2010 Bursa 100-150 kişilik nişan mekanı

hytpatia_didem, hangi kervansarayda yaptın cnm. kervansaray termali inceledim netten orası güzel havuz başında yapıolar mı? cnm nişan için baktım oraya 100-150 kişi için baya yer var ama belirli bi yerde mi yapıolar sadece? birde nişan için kişi başı ne kadara geldi size? çok soru sordum galiba :)

canım termal de yaptık biz de.. çekirgede olan yani. biz indirim yaptırarak 37 den 32 ye düşmüştük kapalı kısmında.. havuz başı sana uygun olur evet biz yer yok die kapalıda yapmıştık ozaman. ama düğün için havuz başı bize küçük olacağından açık avlu bölümü var daha büyük.o kısmında yapacağız... aslanlar için de şunu söliim haklısın ben de çok şaşırmıştım uçurum var arada. biz hafta sonu istedik o yüzden yapmadık.hem gün uymadı hem fiyat.. ama şuan memnunum bildiğim nişanda bizzat servisine şahit olduğum bir yer.biraz da takıntılı olduğumdan içim rahat :))

sağol canım nişan için çok kararsızım bi çok yer var aklımda sen de fikirini söyler misin yazdıklarım arasından; gönlüferah, anatolia, cengizler, otantik gemi otel, büyükyıldız, konak 18, köy tesisleri, barba yalım, kaşıkara, kervansaray... tabi tarihte önemli yer var mı yok mu

canım anatoliada sünnete gittimö servis iyiydi. güzel de bi albüm yaptılar ordan verdiler. gemi ilginç olabilir ama ulaşım sorunu olmayacaksa. konak 18 ben de istemiştim.o zaman giden bir tanıdığımız yemekleri hiç beğenmediğini söyledi.ama kendim denemediğim için kesin birşey söyleyemem tabiki. barbayalım hoş bir mekan..sukayparkı çok beğenmiştik ama yemek servisi falan onlar ayarlamıyorlar sanırım açıkçası biraz amatör geldi korktuk.holiday i beğendiğimi de söyledim.kervansaray hakkındaki düşüncemi biliyorsun zaten.oraya karar verirsen bi gün birlikte hamamına gidelim kız eğlenceli olur .karar sizin tatlım.. müstakbel nişanlınla da konuşup bi ortak karara verirsiniz. sen yeterki stres yapma ben paniğim sen benden de panik kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar bende kına için güzel bir yer arıyorum 200-250 kişilik merkeze çok uzak olmayan...bir türlü bulamıyorum

bulursan canım banada söylee :) DÜĞÜN YERİ Çekirge ÇIRAĞAN ayarladık ya şimdi kına???? yok yok yok deli olucammm

arkadaşlar aslında Bursa'da o kadar cok mekan var ama ramazanın yazın ortasında olması işi biraz zorlaştırıyor birçok yer ismi geçmiş ben de birkaç isim vereyim belki yardımcı olur sizlere rumeli ilk defa gecen hafta düğün yaptı güzel dekorasyon yapmışlar gelin masaı ve ışık perdesi giriş dekoru masa masa şamdanları yapılmış ayrıca gold düğün salonlarının sahipleri oldukları için düğün konusunda tecrübeliler...Mudanya yolundaki elite park el değiştirdi şimdiki sahipleri kır mekanını elden geçirdiler güzel mekan oldu.ayrıca çekirge istasyonda el değiştirdi bahçe olarak güzel mekan ama ben size çamlıcayıda tavsiye ederim daha öncede arkadaşlar tavsiye etmiş bomboş bir mekan zevkinize göre düzenlenebilir bir ayrıcalık olsun isterseniz güzel bir dağ manzarası ve etrafında bişey yok otopark sorunuda yok bakımsız sadece elden gecmesi gerek:))holidayınn de havuz başı olarak güzel bir mekan ama herkeze nikah masasını havuzun ortasına koymuyorlar aklınızda bulunsun.Buski var orasıda hem ulaşım olarak kolay hemde mekan olarak güzel yemeklerinide tavsiye ederim.Ankara yolunu düşünenler için spor kompleksi var fakat bu mekanların coğu hafta sonlarını doldurmuş başka mekan olarak hanzade diye bir yer var güzel bir mekan fakat yer olarak keşke daha güzel bir semtte olsa diyorum.Diğer mekanlar oteller zaten kara size kalmış hepinize kolay gelsin:))

canım nişanı iptal ettik.. senin nasıl geçti fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla gayet güzel sanırım.. :))

30-40 kişilik yemekli nişan yapmayı düşünüyorm tavsiye edebileceginiz bir yer var mı müzikli fasıllı falan..bide asagı yukarı kişi bası nekadar alırlar?? ne zor bu işler yaa yardm edin

Selam kızlar, Konak 18'in yaklaşık 100 kişilik nişan için hafta içi fiyatını biliyor musunuz?

2400 tl demişti 100 kişi temmuz ayı için konuşmuştuk biz ama daha sonra merinos göl kafede karar kıldım nişan için çok güzel oldu orayada bi bak derim göl manzarası akşam çok güzel oluyo

@favory 2400 tl demişti 100 kişi temmuz ayı için konuşmuştuk biz ama daha sonra merinos göl kafede karar kıldım nişan için çok güzel oldu orayada bi bak derim göl manzarası akşam çok güzel oluyo

favory slm ya benmde ocak başında nasip olursa nişanım olacak bende mekan olarak merinos göl parkı düşündüm ama emin olamadım tavsiye edermisin?

arkadaşlar bende haziran gibi nişan yapmayı düşünüyorum lütfen bana biri bursa da yaklaşık 100 kişilik kapalı fiyatı uygun ama şık bi yer tavsiye etsin inanın çok ihtiyacım var bi türlü karar veremiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…