2010 Aralık Bebişleri Büyüme Tablosu

Arda...
2. ay değerlerimiz eksikti listede ekliyorum cnm
6080 kg 58 cm...

kızlar bazen güncellemede gecikmeler oluyor, kusura bakmayın, cadı kızımdan fırsat buldukça güncelliyorum. Arada atladığım olursa da lütfen bana hatırlatın, gözden kaçabiliyor. Bebiklerimizin hepsine kocaman bi maşallah..

4.ay değerlerimiz
Kilomuz 7.100
Boy 62
Baş çevresi 41
Maşallah tüm bebeklerimize

KIzımın 4.ay değerleri
kilo 7500 gr.
boy 64
baş çevresi 41 cm
maşallah tontiğime

kizimin 4 ay gelisimi
6200 gr kilosu 61 cm boyu 41 bas cevresi vallahi herkes en az 7 kilo benim kiz istahsiz kilo almiyor napim

canım sağlıklı olsun yeter, zaten şu an olmaları gereken sınırlar içinde. Benim kızım da 6500gr, bizimde çok iştahımız yok, ama zayıf bi bebek değil, maşallah sağlığı da iyi :)

Canım ben 3 ve 4. ayı yazayım.
3 : 7800 gr --- 65 cm ---- baş: 41.5 cm
4 : 8400 gr --- 66 cm ---- baş: 41.5 cm

Hanımlar 4.aydan sonra kilo alımında bi değişme olurmu.
Benim oğlan 4.ayda az kilo almış diğer aylara göre.
Acaba sütümmü yetersiz geliyor artık.
Allah korusun bebişlerimzi.

4.ay değerlerimiz :)

kilo : 7.590gr
boy : 64cm
baş çevresi : 42.9cm

4. ay değerlerimiz

kilomuz : 7.800 kg
boyumuz : 63 (ebe yanlış ölçtü bence,pazartesi doktor ne dicek bakalım ,çünkü geçen ay da 63tü.)
baş çev. : 42

maşaallah yavrucuklara :)

Son düzenleme:
5.ay değerlerimiz;

7.720 kg
63 cm boy
44,5 baş çevresi

teşekkürler

canım ben 3.ay kontrolüne gidemedim.4.ay değerlerimizi yazıyorum
kilo 6840
boy 68cm
baş çevresi 41
eklersen sevinirim

kizimin 4 ay gelisimi
6200 gr kilosu 61 cm boyu 41 bas cevresi vallahi herkes en az 7 kilo benim kiz istahsiz kilo almiyor napim

canım yanlız değilsin benim bebişim de 4. ayda 6.345gr...
ben de kafaya takmıyo değilim ama napalım,sağlıklı olsunlar da...minyon olcak bizimkiler de...

canım yanlız değilsin benim bebişim de 4. ayda 6.345gr...
ben de kafaya takmıyo değilim ama napalım,sağlıklı olsunlar da...minyon olcak bizimkiler de...

takmiyalim saglikli olsunlarda canim benle esim dogumda ufak dogmusuz :) ama gelgorki simdi oyle degiliz esimde boylu bende' bu kiz kime ceklti bilmembelki birden buyurler napalim bi de cok aktiv ari gibi vizir vizir balim

4 ay 8 gunluk oglum var ocak ayinda bekliyorduk ama aceleci cikti oglum 37+6 dogum yaptim

kilosu 8.700

boy . 67 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…