2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

kızlar moralim çok bozuk ya benim oğlanın kilosu bir anda düştü 2. ayaın sonuna kadar sadece annesütü verdim ayda 1600 alıyodu bu ay sütüm yetmeyince mama da verdim 500 gr almış bide mama bebeği şişirir derler benim oğluşu resmen eritti çok üzülüyom ya
kilosu norrmal ama bir anda böle düşmesi beni çok kaygılandırıyor.
niye böle olduki??
doğum:3400
1. ay: 5000
2. ay: 6400
3.ay: 6800:18:

ismisufi kilosu gayet normal hatta normaldende fazla sence heray 1600gr alsa o çocuk nolur belli bi aydan sora kilo alımı azalır zaten sıkıntı yapma çok güzel kilosu biz hala 5000lerdeyiz

tartıda bi anda 500 gram görünce üzüldüm ya bide o ay mamayla besledim vicdan azabı çektim bide sürekli dalsiz ve uyuyo nasıl bişey ya almasa üzülüyoz :97::97::97:

valla maşallah kızlar bebekleriniz gayet ii biz 2 aylık kontrolüüzde 4800 olmuşuz boy 58 cm, 8 aylık doğan bebeğe göre normal dedi dr. bu arada aşılardan sonra korktuğum gibi olmadı sadece o günü huysuzdu sadece ateşlenmedi çok şükür..
doğum :2600 46cm.
1.ay 3600 54 cm
2.ay 4800 gr.58 cm
ii dimi kızlar

masallah cok guzel ılerlemiş

ay mervam masallahh canim yavruna kiz benim kizida sana gönderem benim süt yaramiyor yaaaaaaa senin masallah yagli galiba sütün ohh yarasin kuzuma rabbim nazardan korusun.

slm kızlar bende yeni sayılırım birazda acemiyim benim kızımda 5 ekim doğumlu şimdilerde sütüm azaldı
siz ek gıdaya ne zaman başlıyacaksınız birde çok şirin bebek gelişim cetvelleriniz var onlardan bana yaparmısınız....

doğum:3.780
1 ay :5.400
2 ay :5.900
3 ay :6.900

dogum.3.900
1.ay:5.100
2.ay:6.300
3.ay:6.500 63 santım...
kılomuzda ciddi bi düşüş vAR....süt yetmıyo olabılır dedı dr...akşamları 150 cc mama vericem..günde bir kez olmak üzere bakalım degişen bişiler olucakmı

benim kuzucukta 3630 doğmuştu
1. ay 5000
2.ay 6200 şimdi 2.5 aylık 7000 boyuda 61 cm.maşallah benim kuzucuğuma

Maşallah bebişlere

Bu ay genelde kg alımı düşmüş benimki zaten az alıyordu şimdi ne kadar aldı çok merak ediyorum ama 5.500 ya olmuşuzdur ya olmamışızdır pek fark yok çünkü kontrolümüzde ctesi merakla bekliyorum.

Bide görenler hiç gelişmemiş diyor çok moralim bozuluyor elimden geleni yapıyorum hem anne sütü hem mama aç bırakmıyorum ne yapayım çocuğu pompaylamı şişireyim

kuzeyim 3kg 49cm dogdu
hastane cıkısı2800grama düştü ilk hafta hiç kg almamıstı cok üzüldüm3 haftada1200 gr almıstı ne sevinmiştim
1.ci ay 4kg 53 cm
2.ci ay 5.300 kgboy 57cm
3.cü ay 7500 kg boy 63 cm olmuş
anne sütü ile besleniyor
oğlumaa ve kendime koca bir maşaaallllaahhhhhh diyorummmm bu ay cok şişko olduk galiba nasıl oldu hala farkında değilim:

neuves anam birde moral bozarlar ya.saglikli olsunlarda kuzular.
bende merak ediyorum ya tartmak icin nereye götürsem ki

maşallah canım...ne güzel almış kiloları....

hiç üzme tatlım kendini benim ki de öle...artık kilo alımları çok üşücek ne yazık ki...
gayet ii canım maşallah...
rekor bende heral 7 kılo benım kucuk danam ama hastalık yıprattı kızım

oh mervam ne güzel kocaman maşallah....
hadi bakalım canım inşallah kilosu artmaya devam eder...
benim kuzucukta 3630 doğmuştu
1. ay 5000
2.ay 6200 şimdi 2.5 aylık 7000 boyuda 61 cm.maşallah benim kuzucuğuma
maşallah maşallah...
kızlar biz de
doğum:3.250
1.ay :4450
2.ay5200
3.ay tam dolmadı 5900
maşallah kuzuya....

canım sen bakma kimseye...bana da öle diyolar...sağlık ocağına gittim geçen hafta...beklerken 2 aylık mı dediler((

Son düzenleme:
amannn elalemın agzı torba degıl ki büzesin herkez bişey der...bşver bence cnm saglıklı olsunlarda obez olmayı versınler....ayrıca resımlerde hiçde cılız görünmüyo affan..

maşallah sizee cnm...

benim de moralim çok bozuk dün aylık kontrolumuze gittik,1ayda oğlum sadece 180gr almış.
zaten kakasını yspamıyordu. ilk ay gayet guzel kilo almıştı.dr demesin mi açlık kabızlığı olmuş olabilir. agzından tükürük cıkarması da aclıktan olabilirmiş. kendi sütünü dikkate almıcaksın 8kere 120ml mama vericeksin,pazartesi gel kilo takibi yapalım dedi. inş çabucak toparlar boyu iyi 61cm. dünden bu yana ağlamaları azaldı, benim sütümü bırakmasın diye az mama veriyodum meğer kötülük yapmışım iyilik yapıcam diye çok canım sıkkın vallahi..

maşallah kuzulara kızlar valla normal sınırda ise hasta değilse hiiiç kafaya takmayın ben takmıyorum
eşimin bir akrabsı da gelişmemiş bu çocukdedi ben de dr iyi dedi gerisi mühim değil dedim

bozma moralini tatlım...bak doktorun sölediklerini yap hemen toparlar...sonuçta sen elinden geleni yapıyosun...suçlama kendini ....doruk hüpletir mamaları alır kiloları annesi...

8 öğün ağır gelmezmiki hani mama kutularında 6-7 öğün yazıyor ya ondan dedim canım, sen aralarda yine emzir kendini.Üzülme haftaya görürsün toparlamış olur.Bende 3 öğüne çıkardım günde 120 ml aç kalıyordu çünkü beni emsin diye.Hangi mamayı kullnıyorsun dr bi öenride bulundumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…