2010 final sonuçları

sizce final soruları yeterince zormuydu?

• çalışsanda çalışmasanda zor işte

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
ohhhh beee, ben de 3 dersten kalmışım, süper sevindim ya, kpss yüzünden bu sınavlara çalışmamıştım, vizelerin çoğu 20ydi 4 dersten geçmek mükemmel başarı, 1tane de bütte verilir artık... bu arada sınav sonuçlarını tamamen unutmuşum, online forum takipte tesadüfen sizin mesajlar sayesinde hatırladım, sağolun valla çok sevindim şimdi=) herkeslere tebrikler, darısı mezuniyetinize inşallah

Günlerdir bekldiğim haberi aldım sonundaaa veeee 4. sınıf oldummmmm çok şükürr:nazar:

ya niye şifre koyuyorsunuz anlamıyıorum ki.bildiğim kadarıyla aöfe kayıt yapıldığı zamanki verilen çıktı da oluyor o şifre.tabi sonradan şifreyi değiştirmediyseniz.

muhasebenin i sini bilmediğim iktisatın da i sini bilmediğim halde geçtim en çok çalıştığım diyebilceğim aslında pekte yüzüne bakmadığım hukuktan kaldım:KK70:işletme 2.sınıfa geçmeye hak kazandım amaşakkıdıbütünlemeye başvurular ne zaman oluyor bilgisi olan var mı bide bütünlemede para ödüyor muyuz?bu arada geçen kalan herkesin gözü aydın sonuçlar nihayet açıklandı:KK70:

kızlar bu notların yanlış olma ihtimali olabilirmi 4 dersten kalmışım ben kaldığım sorun değil zaten bekliyodum ama emin olduğum sorular var mesela hukuktan 30 almışım ama eminim 13 kesin doğrum vardı işletmede öyle 20 dgrum vardı ama 47 gelmiş neyseki vize iidi geçmişim ben anlamadım valla bu kadar bekledik emin olduğum sorularda gitti arada :S

muhasebenin i sini bilmediğim iktisatın da i sini bilmediğim halde geçtim en çok çalıştığım diyebilceğim aslında pekte yüzüne bakmadığım hukuktan kaldım:KK70:işletme 2.sınıfa geçmeye hak kazandım amaşakkıdıbütünlemeye başvurular ne zaman oluyor bilgisi olan var mı bide bütünlemede para ödüyor muyuz?bu arada geçen kalan herkesin gözü aydın sonuçlar nihayet açıklandı:KK70:

yok cnm büte başvuru felan yok parada ödemiyorsun :)
eylülde zaten 2 ay var daha ....

ayy ne bileyim yaaa şifre koydum işte ne akla hizmet koyduysam artık:KK43:(
neyse yarın bakabilcez sanırım çok yoğun şuan herhade sınavın açıklanmasının ilk günü hep böyle oluyo yaaa gıcıkkk ...

X