2010 Aralık Bebişleri Büyüme Tablosu

Kaanımın 5.ay değerleri.
Kilosu-8150 kg
Boyu-68 cm
Baş çevresi-43.5 cm
maşallah Kaanıma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

4 ay 8 gunluk oglum var ocak ayinda bekliyorduk ama aceleci cikti oglum 37+6 dogum yaptim :KK60:

kilosu 8.700

boy . 67 cm

:nazar::nazar::nazar:

maşallah canım bebeğine. Oğlunun adını ve bebeğinle ilgili doğumdan itibaren tüm bilgilerini gönderirsen listeye ekleyebilirim sizi de:KK16:

cnm bizim 4 .ay kontroldeki bilgilerimiz
kilo:7.110 gr
boy:62.5 cm
baş çevresi :42.5

MASAL'ın 5.ay değerleri

6700kg
68cm
41.5 baş çevresi

öpüldünüzz

mas
allah masal a kiz basketcimi yapacan kizi boyu iki ay onde gidiyor kilosuna gore uzun ne yiyip icersin sulak yerde mi buyuttun yoksam

ewet valla kilosua göre uzun azcık kilo olsa zayıfta durmucak yada boy kısa olsa,böle aynı temel reisin safinaz gibi:KK9:oturduğumuz yerde sulak ondanda olabilir:KK9:babası uzun haifecim 1.88 bende 1.69

Son düzenleme:

ewet valla kilosua göre uzun azcık kilo olsa zayıfta durmucak yada boy kısa olsa,böle aynı temel reisin safinaz gibi:KK9:oturduğumuz yerde sulak ondanda olabilir:KK9:babası uzun haifecim 1.88 bende 1.69

Bende boysuz sayilmam 1.68 esim 1.84 kizim biraz ufak dokumlu:)) aslinda normal ama iste Anne olduk yaa illaki laf soyliycez.. Hastenede bebekler mi karisti acaba diycem ama kulaklardan taniyoruz kizimizi:)) babasi)) guzel iste zarif bi bebek giydir giydir cek fotosunu biz daha gitmedik 5. Ay kontrolune

ay çok olmuş yazmayalı hepsini yazim şimdi:)
2. ay 6700gr 62 cm 3.ay 7800gr 63 cm 4.ay 8700 cm 65,5 cm :nazar:

Bende boysuz sayilmam 1.68 esim 1.84 kizim biraz ufak dokumlu:)) aslinda normal ama iste Anne olduk yaa illaki laf soyliycez.. Hastenede bebekler mi karisti acaba diycem ama kulaklardan taniyoruz kizimizi:)) babasi)) guzel iste zarif bi bebek giydir giydir cek fotosunu biz daha gitmedik 5. Ay kontrolune

ewet canım sizinde boylar iyi ama sonradanda atağa kallkabilir damla,benim hamilelikten belliydi böle olacağı son 2ay karın çevresiküçük çıkıyordu boy uzun dr.umuzda ince uzun olcak diyordu yaıltmadı,4ay giydirip giydirp çektm buay hiç yapamadım onu,yazlıklarıyla çekerim artık,bizim ölçümler yakın gidiyordu bakalım sizin nasıl buay

Ben uzak kalmışım burdan.Hemen yazayım.
4.ay değerlerimiz
Boy: 67 cm
Kilo:8.000 kg
Baş: 42 cm

5.ay değerlerimiz
Boy: 69 cm
Kilo: 9.000 kg
Baş: 43,5 cm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

5. Ay kontrol degerleri..
Boy:65cm kilo:6900gr bas 42 cm
dip not: 5 ay 11 gunluk deger ama 5. Ay kontrolu:))

kızlar kusura bakmayın, bazen tabloyu güncellemek gecikebiliyo, maşallah büyün bebişlerimize:)))

kızlar merhaba bayadan berıdır gıremedım buraya masallah bebısler buyumus benım oglumunda 5. ay degerlerı kilosu 9600gr boyu 73 cm :nazar::nazar::nazar:

Ege'nin 6. ay sonu değerleri;

kilo: 8,210 kg
boy: 67 cm
baş çevre: 46 cm

teşekkürler

Son düzenleme:
Kaanımın 6. ay değerleri.
Kilo.8.500 kg :nazar::nazar::nazar:
boy.68.5 cm:nazar::nazar::nazar:
baş 43.5cm:nazar::nazar::nazar:
teşekkürler :KK9:

X