2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya tabii cnmcm orasi ole de seviyodum be istanbul'u...
Sen napiyosun bakiim orencilerinle,nasi gidiyo kurs?

ya tabii cnmcm orasi ole de seviyodum be istanbul'u...
Sen napiyosun bakiim orencilerinle,nasi gidiyo kurs?

iyi gidiyor canım hostesim gitti çine cuma dönecek akşama ders ister belki ama o gün benim doğum gümüm banane naniknanik eylülde grup derslerim başlıycak canım şimdi bu öğrencilerim kursun bulduğu özel dersler fakat normal kursla aynı ücreti veriyorlar yarısını kurum yarısını hoca alıyor da bi sorum var missim ben anlamadım ya özelde saat sınırlaması yok haftada istediği kadar gelebiliyor ama grup dersinde 120 saat ama müdür diyor ki grupla 120 saatte bitirirsin özelde 52 saatte daha seri para kazanırsın diyor ben bu sistemi pek anlamadım guclubacismile

abow missim gitmişsin kız kaydirigubbakcemile3

kolilemeye dalmisim cnmcm ya..kaydirigubbakcemile3 hakkaten ilginc hani ozel ders olunca daha hizli gider diye dusunmustur ama su da var o parasal bakiyo mevzuya..52 derste biterse hem hocaya fazla ucret vermemis olcak..ama bence tam kurs ucreti aliyodur ogrenciden mesela 3 aylik 600 tl falan demistir belki..ne ogretiyosun,level ne bi de hangi coursebook?

zaten tam alıyor ücreti yarısını ona yarısını bana özellerde ama saat sınırlaması yok kafamı karıştıran o sen ne zaman bitirirsen o zaman diyor bunu anlamadım ben
şimdi hostes thy de sınava gircek onunle hep gramer yapıyoruz english grammar in use canım diğer öğrencim de bankacı o da kpds ye hazırlanıyor uğur özüdoğrunun kitabıyla çalışıyoruz o ikinci seviye diğer öğrencim açık öğretim turizm okuyor sınavına az kaldığı için test çözüyoruz çıkmış soruları soru üzerinden anlatıyorum şu özellerle bikaç ay çalışayım anlayacağım hanginde kazanıyorum ama bilmiyorum yaa

o zaman musteri memnuniyetine bakiyodur cnm,benim anlamadigim siz hostestle ozel ders yapiyosunuz ya her ders verip mi gidiyo parayi..hani kurs uzarsa ogrencinin cebinden gider o zaman ve bunu herkes istemez..

evet bana onu dedi müdür mesela eylülden hazirana kadar grup dersi sürüyor diyelim bu 700 tl özel geliyor öğrenci sıırsız ders ben konularını ne zaman bitirirsen bitiyor kursu o da 700 ben ordan 700 ün yarısını kursta yarısını alıyor kurs ben burdan bişey kazanmıyorum prestij kazanıyorum diyor mesela şey dedi mantıklı geldi hani özel ders mesela kursta saati 40 tl ise öğretmene 20 tl kalıyor ama o ders ne kadar sürüyor çok az dimi sonuçta maddi açıdan büyük yük sürekli özel ders hostes aylık verecek parayı o ödeme yaptığında ben maaşımı alacağım eylüle kadar özeller böyle daha sonra grupta kaç derse girdiysem ders saati ücretinden hesaplanacak ve maaşı öyle alacağım.

anlamadığım özel derste derya deniz ingilizce konusunu bitirdim diyelim benim 1 kez anlattığım konuların hepsini anlamaz ki ama bilemedim bunu nasıl olcak gerçi hostesin sınavı en geç ocakta ocağa kadar çalışcaz diğeri bankacı sadece hafta sonu geliyor sanırım karlıyım biraz ?

cnm kurlar oyle oluyor yani surekli tekrar sansin olmuyor bizde 120 saat suruyodu 1 kur..her konu sonrasi sinav yapiyoduk ve not aliyoduk skorlarini..Bi de mid-term ve final oluyodu..
ogrenci icin iyi bi uygulama o zaman..sınırsız ders uygulamasi..sana getirisi oluyo mu peki..

sınırsız ders özelde oluyor işte canım diğer grup 120 saat ve saat ücretinden maaş alıyorum özelde ise öğrencinin anlaştığı ücretin yarısı benim ama kaça anlaşıyorlar bilmiyorum ocağa kadar flan sanırım 500-600 denilmiş hostese ama henüz onlarda anlaşmadı düşünsene biri geliyor maddi durumum yok flan diyor daha aza anlaşıyor yada ne bileyim hiç ücret vermeden geliyor o zaman ben ne olcam :)

işte bide özelde ondan soruyorum geri dönmek istemem dersleri hani sınırsız ya o da sürekli isteyen se yada ne bileyim işsiz biri gelecek sınırsız eğitim hergün 4 saat geliyormuş ayy Allah korusun diyorum ama saat sınırlaması olmalı özelde diye diyor yok sen ne zamana bitirirsen :ecrin_bebek: hıpızlı anlatcam yakında kaydirigubbakcemile3

ben onu hic yapamiyodum var ya,surekli yavas anlatirdim anlasnlar diye..Bu arada grammar'ı turkce mi ingilizce mi anlatiyosun..

aynen ozzycim ama çook şükür biz hiç kavga etmedik merkür benim gezegenimmiş başak burçlarının gezegeni dedi bi astrolog doğru galiba zemuszemus
kiz jean sen basak misin?Benim kocis de ole..Valla cnmcm bana evlilik oncesi kavga edersiniz demislerdi de ben gulmustum..Levent'le biz,kavga ha...Ama malesef oluyomus..

şimdi okul kapalı daha bitmedi okul canım işte bu özelin aylık getirisi bilinmemekte gruplarında aylık getirisi bilinmemekte part time çalışanım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…