valla maşallah kızlar bebekleriniz gayet ii biz 2 aylık kontrolüüzde 4800 olmuşuz boy 58 cm, 8 aylık doğan bebeğe göre normal dedi dr. bu arada aşılardan sonra korktuğum gibi olmadı sadece o günü huysuzdu sadece ateşlenmedi çok şükür..
doğum :2600 46cm.
1.ay 3600 54 cm
2.ay 4800 gr.58 cm
ii dimi kızlar
kuzeyim 3kg 49cm dogdu
hastane cıkısı2800grama düştüilk hafta hiç kg almamıstı cok üzüldüm3 haftada1200 gr almıstı ne sevinmiştim
1.ci ay 4kg 53 cm
2.ci ay 5.300 kgboy 57cm
3.cü ay 7500 kg boy 63 cm olmuş
anne sütü ile besleniyor
oğlumaa ve kendime koca bir maşaaallllaahhhhhh diyorummmmbu ay cok şişko olduk galiba nasıl oldu hala farkında değilim:
kızlar moralim çok bozuk ya benim oğlanın kilosu bir anda düştü 2. ayaın sonuna kadar sadece annesütü verdim ayda 1600 alıyodu bu ay sütüm yetmeyince mama da verdim 500 gr almış bide mama bebeği şişirir derler benim oğluşu resmen eritti çok üzülüyom ya
kilosu norrmal ama bir anda böle düşmesi beni çok kaygılandırıyor.
niye böle olduki??
doğum:3400
1. ay: 5000
2. ay: 6400
3.ay: 6800:18:
gayet ii canım maşallah...valla maşallah kızlar bebekleriniz gayet ii biz 2 aylık kontrolüüzde 4800 olmuşuz boy 58 cm, 8 aylık doğan bebeğe göre normal dedi dr. bu arada aşılardan sonra korktuğum gibi olmadı sadece o günü huysuzdu sadece ateşlenmedi çok şükür..
doğum :2600 46cm.
1.ay 3600 54 cm
2.ay 4800 gr.58 cm
ii dimi kızlar
rekor bende heral 7 kılo benım kucuk danam ama hastalık yıprattı kızım
hadi bakalım canım inşallah kilosu artmaya devam eder...dogum.3.900
1.ay:5.100
2.ay:6.300
3.ay:6.500 63 santım...
kılomuzda ciddi bi düşüş vAR....süt yetmıyo olabılır dedı dr...akşamları 150 cc mama vericem..günde bir kez olmak üzere bakalım degişen bişiler olucakmı
maşallah maşallah...benim kuzucukta 3630 doğmuştu
1. ay 5000
2.ay 6200 şimdi 2.5 aylık 7000 boyuda 61 cm.maşallah benim kuzucuğuma
maşallah kuzuya....kızlar biz de
doğum:3.250
1.ay :4450
2.ay5200
3.ay tam dolmadı 5900
Maşallah bebişlere
Bu ay genelde kg alımı düşmüş benimki zaten az alıyordu şimdi ne kadar aldı çok merak ediyorum ama 5.500 ya olmuşuzdur ya olmamışızdır pek fark yok çünkü kontrolümüzde ctesi merakla bekliyorum.
Bide görenler hiç gelişmemiş diyor çok moralim bozuluyor elimden geleni yapıyorum hem anne sütü hem mama aç bırakmıyorum ne yapayım çocuğu pompaylamı şişireyim
amannn elalemın agzı torba degıl ki büzesin herkez bişey der...bşver bence cnm saglıklı olsunlarda obez olmayı versınler....ayrıca resımlerde hiçde cılız görünmüyo affan..Maşallah bebişlere
Bu ay genelde kg alımı düşmüş benimki zaten az alıyordu şimdi ne kadar aldı çok merak ediyorum ama 5.500 ya olmuşuzdur ya olmamışızdır pek fark yok çünkü kontrolümüzde ctesi merakla bekliyorum.
Bide görenler hiç gelişmemiş diyor çok moralim bozuluyor elimden geleni yapıyorum hem anne sütü hem mama aç bırakmıyorum ne yapayım çocuğu pompaylamı şişireyim
kuzeyim 3kg 49cm dogdu
hastane cıkısı2800grama düştüilk hafta hiç kg almamıstı cok üzüldüm3 haftada1200 gr almıstı ne sevinmiştim
1.ci ay 4kg 53 cm
2.ci ay 5.300 kgboy 57cm
3.cü ay 7500 kg boy 63 cm olmuş
anne sütü ile besleniyor
oğlumaa ve kendime koca bir maşaaallllaahhhhhh diyorummmmbu ay cok şişko olduk galiba nasıl oldu hala farkında değilim:
benim de moralim çok bozuk dün aylık kontrolumuze gittik,1ayda oğlum sadece 180gr almış.
zaten kakasını yspamıyordu. ilk ay gayet guzel kilo almıştı.dr demesin mi açlık kabızlığı olmuş olabilir. agzından tükürük cıkarması da aclıktan olabilirmiş. kendi sütünü dikkate almıcaksın 8kere 120ml mama vericeksin,pazartesi gel kilo takibi yapalım dedi. inş çabucak toparlar boyu iyi 61cm. dünden bu yana ağlamaları azaldı, benim sütümü bırakmasın diye az mama veriyodum meğer kötülük yapmışım iyilik yapıcam diye çok canım sıkkın vallahi..
benim de moralim çok bozuk dün aylık kontrolumuze gittik,1ayda oğlum sadece 180gr almış.
zaten kakasını yspamıyordu. ilk ay gayet guzel kilo almıştı.dr demesin mi açlık kabızlığı olmuş olabilir. agzından tükürük cıkarması da aclıktan olabilirmiş. kendi sütünü dikkate almıcaksın 8kere 120ml mama vericeksin,pazartesi gel kilo takibi yapalım dedi. inş çabucak toparlar boyu iyi 61cm. dünden bu yana ağlamaları azaldı, benim sütümü bırakmasın diye az mama veriyodum meğer kötülük yapmışım iyilik yapıcam diye çok canım sıkkın vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?