8 öğün ağır gelmezmiki hani mama kutularında 6-7 öğün yazıyor ya ondan dedim canım, sen aralarda yine emzir kendini.Üzülme haftaya görürsün toparlamış olur.Bende 3 öğüne çıkardım günde 120 ml aç kalıyordu çünkü beni emsin diye.Hangi mamayı kullnıyorsun dr bi öenride bulundumu.
bozma moralini tatlım...bak doktorun sölediklerini yap hemen toparlar...sonuçta sen elinden geleni yapıyosun...suçlama kendini ....doruk hüpletir mamaları alır kiloları annesi...
benim de moralim çok bozuk dün aylık kontrolumuze gittik,1ayda oğlum sadece 180gr almış.
zaten kakasını yspamıyordu. ilk ay gayet guzel kilo almıştı.dr demesin mi açlık kabızlığı olmuş olabilir. agzından tükürük cıkarması da aclıktan olabilirmiş. kendi sütünü dikkate almıcaksın 8kere 120ml mama vericeksin,pazartesi gel kilo takibi yapalım dedi. inş çabucak toparlar boyu iyi 61cm. dünden bu yana ağlamaları azaldı, benim sütümü bırakmasın diye az mama veriyodum meğer kötülük yapmışım iyilik yapıcam diye çok canım sıkkın vallahi..
kuzeyim 3kg 49cm dogdu
hastane cıkısı2800grama düştüilk hafta hiç kg almamıstı cok üzüldüm3 haftada1200 gr almıstı ne sevinmiştim
1.ci ay 4kg 53 cm
2.ci ay 5.300 kgboy 57cm
3.cü ay 7500 kg boy 63 cm olmuş
anne sütü ile besleniyor
oğlumaa ve kendime koca bir maşaaallllaahhhhhh diyorummmmbu ay cok şişko olduk galiba nasıl oldu hala farkında değilim:
kızlar ne yiyiyorsunuz hey maşallahhhhhhhhhhbenim kuzucukta 3630 doğmuştu
1. ay 5000
2.ay 6200 şimdi 2.5 aylık 7000 boyuda 61 cm.maşallah benim kuzucuğuma
maşaAllah bebüşlerinize kızlar sahi ne yiyiyorsunuz bizede söyleyin iyice azaldı benim sütüm ağzından hiç bırakmıyor artık acımaya başladı.
kızlar ne yiyiyorsunuz hey maşallahhhhhhhhhh
benim de moralim çok bozuk dün aylık kontrolumuze gittik,1ayda oğlum sadece 180gr almış.
zaten kakasını yspamıyordu. ilk ay gayet guzel kilo almıştı.dr demesin mi açlık kabızlığı olmuş olabilir. agzından tükürük cıkarması da aclıktan olabilirmiş. kendi sütünü dikkate almıcaksın 8kere 120ml mama vericeksin,pazartesi gel kilo takibi yapalım dedi. inş çabucak toparlar boyu iyi 61cm. dünden bu yana ağlamaları azaldı, benim sütümü bırakmasın diye az mama veriyodum meğer kötülük yapmışım iyilik yapıcam diye çok canım sıkkın vallahi..
benide aates aldirdin simdi
benim kiz en son cuma yapti kakayi daha yok.tükürük gelince günde kac kez degistiriyorum üstünü önlükde dayanmiyor.acep benimkinindemi ayni sorun var aclikdan mi ya.
ama benim kiz ne biberon tutuyor ne mama aliyor ne sekilde besliycem ben bu kizi.oglum hic zorlanmadan almisti biberon ve mamayi.4 ayi bekliyordum ki.süt sabah öglen aksam emer.diger ögünler kasikla beslerim diyordum
slm kızlar.herkes işe başladı mı?.ben 10 gün oldu başlayalı.sütü mü sağıp bırakıyorum.çok zorlanıyoruz.sağdığım sütler yetmiyor.dün kontrolümüz vardı.doktor artık 180 ml. süt içmesi gerektiğini sötladi.oysa ben 70-80 ml veriyodum.nasıl yetiştircem ben oğluşumun sütlerini ya çok üzgünümherkes o kadar süt çıkarıyo mu ya benim sütüm mü az nolur bi akıl verin ben daha mamaya başlamak istemiyorum yaa
benimde son 1 ayım işe başlıcam arada kaşıkla vermeye deniyorum kaşıkla sütümü istemiyor biboranla vermeye korkuyorum alışıp beni emmek istemicek diye illaki emcek bir ögündemi 180 ml süt içmesi gerekiyor öyleyse benim sütüm hayatta yetmez
bebeğim 2.5 aylık 20.10.2010 doğumlu
kızlar bence kiloyu çok takıyoruz helede bebeği küçük doğanlar bizim kuzular zaten küçük doğmuş bence gayet nomal bazı arkadaşların bebekleri 3500 üzerinde o bebeklerin 2 ,2,5 aylık kiloları bizimkilerin 3, 3 buçuk aylarına denk geliyor her bebek bir değil nohutlu senin kuzucuk zaten iyiyimiş kilosu dark sen üzülmekte halısın ama mamayla çabuk toparlanır çocuklar canını çok sıkma
benim kızımda heray 1 kilo alıyodu artık 5 dk emiyor beni fazla emmiyor sanki saate bakıyor 5 dk yı geçirmiyor dr götürdüm kilosuna baktı 14 günde 100 gr almış dr kilosu normal dedi 5.350 ama zaten artık 500gr alcak dedi ayda ama içim rahat değil araştırırken görmüştüm bebek 5 dk içinde alması gereken sütün %90 alıyormuş yazıyodu artık ona inanmıyorum zaten mantıklıda gelmiyordu alsaydı bebegim daha fazla kilo alırdı
cnm doktor geçen aya göre düşük çıkınca mama ya başlayabılırsın dedı... düşünsene sadece 200 gram almış..ve yüzüne vucuduna bakınca bende almadıgını hıssedıyorum gerçi boyada vermış bi gıdım ama.....gerçi hala mama vermemekde direnıyorum kendım artık daha dikkatlı beslenmaya başladım doyuyo sanırım aglamaıyo çünkü...
selam kızlar,
bizde bugün doktordan geldik..moralim bozuldu biraz..
boyu 63cm
kilosu 5.750
doktor tam sınırda arada mama takviyesi yapabilirsin dedi..bu ay sadece 750 gr almış..
benim kızımda heray 1 kilo alıyodu artık 5 dk emiyor beni fazla emmiyor sanki saate bakıyor 5 dk yı geçirmiyor dr götürdüm kilosuna baktı 14 günde 100 gr almış dr kilosu normal dedi 5.350 ama zaten artık 500gr alcak dedi ayda ama içim rahat değil araştırırken görmüştüm bebek 5 dk içinde alması gereken sütün %90 alıyormuş yazıyodu artık ona inanmıyorum zaten mantıklıda gelmiyordu alsaydı bebegim daha fazla kilo alırdı
ılk gelen sut sekerlı su snra az yaglı snra yaglı ve sekerlı sut gelıyo ılk 5 dk emdıgı ıcın yaglı sutu cekemıyo oyuzden az kılo alıyo eger 2 saat ıcınde sık sık emıyosa aynı gögusden ver bırdahakı emmede dgr gogsunden baslarsın bu sefer daha cok kılo alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?