruz. hem erkenden parayı veriyoruz hemde bi fiyat farkı yok hatta fazla vermiş oluyoruz bankaya yatırıp paranın faizini almak varken erkenden vermiş oluyoruz. ne güzel iş be çok kızdımmmyasakkelime

haklısın balayı çok önemli biz vakit olmadığı için bulduğumuz bi otele araştırma yapmadan gitmiştik ve çok kötüydü ne yemek yiyebildik ne ilgi gördük yemekten sonra lavobaya zor yetişiyoduk aynı şeyleri deiştirerek hergün önümüze sunuyolardı sabah salam varsa akşam yemekte salamlı börek oluyodu mesela eşim bi gece ateşlendi hemde çok kötü inip resepsiyondan yardım istedim bi ateş düşürücü yada doktor falan varmı ne yapabiliriz diye bana ne doktor ne ilaç verdiler çok kötüydü Alllah korusun eşim havale bile geçirebilirdi şimdi bu yüzden çok korkuyorum umarım bu sefer herşey güzel olur sizinde inşallah çok güzel bi balayı geçirirsiniz :Saruboceq:

Kızlaaar ve rezervasyon tamamlanır Antalyalı gelininiz kuş adası Sun Light da karar kıldı 1 aylık araştırma sonucu
ayrıca erken rezerbvasyon işini ben de inceledim aam hem zam gelmş otele hem de belli orandaki indirim sadece tek bi kart için geçerli hale gelmiş

Son düzenleme:
kızlar ben de 23 ekim de evleniyorum sevgilim kremlin palace'a gitmek istiyor balayı için. balayını orda yapan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…